Отговори
# 165
Честито на всички именници!   bouquet

Ани - дано Габи да се оправи бързо и Ивана миналата седмица беше гепила някакъв подобен вирус, ама бързо мина.

# 166
Честит празник на всички, които носят името на св. Никола   bouquet Нека ги закриля във всичко, което правят  Hug

АниК, и аз така в четвъртия месец се развихрих на една сватба, то сърце не трае  Mr. Green нищо че не може да скокнеш както си трябва  Wink пускай снимки да те видим. Иначе като слушам симптомите май вирусът ви е от масовия в момента, Дарко така започна с Т, после се разкашля. Поддържаше ми Т 4 дни.

Аз вече не знам да казвам ли  Rolling Eyes все се оплаквам от вирусите, дето са ни нападнали. Руси от вчера се разкашля по-сериозно, та днес пак до спешното се разхождахме. Хвърлиха ме в някакво голямо чудене с тези сиропи. Единият доктор ми дава Синекод, друг ми казва: "не, в никакъв случай, че потискало секретите вътре, дай Мукоплант", добре ама Мукопланта е за деца над 2 год. и на всичкото отгоре в него има мед, пък аз мисля, че му е рано за мед, той завалията още сума храви къде къде "по-безопасни" не е опитал  ooooh! Иначе Дарко започна да отхрачва  newsm78 Ще видим ...

За театър Ариел да кажа, не отидох в събота заради Руси  Embarassed ще се опитам утре да помоля мъжа ми да мине от там, той работи наблизо, дано се съгласи.

Сега ще се отдам на Зоро и ще чакам малкия дзвер да стане за нощната смяна. Боже, не съм спала изобщо вече цяла седмица, първо с единия, после с другия  Tired и все пак, ако ми падне този Зоро...ще се прежаля без да му мисля много  Joy hahaha

# 167
Анджи честит Рожден Ден на Марти!
Честито и на всички именници и празнуващи!

# 168
  • Sofia
Мда, и аз мисля, че е някакъв вирус  Confused ГАЛ-че, аз втора нощ съм дежурна, а и преди това не поспивах много  Crazy Чудех се - нощем сваляте ли Т? Снощи заспа в 20ч. след доза Нурофен, хубаво се поти, преобличах го 100 пъти. Естествено към 00ч. пак вдигна Т и се чудех дали да я свалям  Thinking Дадох Панадол, който май не подейства изобщо - цяла нощ си беше горещ. Като се почна едно пиене на сокче и водичка... То хубаво, но го боли стомахчето и е разстроен... затова и се чудя тези темперауросвалящите как да ги давам  ooooh! Пробвах разни кърпи с оцет, лед и т.н., но файда почти никаква. След малко ще го мъча с варен картоф, та по-късно ако давам нещо да не е на гладно.

Ооооф  ooooh! Аз не се шашкам много, даже не исках и да му свалям Т преди да стане много висока, но мъж ми е паника - на 37 и нещо започва да приритва да му дам сиропче  #Cussing out

Ако ме хваща мен до колко дни да очаквам  newsm78 Дано не се случи де, но да имам някаква нагласа  Praynig

# 169
АниК, нищо няма да те прихваща  Wink яж повече витаминозна храна. За Т аз до 38 не давам нищо. Вече се убедих по себе си, че тази Т се понася леко и затова ги тормозя и двамата докато не прескочат 38. Иначе редувам панадол (ефералган) и нурофен през 4 часа, ако се налага. Имай предвид, че понякога и те разстройват стомаха, но това да не те плаши. Кърпи, плодове и зеленчуци започвам да редя по него чак ако Т мине 39. Дарко с този вирус не е вдигал повече от 38.8 и се повлияваше от лекарствата, но пък единия ден така и не смъкна под 38....Уф, извинявам се за отклонението, ама знам ли, може да е полезно  Embarassed

# 170
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен,

И Калоян от вчера е така Confused
Сутринта нещо покашляше и към обяд се започна с болките в стомаха. Ама много силни болки, чак се изпотяваше. Разстроен е също така. За сега не е вдигал температура и силно се надявам да не вдигне. Praynig
При мен дилемата е, дали да го водя на лекар или да чакам. newsm78 Притеснявам се също, че и сряда в работата на тати ще идва Дядо Коледа и трябва да е здрав  Peace - много го чака милия.  Simple Smile
Давам му препечени филии, чай с мед и туй и то. Peace

# 171
  • Plovdiv
Добър ден! Laughing
И ние в отбора на болните - от тази сутрин.
Галче, Синекод е аз имам, но не съм давала, защото пише, че подтиска кашлицата, т.е. е за спастични кашлици. да са ти споменавали Флавамед, сироп. Много добре се отразява, аз съм пила таблетките, а хлапетата сиропчето. Пише, че се дава и на деца под 2 години. Без лекарско предписание е. Както и Флудитек за бебета и деца, този вече е с лекарско предписание.
Ани, и аз така редувам Панадол с Нурофен, а при много висока аналгин.
Няма да се разболяваш. Hug
Съни, ще оздравее до сряда, пък ако е в кондиция, може да си го заведете само за подаръка.

# 172
  • Sofia
Водих го при личната днес за всеки случай - това, което си правя + Хидрасек за стомахчето. Естествено диета, каквато си знам, ако той все пак благоволи да преглътне нещо Sad
Аз сутринта дадох малко Хексалгин, но него го пазя за краен случай. Притеснявам се на този празен и разстроен стомах да давам сиропите за Т. Док предписа свещички, но в аптеката нещо ме издразниха и им ги върнах  Mr. Green Днес държи 37 и малко, та нищо не давам, ама е блеееед... направо зеленее Sad Засега без АБ и се надявам да се справим  Praynig Praynig Praynig
Sunny, не слагай мед в чая !!! Той разстройва допълнително!!! Мента, лайка, шипка... такива билки стават, ако ги приема. Не знам до сряда как ще сте  Praynig Praynig Praynig На Габи тържеството в градината е на 18 дек. и много ми се иска да не го пропуска  Praynig Praynig Praynig

Леле, как се заформихме  ooooh!

# 173
  • Sofia
Ехоооо, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на бившите и настоящи студенти   bouquet

Аз затварям, аз отварям  Embarassed Габриел е по-добре  Praynig Praynig Praynig Не е вдигал Т, само стомахът го мъчи - научи какво е "разстройство"  Mr. Green Успявам да му давам много сокче и чайче, та даже и препечена филийка. Ша Са опра'им  Peace

# 174
  • Sofia
Айде честито на всички празнуващи днес!

Ние събота поръчахме втория етаж на леглото на Рали и стълба с чекмеджета в Аико. Цял месец ще го правят, а после искам и да се поизмерише от формалдехида малко, преди тя да спи там. Не съм доволна от мебелите им много-много, поръчахме ги да са комплект със тези, които имаме.
В метро също си отвисяхме, купихме всички промоции на Дисни - сервизчета, чаршавчета, хавлийки.. всичко с принцеси вече, мечо пух нещо остана при нас на заден план  Mr. Green

# 175
  • София, в полите на Витоша
Здравейте, момичета!

Ще подходя малко егоистично, защото не съм влизала от месеци, но не мога да не ви покажа това, въпреки че не съм сигурна дали е за хвалене или за сълзи....

Целувки на всички и дано сте здрави!

# 176
  • Sofia
Ей, ник'ви ви няма днес. Аз пък се замислих дали да не родим с taigi и вторите на една дата  Mr. Green Само да ми мине ФМ на 22 декември, да ми кажат, че всичко е наред, та спокойно да си кроя планове  Praynig Praynig Praynig
Пипи_лота, може ли да те няма толкова време и да се включиш с такива депресиращи спомени  ooooh! Първата ми мисъл беше, че сигурно си оженила щерката  Hug Като го гледах това по БТВ се мъчех да си спомня майка с какво ни хранеше, но ние бяхме по-големички де. Помня аз как се бях вкоченила на една опашка за нещо с купонче при -14 градуса  Cry

# 177
Здравейте, момичета  Hug

Отдавна не  съм влизала, да пиша, но то е защото нямама нииикЪЪкво време.

Чета за болни дечица, дано всичко да минава по-бързо. Миналата седмица моите и двамата бяха болни, но всичко отмина, не беше грип.

Целувки   Hug

# 178
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ НИ КРАСАВИЦИ С ИМЕТО АННА! Heart Eyes СПЕЦИАЛНИ ЦЕЛУВКИ ЗА МАЛКИТЕ НА РОУЗ И ДЕТЕТО!  Hug    АНИК,   bouquet

Със здраве да носите името си. Heart Eyes

Пипи_лота,  RouzHug момичета, радвам се, че ни навестявате. Вземете да поседнете. Grinning

# 179
  • Sofia
Хм, поуспах се  Blush Днес черпнята е от мен:

Честит празник и на адашките   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт