Отговори
# 195
Дани прекрасни новини  Hug Елито имаше кистички, които изчезнаха към края на бременността
Честит Празник на всички именнички от вчера! Да сте здрави и обичани, а децата щастливи и игриви!

# 196

Здравейте, момичета.Иво издържа 3 седмици на градина, и вчера вечерта се разкашля. Днес ще го водя на лекар. Няма температура, но кашлицата му е много странна, не знам дали да я определя като лаеща или къртеща или.....и аз не знам, но не е обикновенна кашлица от стичащи се секрети в гърлото. Ще видим каква ще е "присъдата" следобяд.

Дани- ужасно много се радвам, че всичко е наред с теб и малкия човек. Камък ми падна от сърцето Heart Eyes Hug

Не съм чела всичко, като се приберем от лекарката ще седна на спокойствие вкъщи.

Приятен ден от мен     bouquet

# 197
Дани толкова се зарадвах на твоя пост - прекрасни новини Hug отсега нататък само така Peace
Мечо стискам ви палци да не е нещо притеснително Praynig
И ние утре сме на доки за редовната консултация на малкия (на която впрочем не сме ходили няколко месеца заради тоя грип) и ще му слагат вкасина - тримовакс. Отсега се притеснявам - като чуя ваксина и вече ме е втресло Tired толкова си изпатихме от тези ваксини и сега не мога да се отърся дали няма да има лоши последици Rolling Eyes
За Коледа Гоги иска толкова много неща, че незнам кой ще е този неразумен дядо Коледа, който ще му ги донесе Grinning

# 198
ДАни  Praynig Praynig от твоите уста - в божиите уши !!! Само като видях, че има твой пост и ми се подкъсиха краката  Confused Господ да пази малкото ритащо човече  Praynig Praynig Hug

АкиК, ама мацка си си и това си е, бременна, небременна все тая  Wink 
Сънка, и ти си трепач на аватара  Heart Eyes
Тонеска, стискам ти палци  Simple Smile
ТАйги, баш преди празниците реши да я пускаш  newsm78 аз бих изчакала след Нова година, но си си знаеш  Hug

Аз закъсах сериозно с двечките. Дари още влачи хрипове трета седмица след антибиотик сиропи и какво ли не  Sad Руси направи пристъп една нощ та ми изкара акъла и викахме спешното, лаеше като куче и не можеше да диша, беше страшно  Confused сега се моля да отшумява, че ми идва наистина повече  Tired къса ми се сърцето. Таткото и той по същия начин кашля вече цяла седмица. Аз оше държа фронта, само да са здрави децата.

За клубче, каквото и да е съм мног, ама многог ЗА само да са здрави  Praynig Praynig Praynig

# 199
  • Sofia
Гал, точно заради празника искам да я пусна. Аз нямам възможност да я заведа никъде, нито пък ще ходим някъде  Confused

# 200
Данииииииииииииииии страшно много се радвам.Твойте добри новини ни бяха нещо като коледен подарък от тебе за всички ни тука.
Съни ти ако сега изглеждаш ужасно оле мале.Баща ми каза една негова мисъл-когато си повтаряш че изглеждаш ужасно и че не ти върви така става и никой не те харесва. Когато си повтаряш колко си красив, колко е хубав живота,независимо да ли ти е такъв или не и че много ти върви света се обръща и стават точно тези неща.АЗ до скоро все си повтарях че не ми върви и изглеждам ужасно но от един месец обърнах друга страница. Казвам аз съм щастлив човек щото има всичко за  което съм мечтала, изглеждам добре и много ми върви и хората около нас го забелязаха и започнаха да ми завиждат повече но на мене не ми пука.Имаме си парички, колата   вече не я чупя нито ми я крадът както направиха пери месец но не съм споменала .СЪседите се пръсват от яд че съм щастлива оба(е аз им се усмихна и си отмина а те бесни та бесни.Та така .ПХрави и ти така и ще видиш бързо промяната
АНик доста добре изглеждаш за мама бременна
Ако решите за коледно тържество аз съм за ще дойда с две ремаркета.
Тонеска стискам палци да сте здрави
Всички болнички да оздравяват бързо за да ес радват на празниците
ИЗчезвам че каката си дойде и иска да ме види

# 201
Чудесни новини има тук!  Hug
Галче, направо ти съчувствам с малките дечица ! Да  минава и да оздравяват !
При нас  пък аз  се тръшнах , вече цяла седмица се влача болна на работа, но днес вече си уредих болничен.. Утре ще се запася с носни кърпи и ще отида да гледам Лилия на Коледното тържество. Милото, ще играе магаренце  Heart EyesКакво ли може да прави едно магаренце... Laughing Ще го облекат с  някакъв костюм и ще го снимам да ви го покажа  Joy
Вчера й купихме количка за бебенце и пъзел с Ариел за Коледа.
 Рангел обаче е труден , нищичко не си хареса от огромен магазин за играчки, иска си Ди Ес (  каквото и да значи това ). Много гледат едно от друго децата , явно всички вече имат, сега другите вече някакви екс - боксове и пи ес пи си поръчвали... newsm78 То се видя, ще дам 200 паунда за това с всичките му приложения.  А едно време на портокали и банани за Нова Година съм се радвала....
Лека вечер от мен, много съм изморена, а Рангел иска от два дни братче ( тука нали имат по три-четири деца нормално ), по-скоро ще умра  Laughing

# 202
  • София/Осло
Дании, чудесни новини. Такива и очаквахме!  Hug
Галче- да се оправяте ей... Мечи-бяхте ли на лекар ?
Внимавайте с тия кашлици ,че от нищо баща ми лежа 10 дни в Токуда с пневмония и още 3 седмици сега си  е в къщи болнични. Тоя грип удря с кашлица и засяга дишането  Praynig
Svetlili - и ти си на моя хал с подаръците...всички конзоли имаме..малки , големи ,преносими, статични ,жични, безжични,  ooooh!...и естествено всичките игри са 18+.... Whistling.....Само да спомена ,че по принцип желанието на Марти беше за iphone  #2gunfire , но накрая постигнахме компромисен вариант с новия ipod, не че няма разни други мр3-ки...тийнейджърски несгоди  Laughing
На малчо все пак намерих исканите атрибути, само трябва да пристигнат навреме  newsm78

# 203
Бяхме на лекар. Кашлицата му от лаеща/къртеща, през деня премина към влажна. Гърдите му са чисти, гърлото дори не е червено, сополите му са полу-бистри, няма температура. Заключение- кашля от сополите. Но ще го следя  внимателно. Засега е на хомеопатични- някакви таблетки Инфлуцид, сироп Стодал, витамини.

Дори не съм почвала да пазарувам за Коледа още. Проблема е най-вече финансов, но се надявам да постегна някакъв бюджет до другата седмица Tired И да раздам поръчките на баби, дядовци, вуйчовци Laughing

# 204
  • Sofia
Лека вечер от мен, много съм изморена, а Рангел иска от два дни братче ( тука нали имат по три-четири деца нормално ), по-скоро ще умра   Laughing

Joy Joy Joy Почивай си, оправяй се и ще чакаме снимки на магаренцето.
Ох, много трудно с подаръците за по-големи. Племенника на мъж ми е на 14год. и е нЕкъв хакер, само техники са му в главата. Той ми е най-сложен, щото хем голям, хем пък дете, трябва подарък (или пари, на които много се радва  ooooh!). От скоро е взел да се гласи, та мсиля с някоя блузка да го зарадвам.

Момичета, тези, които нямате баби или някой да гледа децата, как ще прекарате баш Новогодишната нощ? Ние обмисляме тази година да си останем в Сф, но всичките ни познати с деца ще ходят някъде. Чудим се какво да си устроим  newsm78

GALL78, направо се измъчи с тези болести  Cry Аз от един твой пост днес се сетих в аптеката, че Синекод подтискал кашлицата. Питах аптекарката - а тя "аааа, неее, няма такова нещо"  #Cussing out Обаче аз пък се сетих, че имам в къщи и не купих. После прочетох листовката  Peace Все пак реших да дам днес и  май има ефект, з'то Габи кашля много малко.
Мечи, да се оправяте бързо  Peace

# 205
Гал- оздравявайте всички и да няма повече такива стресови ситуации Hug

АниК- изглеждаш чудесно на снимките  Hug  За Нова година имаме вариант да сме или на една вила с приятели, или вкъщи-пак с приятели. Не сме решили още кой вариант ще изберем.

# 206
  • София
Привет на всички и от мен!

Весели и щастливи празници!

Дани,страшно се радвам за теб.Всеки ден влизах да видя дали си писала и се молех за теб да има добри новини.
Ние сме добре.
Алекс си ходи на детска.Страшно социален живот води - английски, футбол,народни танци и спортна гимнастика.
Направо му завиждам...

А при нас само работа.

Пожелавам Ви от сърце само маките да са здрави,всичко останало се нарежда.

# 207
Дани, чудесни новини!  Laughing

Ани - чудесно изглеждаш.

Марти е болен, друго ново при нас няма, освен, че ми откриха желязо дефицитна анемия, което май не е голям проблем - ще се оправи най-вероятно, ако си пия хапчетата минимум 9 месеца.

Малко снимки от рождения ден на Марти:
http://www.facebook.com/#/photo.php?pid=30574170&id=1136027141

# 208
Вени- радвам се да те" видя" и тук. Grinning  Алекс наистина има пълна пограма. С Иво сигурно се засичат на футбола, английския не знам дали е разделен на групи или са заедно двете 2ри.... Thinking

Анджи- нещо много бавно ми зарежда снимките, ще ги отворя по-късно. Оздравявайте и двамата.  Hug

# 209
  • Plovdiv
Даниbouquet много се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт