Отговори
# 210
Галче стискам палци вече всичко да е наред. Много сте си напатили и знам колко е ужасно, но бих се съгласила с Роси, че когато мислиш положително нещата изглеждат и се случват по-добре. Аз лично изпадам в ужас когато някой от двамата се разболее и затова сега съм на вълна, че всичко е наред и никой няма да се разболява Peace
Ани аз използвам почти винаги Синекод-капки за кашлицата (лекар ни го изписва) и всеки път резултата е мигновен. Много съм доволна, но не съм просветена дали подтиска кашлицата Rolling Eyes
За Нова година най-вероятно ще сме си вкъщи - няма на кой да ги оставим, а и в момента никак не ми се иска, че Гоги с тези хапчета не е за гледане от някой друг - тъкмо съм му наела сега Wink

# 211
  • Sofia
Привет!

Минах днес на ФМ. Всичко ни било наред, ще си имаме момче. Тати разбира се е много доволен, дадоха му снимка на закачалката  Laughing

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 20:27 от taigi

# 212
Хе-хе, честито, Тайги  Hug

Днес при нас е по-добре  Outta Joint не смея да се радвам много де  Rolling Eyes

Светлили, искаме снимки  Simple Smile Аз едно време я борче, я друго дърво играех  Embarassed

Със синекода внимавайте  Naughty Той е само за суха дразнеща кашлица.

Деата, пак тънко си минала  Joy

Ще бягам вечеря да стягам   chef

# 213
  • Sofia
Привет!
Минах днес на ФМ. Всичко ни било наред, ще си имаме момче. Тати разбира се е много доволен, дадоха му снимка на закачалката  Laughing

От СУПЕР ПО-СУПЕР   bouquet

GALLче, нашата е точно такава кашлица и аз затова реших, че мога да му дам. Има подобрение  Praynig

# 214
  • София/Осло
EEEE тайги, честито   bouquet....нашари ги.  Laughing
Да сте живи и здрави  Hug

На нас днес ни пристигна "въжето" на Индиана Джоунс...с гръм и трясък го донесе пощальона..свиреше и плющеше..така е пътувало от Германия  Laughing Laughing Laughing Laughing
По празниците ще сме в нас..купон винаги спретваме. Не обичам да карам Нова година в заведения..нещо чалгата ни идва  Sick

# 215
Ето го магаренцето, а до нея е голямата любов Кристофър с къдриците Grinning     http://www.facebook.com/album.php?aid=2037749&id=1530177511& … amp;id=1530177511

# 216
  • София/Осло
Охх брее..ама той хубавец  с тез къдрици  Laughing
Хубаво магаренце си имаш  Hug

# 217
Тайги честито момченце  Hug
Светли  Heart Eyes

# 218
  • Sofia
Светли, много са сладки  Hug
Деата,  Joy

# 219
  • Sofia
Svetlili, вземаме го момчето - хбаво е  Peace Да нацелуваш сладкото магаренце Heart Eyes
Деска, пощальонът поне костюм на Дядо Коледа да си беше сложил  Mr. Green Успя ли да запазиш тайната?

Ние почти все на домашно празнуваме, но с много приятели, обаче някъде извън София. Сега хич не ми се ходи никъде на мен  Blush Пък няма кой да извикаме. Едни приятели от Карлово се оказаха без "програма", та май ще се обединим  Grinning Крайният ни вариант е ОТНОВО Банско  Mr. Green

# 220
Тайги честито ти мъжленце Hug
Абе аз защо не мога да видя снимките на Светлили - иска ми парола и е-майл newsm78

# 221
Тайги - честито!

Svetlili - одобряваме го момчето  Joy

# 222
  • Plovdiv
Тонеска, защото трябва да имаш регистрация във фейсбук.  Wink
тайги, честито, хубава новина. Най-вече затова, че е изпълнено желание. Heart Eyes
Светлили, ами любовта си е любов, пък и хубав, бее. Laughing
деата, направо си го представих. Joy След Коледа ви чакат големи приключения. Laughing

# 223
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен,
danisport Прекрасно миличка, прекрасно! С Господа напред и бебчо ще си дойде живи и здрав! Hug
tajgi Ееее чудесна новина!
Svetlili Пу, пу много чаровен!
Госпожичка Клавел И аз така, че даже го и чух как свисти! Joy

Ние ходихме на "Кой обича приказки" в библиотеката, после в американския център. На едното се чете за "Татко барба", и се ядоха сладки правени цяяяла нощ от Снежанка - ееей ядоха се като не виждали Laughing - тая Снежанка голяма работа. Grinning На другото се правиха календари, рисуваха картончета за играта "memory", учиха се как да правят кутии и снежинки. Калоян беше много активен, весел и много, ама много се забавляваше и най-важното участваше с голямо удоволствие, както и кака му като никога.Тя обикновено не можеш нищо да я накараш да прави, когато е нещо навън организирано, пък камо ли някаква инициатива Confused, но този път се справи отлично. Heart Eyes
Пак хапнаха - имаше някакъв американски коледен кейк/ммм много вкусен/, сладки "Jinjerbread man" и много смях. Поканиха Калоян лично следващата събота на отворен урок по английски - дано да му допадне. Peace
Завършека беше с Макдоналдс естествено.  Crazy
Това беше днешната ни програма. Simple Smile

До скоро! Hug

# 224
И я и аз да изсвистя тук  Joy
Привет, мацки. много хубави новини тук и това е страхотно!
Дани,  Heart Eyes страхотни новини! Да сте живи и здрави, мила!
Тайги, ха честито ви мъжле.
Аник, а при теб няма ли новинка? Страхотно изглеждаш, ама ти си знаеш  Hug
Светли, ама това къдравото сигурни ли сте, че е англичанче? Направо го взимайте  Joy И аз това за бананите се бях присетила наскоро. Че и каква гордост беше ако и кокосов орех забършеш  hahaha
Мечи, Гал, как са децата?
Деска   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Съни, програмата е пълна, а.  Mr. Green
А тук валииии, ама вали с гръмотевици.... Ще се удавим вече
Аз ходя на курс. Имаше изложба, че и моя картинка имаше. А изложбата я откри министърът на културата и посланника на Германия в Доха. Това понеже имахме урок с разни немск професори по рисуване и картините ги рисувахме по представени от тях техники. Та ни писаха по вестници, даже ме има и на снимка... е само чантата ми се вижда, че точно тогава Ади се увиси на парапета  Joy
Украсихме в къщи елхата Запалихме свещите и е прекрасно. Сега чакаме да завали и сняг  Joy

За Нова година ще се съберем и ние в едни приятели и ще сме само с деца на горе долу една и съща възраст. Ккато се казва - домашен алкохолизъм

много ли стана... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт