Отговори
# 225
  • Sofia
Mariska, чакаме снимка на картината  Hug
Ние днес за 2 часа напазарувахме всички уреди за кухнята, много сме бързи. Януари месец чакаме и самата кухня. Много ми се ще лятото да си имаме удобства там, ама да видим ...

# 226
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Maris Ухааа това е чудесно и повод за голяма гордост! Много ти се радвам, че започна да се занимаваш с това, което ти харесва и наистина отдава! Hug
....аз обаче все още си чакам картината. Confused Peace Grinning
И аз искам снимка на чантата ти Maris. Mr. Green
А твоя снимка грам ли няма, а на събитието поне някъде?

Ето го и Калоян на снимки за календара на спортния клуб по карате. Вчера ги снимаха, та и аз малко снимки се опитах да си направя. Peace
http://ssunny.snimka.bg/other/kaloyann-sportist.408094.16375034.big

Мен нещо ми е лошо ли, що не знам...ама ми е едно такова....пу пу да съм здрава! Praynig

# 227
  • Sofia
ЕЕ, Съни страшен е  Hug нашия тати е за това си мечтае - момченце да си го води на айкидото  Mr. Green

# 228
Съни, ама той най-малкия ли е  Laughing

# 229
  • Sofia
Съни, ама той най-малкия ли е  Laughing

И аз си го помислих. Голям сладур е (пу-пу). А слуша ли там?

Мариско, загуби се с това рисуване. С'я снимки  Naughty

# 230
  • Остров Приятелство
Ето кафенце в унисон със сезона  Simple Smile

Благодаря Ви момичета - много мило ми стана! Hug
Виждам го пораснал, с друго изражение на лицето, по сериозен - някак си е по различен особено когато е там.
Да, той е най-малкия. Heart Eyes
Ходих, обикалях, молих се да го вземат тук там, и само тук ми откликнаха на молбата.

# 231
  • Sofia
Привет!

Съни, мерси за кафенцето.
Аз от днес пратих Рали на детска, а аз ще поработвам от къщи. Така и така ще посрещаме празниците в къщи, реших поне там да участва в тържеството и да види дядо Коледа. Днес разбира се имаше голямо мрънкане, ама какво да правим , няма начин... от 2 месеца освен това не сме ходили и вече ще ни изгонят  ooooh!
Още не сме се украсили, чакам да ми мине поне рождения ден  Grinning Само едни лампички включихме и каква радост беше..... направихме детска дискотека.

# 232
  • Sofia
Аз Габриел и днес го задържах - има един течен сопол от следобяд нататък и реших още ден-два да си поостане. Тържеството им е в петък. Имат скарлатина в групата и четох какво може да ни донесе това - уж не е много страшна, а и аз май съм я карала  Praynig Praynig Praynig
taigi, ама украсявайте вече де  Naughty То време не остана  Grinning Ние миналият уикенд украсихме и лампички има във всяка стая - суперско е.
Sunny, ние сме говорили с един треньор по таекуондо да вземе Габи, като стане на 5г. Той каза, че преди време са пробвали и с по-малки деца, но било детска градина. Явно на Яни му харесва и е изпълнителен  Peace

# 233

Тайги, Честит Рожден Ден

# 234
Честит Рожден Ден Тайги!

# 235
  • Остров Приятелство
Скъпа taigi, Честит Рожден Ден!
Бъди здрава и усмихната!

# 236
Добро утрооо  Whistling

Мила Тайги, пожелавам ти да постигаш висоти, да си здрава, да имаш здрави и щастливи дечица и най-вече хора, които те обичат   bouquet

# 237
  • Sofia
Ей, сразихте ме  Hug Мерси много!!!

Почерпката  Grinning

# 238
Тайги, мила, да си жива и ждрава! Много късмет, сбъднати мечти и щастие! Hug

# 239
  • Sofia
Ей, пак съм на опашката -с Габриел много поспиваме  Embarassed

ТАЙГИ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ЛЕКАТА БРЕМЕННОСТ, НАЙ-ЗДРАВОТО И КРОТКО БЕБЧЕ НА ФИНАЛА, НАЙ-ПОСЛУШНАТА КАКА, НАЙ-ОБИЧЛИВИЯТ МЪЖ, АБЕ ВСИЧКО НАЙ-НАЙ....

Общи условия

Активация на акаунт