Отговори
# 240
Тайги честит рожден ден!
Много щастие, късмет, любов, лека бременност, здраво бебче и послушна кака!

# 241
Момичета, да ви питам - когато децата кашлят от т.нар. задна хрема какво ги правите?

Съни, Яни много сериозен изглежда . истински каратист, Ади също много се кефи на таекуондото. Ще им поръчват сега тобота(така се казва екипът),а щели да имат и изпит след 2месеца, което ме разби  Joy
Аник, товоето бебо не се ли вижда какво ще е вече?

# 242
Тайги- Честит Рожден Ден! Бъди здрава, обичана и щастлива! Весело посрещане на празника!

Мариска- Иво рядко се "обзавежда" с кашлица, но когато това стане е много упорита. В момента сме си вкъщи точно заради кашлица и сополи, които не минават(сополите са виновни). Но ако кашля от задна хрема и му няма нищо друго, пускам контролно изследване на гърлен секрет и ако излезе чист, просто го оставям да се пребори сам. Пръскам физ.разтвор често в носа, за да втечни секретите, давам витамини и така....

# 243
Мерси, Мечи! Дано да му мине скоро, че да сте здравички за Коледа  Hug

Аз имам най-накрая подарък за мъжо и съм много доволна  bowuu багажник за сърфа Simple Smile ще ме обича завинаги  Joy

# 244
Тайги и тук да ти честитя.))Да си жива и здрава,това което искаш да ти се сбъдне и април месец едно здраво малко мъжленце
Аник май така като гледам ще научиш пола евентуално до коледа или ти не искаш да го научаваш.Колкото до скарлатината и аз като бях бременна с Добри имаше скарлатина в градината на)Вероник абарем два пъти.Беше страшно пръвите три месеца и крайния също.Иначе по средата не беше опасно.Даже Ронката февруари изкара Варицела а аз бях 6 месец та се изприщих он притеснение,но за щастие я бях карала а и покрай здравните проблеми на бабите тогава не осетих нищо.За всеки случай питай майка си да ли си я карала и ако не си се консултирай с гинеколога ти.Мисля че няма нищо притеснително но за всеки случай питай.
Съни може да е най малкия Яни но се справ якато гледам добре с поголемите.Мерси мила дето ми помогна да намеря на Рони подарък.  bouquet Heart EyesАМа и там нямаше та й взех подобно куче-плуто същите неща прави но без свирки.Това искаме в градината от дядо коледа.
За украсяването сега на 19 ще украсяваме с Рони елкаха.Иначе баба й и подари една малка елхичка жива за стаята й.Има няма 20 см и тя грижовно си я полива когато се сети и си я накичила.Иначе подаръците са купени за всички най вече за децата и опаковани и са скрити в гаража ни.За нас дъртите няма да еизненада щото аз купувах от всички за нас с мъжа ми подаръците и те ми дават парите.Так ае най добре а не да ни вземат някакъв боклук който да се чудя къд еда го дяна.
Бягам че Добри плаче,направо пищи -зъбки му никнат и сам огушкане ни успокоява изаспив ана краката ми
ето малко снимки от нас
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=92819&a … d=100000258991991
после ще ги кача в снимка.бг
http://jori.snimka.bg/family/dobri-i-roni-dekemvri.453272
ето ги и там

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 16:47 от mama rosi

# 245
  • Sofia
Роси, Мариско, на 22 съм на ФМ и се надявам да науча и пола. Най-вече се надявам всичко да му е наред на малкото човече, пък каквото излезе - такова  Peace Бих се радвала на момиченце, но не ми е фикс идея. Струва ми се, че и за Габи така ще бъде по-добре - хем бебе, хем друг пол - почти никаква конкуренция Wink И мъж ми иска момиченце, но ще видим Wink
Когато на всичките ни познати се родиха момиченца, а само на нас и на един негов съученик и колега от СУ - момчета, двамата се хвалеха "ние ядрените физици правим момчета"  hahaha

Леле, много изостанах аз с подаръците  ooooh! Утре вече Габриел заминава на градина и аз ще се разшетам. Освен всичко друго, баща ми е Христо и има имен ден на Коледа, а сестра ми има р.д. на 2 януари. Поне засега не се очертава ходене до Нова Загора до НГ, че там са племенниците, а свеки е Веска  ooooh! Техните подаръци мога малко да ги поотложа.
За срамотиите Габриел още няма ботуши  Embarassed Утре ще ходи с есенните си обувки на градина (нали е в колата), но трябва и това да купя. Снощи като си легнах и започнах да се присещам едно по едно - идеше ми да стана да правя списък  Crazy

Мислех си, че нашата кашлица е минала, но тази нощ пак покашля малко Confused Днес мисля последен ден да му давам Синекод и от утре да доизчистим с Мукоплант (този с живовлек) и чайове.

# 246
  • Sofia
Привет!

Мерси за поздравленията  Hug Heart Eyes

Вчера беше най-скромния ми рожден ден от доста време насам, но определено имах нужда от точно такъв празник  Grinning Получих много сладък нарисуван подарък от каката  bowuu който ми бе заврян под възглавницата за да съм сънувала цветенцата  Joy

Ани, не се коси толкоз, няма да избягат подаръците  Hug ама и на теб ти се очертават празници....  ooooh! много бе  Grinning

# 247
  • Sofia
Да ви се похвалим какво писмо спретнахме до дядо Коледа  bowuu
http://www.facebook.com/photo.php?pid=817913&id=1422366967

# 248
Душичка  Laughing Hug

# 249
  • Sofia
О, taigi, толкова е миличко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ти вярно големи купони спретваше за р.д. Wink
Днес купих почти всичко за почти всички. Разчекната съм (буквално) - боли ме опашната кост, между краката, главата, абе къде каквото се сетите  Crazy Обаче не мога да си легна, без да се разпиша  Embarassed
И, о, изненада - другата седмица в градината ще са сборни групи и с Габи ще си се гледаме...отново  Crazy Днес бях като отвързана, утре имам женски процедури, в петък-още покупки и после пак компле  Joy

# 250
Тайги размазах се като видях писмото  Heart Eyes

Напазарих, ботуши взехме миналата седмица и се надявам тази неделя да се наспя  Whistling

# 251
Мила, Тайги, Честит Рожден Ден!
Бъди здрава, обичана и щастлива
!

# 252
  • Sofia
Тайги размазах се като видях писмото  Heart Eyes

Напазарих, ботуши взехме миналата седмица и се надявам тази неделя да се наспя  Whistling

Дано те оставят да се наспиш  Peace Габриел в почивни дни се буди най-рано  Crazy Аз утре отивам за ботуши - това ппоследно.

От вчера кашлицата на Габи се засили (сутрешна, суха и дразнеща), но ще избута до утре. Обаче не знам с какво да я лекувам  newsm78 Синекод го замених с Мукоплант...

# 253
Ани дано се оправи кашлицата на Габи, та да не се притесняваш Hug браво на теб за покупките, ама не се преуморявай толкова - ние все още се помотваме и ми се струва, че ще пазаруваме в най-голямата тарпана ooooh!
Ние вчера бяхме на консултация с Ивко и му сложиха ваксина. Много ме беше страх, но засега няма никакви проблеми и се надявам да е така Praynig иначе дребното е попораснало - 9.550 кг и 74 см - не много ама е в граници.

# 254
  • Plovdiv
Тайги, браво на Рали. Heart Eyes Лазе все още е далече, далече от писане на букви. Laughing
И честит рожден ден, мила! Да си ми здрава, спокойна и усмихната. Всичко останало ще се нареди. Hug Извини ме, че по-късно. Embarassed

А аз вчера намерих отговора на Дядо Коледа. Реших да прибера писмото от тази година при останалите още от Митко и... Shocked вътре се мъдри листче със следното съдържание:
Скъпи, Лазко!
Ще ти дам това, което искаш, защото според дневника ми ти си много добро момче и си слушал мама и тати. Ще ти донеса тези неща и ще ти донеса и още нещо, ако слушаш и батко си и не го ядосваш!
С много обич
Твоят добър стар Дядо Коледа
 Joy
 Hug на всички и поздравче. Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=8UkKTlzyLhQ
http://www.youtube.com/watch?v=KrTNSrTb3zo

Общи условия

Активация на акаунт