Отговори
# 255
  • Остров Приятелство
Здравейтееее от една дипломирана офицАлно  bowuu Laughing
http://ssunny.snimka.bg/graduates/diplomirane-oficialno.454343.16442997.big

taigi, Niya Много сладки писма и много вдъхновяващи за още по красиви и романтични празници. Peace
Калоян също има писмо, но то е лично в Дядо Коледа, защото....той не вярваше, че ще го получи и ние направихме така, че на празненството работата на тати лично от Дядо Коледа да бъде прочетено пред него. Беше много впечатлен и най-вече щастлив. Още с влизането така изпищя от кеф като си го разпозна, тъй като той го държеше в ръката си. Mr. Green
aniK Миличката тя, сигурно си много изморена вече. Бързо да се оправя и за празниците да е здрав. Praynig

Хубав, весел ден и мноооого приятно пазаруване желая....аз още не съм взела нищо на мъжа Embarassed

# 256
  • Sofia
Ехаааа, Sunny, браво   bouquet Аз вчера бях труп, направо не знаех на кой свят съм, а небременна мога да обикалям магазини с часове  Mr. Green
toneska, тук вчера в Джъмбо беше пълна лудница - за паркинг се чакаше на опашка  Shocked Аз мислех, че ранен следобяд, в делничен ден ще си е спокойно  ooooh!
Niya, такива са ми сладури твоите синчета  Hug

На Габи кашлицата е някаква остатъчна и може да я носи седмици  Confused само се притеснявам, че много народ се оплака от продължителна и нестихваща кашлица след прекаран вирус.
Снощи малко се изнервих, че от понеделник пак трябва да си стои в къщи, з'то вторник ми е ФМ и ми е супер притеснено и важно. На предишната ходих с него, доста почакахме, той се изнерви и на прегледа ме разсейваше. Пък вторник съм и от 15.30 - точно времето му за спане  Crazy Е, ще се справим някак си, но когато и сутринта мъж ми направи знак да го оставим в къщи заради кашлицата, ми дойде в повече. Вчера и утре да ходи, днес да не ходи - за 1 ден ли ще го излекувам  Rolling Eyes Освен това днес и утре ако не свърша някои неща, отлагани заради неговия престой в къщи, няма кога  Rolling Eyes

# 257
Тайги, да си жива и здрава на патерица  Hug   bouquet . Пожелавам ти много щастие, любов и здраво бебе на финала.
Нямам време, оправям се за работа, та ще съм крати4ка.
Ани, не е добре да даваш и Синекод и Мукоплант. Коренно разли4ни сиропи и може да стане голяма беля. По принцип Синекода не е хубав сироп, дава се само в крайни слу4аи, когато кашлицата трябва да бъде подтисната, напр. след операции и т.н. Или когато детето не може да диша от ужасно суха кашлица. Инхалации, мукоплант и отхра4ващи 4ай4ета са добър вариант.
Ме4о, за задната хрема има едни страхотни капки, които вършат 4удеса. Много са лютиви и децата пищят от тях, но са ефективни. На Янко Сакъзов #10 ги правят по тяхна рецепта. Аптекарката ми е позната и ми ги направи веднъж, когато лекарката беше изписала АБ на Анди, но аз реших да пробвам с капките преди да взема АБ и хубаво, 4е детето се оправи много бързо. Антибиотици не съм давала от години на никое от децата, оправям ги с хомеопатия и билки, инхалации и понякога капки.
Дано няма болни де4ица, сега периодът е такъв, ужасно е.
Бягам, по-късно съм на ЖК и ще драсна два реда как са нещата с бебо.
целувки на вси4ки  Hug

# 258
  • Остров Приятелство
danisport И толкова е достатъчно за да знам, че си добре. Hug

Кафето моля  Simple Smile

Ехееее зимата дойде!
Днес сме с шейната. Grinning

# 259
Съни браво на теб - честито ти дипломиране  bouquet
Дани много се радвам, че сте добре Hug ще чакам с нетърпение новините след ЖК.
И тук заваля сняг сутринта за около 10 мин и спря, та ние няма да сме с шейната днес Wink

# 260
  • Sofia
Уха, какъв пухкав сняг навън. Топли ми душата само като си го гледам от прозореца ( и не ми се мърда от къщи  Mr. Green )
Sunny, хубав празник наистина  Hug . Аз също завърших УНСС, но такива екстри за завършването нямаше..
Дани, супер правиш, че успяваш да ги излекуваш без антибиотик.  Peace

При нас сборните групи са след Коледа, та от Коледа сме ваканция. Записахме я януари и на ски от градината моля ви се...  hahaha

# 261
Приве момичета!
При вас сняг, тук дъжд!
Ади вече е ваканция чак до 4 януари!
Съни, честито дипломиране!
Дани,  Hug чакам да кажеш как е бебко
Аник, ако можеш да правиш инхалации направо е чудесно! И Ади кашля, водихме го на лекар, уж настинка. Ама яко сополи и кашлица. Правя инхалации с вентолин, защото лекарката каза, че чула един два хрипа, но не било нещо трашно, сироп за носа и физ. разств. Дано скоро да мине на Габчо  Hug и ти се пази
Ади отиде в едно съседче да правят “джинджър бред мен“ бисквитки, мъжо на тенис, а тук тишина....кеф!  Mr. Green

# 262
Дани- благодаря за информацията Hug  Ще чакаме новини след ЖК     bouquet

Момичета- споделете от къде да купя хубава, качествена грейка за Иво. Някой ако е обикалял скоро по магазините, че аз не съм го правила от сто години. Благодаря предварително.

# 263
  • София/Осло
Тайги, честит рожден ден с голямо закъснение.  Hug
Дани- радвам се като видя ,че си писала..чакаме добри новини от ЖК  Heart Eyes
Ани- и теб те следя, и чакам другата седмица да се похвалиш  Heart Eyes
Мариска-чакам снимки  Flutter
Съни-честито дипломиране,мацка   bouquet
Мечи, за съжаление не мога да ти помогна с инфо  Thinking
Такъв студ настана при нас...наваля сняг и скова кучешки студ.  Tired
Приключих с подаръците най -после. На Макси част от подаръците не са пристигнали ,но съм оптимист, пък и липсата им няма да се усети, защото под елхата ни е вече като в централното фоайе на МОЛ  Joy ,а се очаква и чувал от дядо Коледа  Laughing
Жалко ,че утре съм на работа ,направила съм една програмаааааа..сладки 3 вида имам да правя ,соленки ,глезотии  Laughing
Дано оцелея  Laughing

# 264
Госпожичка Клавел, много оптимистична програма  Simple Smile Аз засега съм сглобила една къщичка, ама чудна стана, като покрита с истински сняг . Децата периодично я обикалят  Grinning
При нас също падна сняг ( само покри) , студенко е..
Тайги, Рали ще ги разбие на лагера  Joy
Съни, приличаш на завършваща нещо артистично, много одухотворена...
Бременките, гушкайте си коремчетата на топло  Hug

# 265
  • Sofia
Ехо, добро утро! Аз като една кукувица се събудих рано-рано  ooooh! Друг ден не мога да отлепя.
Дани, и ти си енциклопедия за лековете  Hug Синекод го спрях (давала съм 5 дни) и след тази информация едва ли пак ще дам. Тъпча го с чайове, прополки и започнах пак Мукопланта. Кашля само след като се събуди от сън  Rolling Eyes Иначе нито сопло, нищо ... Мarisko, как се правят тия инхалации с лайка?! Едно време нашите ме караха да дишам на врящия чай с кърпа на главата, това ли е  Rolling Eyes Embarassed Ама и на вас тоя климат там май не ви понася Sad
Госпожичке, все забравям да те питам - ти какво направи с бай ДюкЯн? Спазваш ли го още?
Тук още не е голям студ, само снежец има - хубаво е, особено за гледащите през прозореца  Mr. Green

# 266
Добро утро и от мен  Hug

Сънка, 4естито дипломиране   bouquet . Възхищавам ти се  Heart Eyes
Ме4о, не съм купувала скоро грейки, но на 11-ти Август (близо до ъгъла с Дондуков, от страната на операта) има един спортен магазин със страхотни грейки. Ка4ествени са и маркови. Цените са малко висо4ки, но не знам, дали ве4е не са пуснали намаления и тогава са доста изгодни. Провери там, защото наистина са хубави.
Ани, аз имам в нас професионален инхалатор. Препоръ4вам го на вси4ки. Продават се по санитарните аптеки и магазини за мед. техника. Струват около 100 - 150 лв, но вършат невероятна работа. Слага се малко физ. разтвор или сребърна вода, вклю4ва се в контакта и болният диша студената пара, която излиза за около 10 мин. Това бих казала са най-успешните инхалации, не мога да си представя да задържа някое от децата 10 мин над котлона. Слагала съм и сода във физ. разтвор, но содата така дразни допълнително, 4е въздух не може да си вземе 4овек от кашляне.
В4ера ЖК-то мина добре, видяхме бебока, ве4е е 700г. вси4ко си му е добре, но плацентата си е все такава, хубаво, 4е няма влошаване. Лекарката каза, 4е ще се наложи да родя 3-4 седмици по-рано с такава плацента, защото след 30 седмица тя запо4ва така или ина4е да старее и с моето калциране, съвсем ще е скапана докрая. Та 34-та седмица, дано вси4ко е наред дотогава  Praynig, ще обсъждаме дата за предизвикване на раждането. Каза, 4е засега има изгледи да си родя нормално, макар и след 2 операции, но ще се прецени накрая. В подобен слу4ай раждането може да се предизвика само с простагландини, никакви окситоцини и подобни, за да не се стигне до руптура на матката. Но има време дотогава, ще видим как ще са нещата. От една страна искам да родя по-рано, но от друга...искаше ми се да е овне, а не рибок, ама Божа работа, както дойде.
Стана дълго, отивам да водя Анди на градина и аз съм цял ден на работа след това. Приве4ер, ако имам сили ще ходим да взимаме коли4ка.
 Hug

# 267
  • Остров Приятелство
Здравейте момичета кокичета, Hug
Аз съм ужасно болна, ужасно Confused
Гърло ме боли, кашлям много, очите ми сълзят, сополи имам за цял вагон кърпички. Ужасна работа, а и Яни си е у дома - страх да не лепне и той.  Sad  Направо ме е яд, че днес не го пуснах на градина.
Благодаря за поздравленията. Да ви се връща!  bouquet

danisport На мен не ми звучи добре. Confused Ти как си? Как се чувстваш? Радвам се, че те виждам с висок дух, и в този ред на мисли - ти си за възхищение! Hug
Svetlili, Госпожичке Клавел Моля, споделете идеиките си си мен за коледната изкушения. Ще съм Ви благодарна и за снимки и за рецептите.  Hug

Оох махам се, отивам да легна докато Яни е кротък. Tired
Хубав снежен ден на всички Ви!

# 268
  • Sofia
Привет!

След 5 дена на градина и Рали е болна.. Сега я заведохме при майка ми, ще поседи там 2 дена.  Tired Не знам какъв е тоя контрол в градините, ама си е развъдник  ooooh!
Дано да изгрее малко слънчице, че голям студ тая сутрин...

# 269
Добро утро Grinning

Днес не съм на работа. С Иво ще украсяваме елхата, обещала съм му. В момента само се върти около мен, и ме чака да си изпия кафето.
Дани- радвам се, че новините са добри   Hug
Съни- оздравявай бързо    bouquet
Тайги- няма оправия, все по нещо си циркулира в градината. Контрола е съвсем повърхностен за съжаление Confused

Общи условия

Активация на акаунт