Отговори
# 270
  • Plovdiv
Привет, момичета!
Съни, прекрасна. Hug Чудничък спомен ще е.  Heart Eyes При нас нямаше такива екстри, но пък при мъжа ми си беше традиция още в далечната 96-а година, та знам какво вълнение е. Покрай него имам снимка с шапката. Laughing Честито още веднъж и успех.
Оздравявай. Heart Eyes
Тайги, миналата зима Лазе се разби от вируси покрай ДГ. Спомням си, че и с Митко беше така. Спря да боледува често чак към първи клас.
Дани, Hug

# 271
Здравейте мацки и бременелки и бебоци вътре.
Дани радвам се че всичко около тебе е добре.А колкото до зодията и аз исках да е близнаци или нещо друго не й телец ама то си реши че ще  е теле и нямаше спор.Така че когато тогава .Така е решила съдбата.Важното е да е живо и здраво и с много късмет а какв азодия ще е няма значение.Каквато й да е то ще си  е твоето дете и пак ще го обичаш така.
Съни    umnikuu Drunkдипломирване.АЗ когат озавършвах единственото си висше бях така и братми беше супер щастлив щото той завърши унсс но не е имал такава тога та му я дадох само за снимка но го понижих ранга в бакалавър а той беше магистър.А ако сега завършвах доста щях да го понижа щото вече е доктор на икономическите науки.А това до колкото знам това ги обижда.Скорошно оздравяване.
Тайги дано Рали не те зарази
Олеле на вън не  еза жени-още повече с пупи.Хлъзгаво и студено.ОТидох само да хвърля боклука и два пъти щях да се изръса ама то щото съм с паратонките за из квартала че не ми се обуваха ботуши.
За подаръци купих още преди две седмици и са опаковани и са в каража.За ронката интерактивен Плуто-същото е като кучето БОби но без свирки,един комплект със шаблони за рисуване,пееща русалка,една игра с букви и пъзел за редене ,една малка акумолаторна отверка Това всичко за ронката.Всичките играчки са от родата.АЗ ги купувам те ми ги плащат.За Добри детски музикален лаптоп,едно телефонче и отзад има животни който издават звуци,коплетче панталонки,блузка и елече без ръкави,столче за колата че неговото му омаля и взехме по голямои една музиикална играчка.Сега в понеделник госпожите и ронката са м еканили на коледно тържество и тогава ще си получи кучето.
Оставям ви че дойде свеки а аз ще ходя "по мъже" и на кафе.

# 272
Дани когато и да дойде бебо пожелавам да е жив и здрав, адали ще е рибок или овне няма значение Hug
Тайги за съжаление контрола в градината никакъв го няма - Гоги ми е издържал здрав най-много 2 седмици. Пожелавам ти бързо да се оправи Рали и да се опазиш здрава ей Grinning
Съни бързо оздравяване и на теб Hug
За подаръците - все още никакви не сме купили - ние сме такива все чакаме последния момент ooooh!

# 273
Хоп, цоп, троп  Whistling

Сънка, взимай мерки, че да не стават усложнения  Naughty

ДАни, опасявам се, че накрая ще те резнат, ама каквото такова. Въобще докторите се страхуват да пускат нормално раждане след секцио, защото наистина си е рисково. Но зависи от АГ-то както винаги. Поне мен така ме изнудиха да ме отрежат накрая  Confused

ПАзете пупите, че ви убих  Naughty ВИжте само каква съм досадна и бойна днес  Laughing Това е, защото съм с двамата от три седмици и съм малко в джаза.

НИе на Дари сме взели лаптоп (да остави моя  Mr. Green) на бг език, а на Руси уолкър, така де, едно нещо с колела за бутане, че нали се учи да ходи горкия  ooooh! мамата кръст, гъз и всичко я боли вече, ама трае, че ....

МАцки, за синекода пак да кажа и аз като ДАни - в никакъв случай не се комбинира с отхрачващо, то даже и в листовката е написано. Аз инхалации на ДАри правя над котлона - слагам малко сода в тенджерата и дишаме заедно. Дребния, сега се наложи, че направи ларингален пристъп и направо в банята при пусната гореща вода, че щяхме да го изпуснем за една бройка Sad

Само да са живи и здрави децата!!!

# 274
  • Sofia
Ехо, ехо, драснали сте 2-3 реда  Peace Най-мразя все моя пост да гледам последен  Mr. Green
Ние днес направихме голяяяямо излизане, пазаруване и даже работа си свърших. Купихме на Габи зимни обувки (в крайна сметка едни в Mandarin, които бях заплюла още преди месец, но исках да ги мери). taigi, за нашето момче в 3 магазина нямаше толкова малък номер ботуши, останали все 28-30, а ние 25-26 търсихме  Joy Купих отново шал и ръкавици да има, че обърнах къщата да търся една торба с тези аксесоари и не можах да я намеря. На мен такова нещо рядко ми се случва  ooooh! Питах баба му, да не съм я пратила по грешка "на скад" при нея, но тя не се обади с резултат. Ще се намери някъде, но сигурно през лятото  Mr. Green
Габи се сдоби с още два трансформъра към този, който в петък му донесе Дядо Коледа + има 2 стари = 5 броя  Rolling Eyes Ама нали искаше много "трансфумуси"  hahaha
Мъж ми каталяса от обиколки, а аз си припомних едни времена от преди има-няма 1/2 година  Peace
Дани, ако ще е по-рано, не знам дали да се мъчиш с предизвикано  Confused Има опасност да минеш през всичко и накрая пак секцио да се наложи. Важното е да сте добре и двамата с бебока  Peace Hug
Роси, кога щяха да дават Вероника в По-по-най?
ГАЛ-че, такива страхотии говориш - ларингиален пристъп  ooooh! ooooh! ooooh! Ужас, дано не научавам какво е това  Praynig Praynig Praynig
Sunny, а ти пък как се подреди така  Confused Лекувай се и да ти минава бързо  Hug

taigi, а на Рали какво и е? Габриел пък все с нас се разболява - може да лепи нещо в градината, но му избива през уикенда в къщи  Confused

# 275
  • София/Осло
Бях на работа, тъпо, тъпо ,тъпо  Laughing..после дремнах ..сладките са за утре, дано нещо пак не ми попречи.
съни- от форума са ми рецептите..все изпитани....джинджър бред мен, както казва Мариската, линцерови сладки и ванилени кравайчета. Оздравявай ей  Hug
ани- зарязах го Дюкяна ,че се изприщих по едно време и докторицата ми каза, че е от протеините... Peace..а пък аз бях решила ,че е от водката  Joy Joy Joy и я спрях  Laughing

# 276
 LaughingВие съвсем по северняшки я карате....с водка.. Grinning
Аз пийвам бейлис с горещо прясно мляко  Shocked, че нещо пак ме втресе, а алкохол хич не обичам...
Сънка, и мойте сладки са линцеровите от форума, джинджифилените работи си ги купувам готови , хич не съм готвачка. А да ви кажа мъжът ми вчера направи мекички за закуска, става все по-добър, пу-пу  Grinning
Дани, ами второ мнение имаш ли, може пък да си си добре докрая. Всъщност ако е зряла плацентата, не е ли логично да си започне раждане и ти просто да го изчакаш с по-чести прегледи.. Не разбирам от тези неща, естествено, дано да се подредят най-добре и за двама ви нещата.
Галче  Hug

# 277
  • Sofia
Ей, днес и аз се позагледах в една готварска тема със снимки  ooooh! Хич не ми е там мястото  Stop Сухи сладки не мо'ат ме изкушат, ама някои дргуги неща...  Embarassed
Дани, и аз си мисля, че със следене, може и до по-късна седмица да го добуташ. При Велев ходеше едно време, нали? Пак ли при него ходиш сега?
Деска, е как можа да обвиниш водката  Joy

# 278
Съни, ти захващай водката. Не прави грешката на Деси  Joy Как си днес?
Деска , какви снимки душа, като ги свалих на лаптопа а той взе, че не тръгна повече. И познай дали не ги изстрих от картата на фотото. Напрво ми идваше да се гръмна, защото си го помислих това и викам утре да ги сваля на диск непременно, ам ей на,,,Има разни нови снимки във Фейса, ама не очаквай майсторство  Joy
Дани, и аз си мислех да пиша дали си ходила на друго мнение, макар че то като станат много пак е объркващо!
Ние вчера пак правихме сладки. Ади вече е много добър. Догодина сам ще го оставям да се оправя  Joy
Поли, какво става с теб?Нещо си ми много тихичка напоследък! Как е работата, Они?

Ето един филипински дядо Коледа и готвачите   chef

# 279
Добро ви утро, дамии  Whistling

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg10462439#msg10462439 - АниК аз ей тук разглеждам и се каня да направя нещо, но.....някой друг път  Mr. Green мацките от другата отчетна са луднали по кекса "Панадолко"  Wink

Светли, ти си подложена на постоянно вирусно облъчване, май ще ти трябва малко нашенска ракийка да ти пратим за дезинфекция  Heart Eyes

Съни, голямо честито   bouquet  bouquet  bouquet

Дани  Hug

Мариска, ама после не тенис, а не знам какво ще трябва да измислиш за вталяване   chef Mr. Green

# 280
  • Sofia

Мариска, ама после не тенис, а не знам какво ще трябва да измислиш за вталяване   chef Mr. Green

Аз съм и го измислила - още едно чаве  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ей, ама как си ходите само по къси чорапки  Hug
ГАЛюша с мъж ми си паснахме да не обичаме сухи сладкиши Wink Сладки и кескове не мо'ат ни съблазнят, но някакви сиропирани, кремирани и не много сладки са ни тъкмо  Peace Обаче избягвам да правя каквото и да било - той расте заедно с мен и много взе да се притеснява, з'то аз съм щяла да родя, ама той не  Joy Аз от безделие сега гледам да ги позарадвам, ама спирам, че... наистина лошава работа  Mr. Green Само мръвки и салатаи, и без това сме фенове  Peace

# 281
  • Sofia
Марис, много сте хубави на снимките  Heart Eyes
Ани, честити ви ботуши, че като гледам навън...
Рали е със сополи и е при майка ми на отглеждане, та сега го раздаваме малко ергени. Не сме мърдали цял ден, само на пазар го пратих..
... и не ми говорете за ракийка, че съм чувствителна  Naughty

# 282
  • Остров Приятелство

Приятно кафенце. Simple Smile

На мен вече ми трябва и вагон тоалетна хартия!!! Confused Embarassed
А довечера и гости от Габрово трябва да посрещам... ooooh!

Maris Пу, пу ама наистина сте много хубави! А за диетите, после ще му мислим - нека дечковците да се радват! Heart Eyes
И за водка мисля, и за ракия, и за уиски...вино Mr. Green ....да ме прощаваш  taigi, ама много ги мисля пустите Laughing
Госпожичка Клавел Ма каква работа бре - зарязвай я, и бегом у дома да твориш красоти. Hug

На мен също ми останаха още няколко подаръчета и съм готова. Нощес не можах да спя, та украсих и останалата част от апартамента, та май само празниците останаха да чакам. Grinning

Хубав, прекрасен, приказен и пълен с чудеса ден Ви желая!

# 283
Добро утро  Hug

Пожелавам на всички прекрасна коледна седмица   chef  bouquet

Днес пратих Дарко на градина, че ще имат тържество и ми е свито сърцето малко да не ми се върне с някоя екстра  Embarassed Rolling Eyes тъкмо го закрепих, а днес всички ще са там - болни, здрави, всички  Sunglasses

# 284
  • Sofia
GALL78, не мисли такива неща  Stop Нека се зарадва детето  Hug а ти само с едното - днес ще ти е скучно  Mr. Green Леле, вчера пак гледах готварските - тия жени са луди, ако всичко това се изяжда, сигурно са по 100 кила  #Crazy
taigi, и аз при първи сополи спирам Габриел, че в градината винаги се задълбочава Sad
Sunny, пийвай по малко ракийка, уиски, ще пребориш бацилите  Peace
Аз от 2 дни си усещам един хрип, без да ме боли гърло, без ама грам нищо. От тази сутрин вече гърлото ме понаболява, но не мисля да му се давам  Stop

Аз съм си пак с Габриел. С тези престои в къщи тотално си обърка режима - спи до късно, следобедният му сън се измести и вечер ляга много късно Sad Опитах да не го слагам да спи следобяд, но пък вечер става супер превъзбуден и даже по-трудно заспива.

Общи условия

Активация на акаунт