Отговори
# 285
Добро утро, момичета.

Иво си изпуска коледното тържество Confused  В Събота сутрин повърна жестоко два пъти, сутринта след закуската. Цял ден не яде нищо, вечерта препечена филийка и малко картоф.Реших, че е нещо еднократно и вчера вече си ядеше каквото поиска- яде бисквити, кашкавал, пи сок....и си беше ок. Вечерта хапна малко пилешко със зеле и след няма и 10 минути отново повръщане. Иначе му няма нищо, нито го боли корема, няма разстройство, яде по-леки храни без проблеми....Какво е това чудо не знам, но реших да не го пускам на градина. Дори и на тържеството, ще вземе да лепне нещо , а и не съм сигурна дали самият той няма да пръсне някакви бацили по децата. Та така, "весели" новини около нас Rolling Eyes
АниК- и Иво така си обърква режима. Не иска да спи на обяд вкъщи, заспива към 17ч пред компютъра или телевизора докато гледа филмче, спи до към 19:30ч и после.....лягане минимум в 23.00ч ooooh!
GALL78 - дано да е наред Дарко Hug

# 286
Добро утро Simple Smile
Ние изпратихме тати на работа. Ади е супер, ама супер кисел и не знам как ще се изтърпим  Mr. Green
забравих да ви покажа сладките. добавка към кафенцето на Съни!

Аник, почвай да смучеш прополиси, осцилококцинуми, каквото се сетиш!  Hug
Мечи, не му давай тежки храни - зелето със сигурност е такова. Дано да не е вирус  Hug

# 287
Мечи, не му давай тежки храни - зелето със сигурност е такова. Дано да не е вирус  Hug

Да, тежка храна е. Грешката е моя, че му позволих да яде, но нищо в състоянието му не предполагаше, че ще повърне пак Confused  Както и да е, ще бъде няколко дни на по-лека диета и това е. Засега няма да го мъкна по лекари.
Сладките са супер   Peace

# 288
  • Sofia
Привет!

Съниии, ша ти кажа аз за какво мислиш...   Twisted Evil
Марис, браво на вас  Peace мен нещо ме мързи тая година за такива геройства.. Още елхата не сме сглобили, чакаме Рали да си я прибереме, че за нея е голям кеф окрасяването.
Ани, дойдоха ли ти дънките? Аз моите вече им наставих ластика, че нещо стягаха на шкембето..  Grinning
Аз Рали изобщо не я слагам да спи като е при мен, как успяват там да я приспят нямам идея..
Тук след 2 дена без дете е едно тихо, чисто, ама не си е работа  Tired
Гал, и ние в сряда сме на такова тържество, всички ще са там...

# 289
  • Sofia
Ани, дойдоха ли ти дънките? Аз моите вече им наставих ластика, че нещо стягаха на шкембето..  Grinning
Ох, не питай - в Пловдив при мацката са (заедно с едни апрески за мен) и трябваше да ги прати в събота, но после се оплака от бъбреци и сега не ми е удобно да я питам дали ги е пратила. Много им се надявам, з'то в петък заминаваме за Банско и много разчитах да ми е топло и удобно (дано и да ми станат де). Дано ми ги е пратила  Praynig Praynig Praynig То и почти нямам какво да обличам  ooooh! В къщи вече се разкарвам с анцузите на мъж ми - вдигам ги над тумбака и съм загащена като дърт старец  Joy В градината се уморяват, стават рано сутрин, а и като легнат всички, знаеш как хубаво си заспиват  Peace В къщи почти няма от какво да се уморят.
Мечи, и Габриел 2 дни беше зле с корема, с много ниска Т - 37.5С и после го обърна на кашлица. Продължете с диетата - хубаво е, че не се оплаква от стомашни болки и си хапва поне нещо. Зелето го е объркало, но с картофче и ориз ще се оправи  Peace
То се е видяло, че зимата ще се изкара с децата в къщи  Mr. Green

Мариско, сЕкви снимки на лакомства и сладки са НЕЖЕЛАТЕЛНИ  Stop Вече сме +5кг с мъж ми  Joy Лимитът ми е още 7кг (1 от цици). Мен поне алкохол не ме блазни. Дори мисълта за любимата ми бира надига вулкани в стомаха ми. Като ми беше най-лошо описвах състоянието като постоянен махмурлук  Joy

# 290
Добро утро Wink И специална закуска за Аник (и мъжа ти  Joy )

Ние ще се обличаме да ходим до парка, а после може да пооцветяваме глинени фигурки на Коледна тема.

Ей, само 3 дни останаха до Коледа. Измислихте ли менютата?  Hug
Как са болните?

# 291
Добро утро и от мен  Hug .

Ани, не съм ходила при Велев, при Димитров бях. Сега не съм при него и изобщо не мисля да ходя в Шейново. Засега съм се спряла на Окръжна при Жекова, но ще се запозная с нея след около месец. Ина4е за второто мнение - аз ходя на ЖК при много добра лекарка, която ме гледа на ехограф всеки месец, но отделно ходя и на всеки 3 седмици на 4астно, на 4д ехограф, при Сигридов. Много е добър. Засега мнението и на двамата се препокрива, но ще видя какво ще ми каже и Жекова след месец.
Мариска, много сте сладки  Hug
Гал, все пак се надявам да не ме срежат. И двамата лекари са на мнение, 4е засега цикатриксът е добре и ако продължава така докрая, ще мога да си родя нормално. Всъщност не искам да се натискам толкова да се напъвам, но трето секцио при мен е по-лош вариант, а и ще трябва да забравя за мисълта за още едно след време  Blush . Не 4е имам такива планове де, но знае ли 4овек, аз и за 4-то нямах планове, пък какво стана  Laughing . Стига да можем да ги издържаме толкова де4урлига, с удоволствие бих се навила за още едно след някоя друга година. Може пък да спе4еля от лотарията, в противен слу4ай ще ми е мнооого зор  Crossing Arms .
Подготвяте ли се за празниците ве4е? Аз нямам търпение. На Бъдни ве4ер ще сме при майка ми, където ще дойде и баба, а сестра ми и нейното семейство ще минат само за малко. Много се радвам, 4е ще се съберем, не сме го правили....май никога  ooooh! . Лошото е, 4е децата няма да са с нас и се опитвам да не рева при мисълта, защото с бившия се редуваме по празниците. Миналата година бяха при мен, сега трябва да са при него. Големите и сега са с него и ще останат още малко, но Анди си е при нас и не иска да ходи, та не знам, дали поне той няма да остане за празниците. Дано, макар 4е ми е адски криво, когато децата не са заедно. Ужасно трудно ми е и не искам да свиквам, искам да си идват ве4е. Та, за Коледа и Нова година ще сме с приятели.
Из4езвам да водя Анди на градина и оттам съм на работа.
целувки  Heart Eyes

# 292
Здравейте виждам доста болни ама и ние см ев този кюп.Добри се дав иот храчки и точи сополи като ластици едва едва м уги изкарваме.Аман от тези болести.
Аник Веронка ще я дават на 9.1 .2010 в по-по най ама пак ще напомня кат одойде момента.
Пожелавам болните да се оправят бързо.Ние вчера имам еколедо тържеств ов градината и получихме първия си подарък-интерактивен плуто-който лае,джафка ,лази към тебе и т.н и цяла нощ беше до леглото ни и а отидох до тоалетна а се е разжавкал и събудил Ронката или Добри и сутринта на беком бях във Вс-то като стана Ронката.АМа довечера надали ще е включен щото да не се въртя цяла нощ или да стана поне до вс-то абсурд.Та ще й го трупосам до нея в леглото д авиди тя като се върти ношно време как ще спи като й джафка Mr. GreenИМа снимки във Фб и в снимка бг.Бягам да доопаковам подаръци за четвъртък че ще см епри мама и тате ама ще пиша тези два дена де
http://www.facebook.com/editphoto.php?aid=7862#/album.php?aid=78 … 991991&ref=mf
http://jori.snimka.bg/family/dobri-i-roni-dekemvri.453272.16523624
а ето и нови снимки на децата
http://www.facebook.com/editphoto.php?aid=7862#/photo.php?pid=10 … d=100000258991991

# 293
Ани чакам с нетърпение да се разпишеш след ФМ Hug

# 294
Ани чакам с нетърпение да се разпишеш след ФМ Hug
И аз, и аз Simple Smile

# 295
  • София/Осло
Бррррррррр студенко стана. Тихичко вали едър сняг. Хората по улиците са толкова усмихнати .Всички навсякъде пожелават весели празници.  Hug
До полунощ снощи правих сладки. Станаха един път. Днес ще ги слепвам. Децата снощи изядоха една голяма част, едва опазих другите. Днес ще правя друг вид.
И благодарение на вас ще се наложи да правя още поне 2 неща..този линк на Галка Crazy..веднагически бидеха фиксирани един тиквеник и едни пурички..и айдеееееее..пак отначало.
Мариска- страхотни снимки. ВъртЕла сте и Вие сладки гледам...ами то така е -жена без работа  Mr. Green . Още една кофа и Ади те е настигнал  Laughing Laughing
Менюто ни е готово скъпа ми Мариске, и една част от продуктите са доставени дори. Малко нестандартно ще е ,въпреки че всичко ще е постно за Бъдни вечер.
Болни има! Как може така! Почвайте -кой с илачи ,кой с чай ,кой с греяно винце...всички да оздравявате-малки и големи!
Аз ще наблегна на чаеца  Laughing..но пусто не мога да го пия с Бейлис...
Ще си направя джин с тоник..докато чакам Анка с инфо от ФМ  Whistling

Hug Hug Hug

# 296
Дескааааааааа  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 297
  • Sofia
Леле как сте се развихрили за тия празници  Peace аз май ще го давам наготово. Днес съм в офиса, ще имаме тържество и реших да дойда да се разнообразя. Всички блузи са ми къси и съм се "издокарала" с една от тесните на мъжа ми  ooooh! Добре поне, че дънки за бременни си купих, даже си отпуснах ластика да не ми стягат  bowuu
Рали утре е на тържество в градината, ще ходи леко сополива, няма как...

# 298
Я да питам тези, които броят ястията на масата за Бъдни вечер - Основните за едно ли ги броите или за няколко. Например ако имам боб и пълнени чушки - това за едно или две д аги броя? Мисля, че всяка година се чудя  hahaha

# 299
  • Sofia
Ето ме  stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl
Всичко И е наред, чипо носле, дребосъчка, с 10тина дни си е по-малка, както си вървеше в началото. Леле, не ми се вярваше, че може да имам момиченце и се бях настроила за пишанчо.
Пфу, цяла сутрин бях супер крива, голям спек - пък то си е добре мишончето  Praynig Praynig Praynig
Дойдоха ми и и-бейските дънки и апрески  newsm44 Всичко ми става - шЪ сЪ издокарам за алБанско  Mr. Green

Ей, на Бъдни вечер ще сме двамата с мъж ми сами (през деня ще откараме Габи в Нова Загора). Той каза, че няма да пости, затова изобщо няма да правя традиционна трапеза  Embarassed Аз ще ям салата, а на Коледа на обяд може да минем през татко (той готви подобаващо), а вечерта - на механа. Готованци  Embarassed

Мацки, трябва да почерпя май - само да се роди живо из драво  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт