Отговори
# 300
Ураааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes девойка а,а  Hug

Айде ТАйги с пишка да се отчете, пък ДАни с розва джуФка, за да има равновесие  Laughing

Аз имам доста да пиша, ама по късно, че не са ми свободни ръцете

# 301
Супер Ани!!!! Хайде розовко малко Simple Smile Пу да е жива и здрава!

# 302
  • Sofia
Ани, айде и тук честито  Hug
Gal, мен ме гледаха на ФМ преди 10тина дни и се отчетох, че сме с пишка   Laughing  даже дофтора разпечата снимка с атрибута за таткото, пък да видим...
Аз досега изкарах на работен купон (разбирайте през работно време  Mr. Green ) с ядене и пиене... ама то било хубаво да си сред хора  Grinning сега няма да вечерям, че тия трапези....

# 303
  • Варна
Ани, браво, нашарихте ги  Heart Eyes Друго нещо са си момиченцата, пристрастна съм  Laughing
Мариска, аз мисля че всяко основно се брои отделно  newsm78 Ние на Бъдни вечер ще сме при роднините на мъжа ми, а на Коледа при нашите. Мисля да се отчета със сладки и на двете места. За Нова Година ще се приготвям вкъщи, почти сигурно ще сме сами четиримата, може да си легнем към 22 часа  Whistling

# 304
Аник, честита джуфка! И аз много си исках момиченце за второ  Heart Eyes
Александра, много са ти сладки  двечките, гушкат се като котенца  Hug

# 305
  • София/Осло
Ееее тя Анчо писала отдавна , а аз блея ли блея..ама така е докато я чакам с тоя джин  Laughing
Да ти е честита бебочката. Живо и здраво да е мишленцето.  Hug Hug Hug Hug Hug

Аз направих и другите сладки. Ръцете ми заприличаха на сушени сливи  Laughing
Утре ще чакам сестра ми..дано живи и здрави и навреме пристигнат  ooooh!

# 306
  • Остров Приятелство
Ооох нейсе приключих с опаковането ooooh!....поне мисля станаха хубави. Simple Smile

aniK Честито! Да е жива и здрава в пупката на мама, че после да и е радост голяма!
Ти май това си искаше, нали?
Maris Всичко се брои. Принципно трябва да са 7 или 9, но аз винаги ги надвишавам.  Peace
danisport За пето ли някъде между редовете прочетох?! Crazy Ееее опасна си - да си жива и здрава! Покрай теб и децата, че после да си те обгрижват с любов, така както ти сега! Heart Eyes

Днес и моят мъж сдаде багажа. Легна рано рано, с болки в гърлото Confused - пу, пу Яни да е здрав! Praynig

Да лягам, а?! Mr. Green

# 307
  • Варна
Добро утро на всички! Успешно изкарване на последния работен ден  Whistling

Александра, много са ти сладки  двечките, гушкат се като котенца  Hug
Благодаря ти  Hug То това май беше "атака в гръб"  hahaha

# 308
  • Plovdiv
Ани, браво, страхотна новина.  Hug Хубаво се получи.  Heart Eyes
Прочетох за пратката от Пловдив и щях да се обаждам, ако имаш нужда от помощ, ама и аз съм много бърза. Embarassed За друг път, да знаеш, че съм на линия, ако има нужда.
Роска, и за Дани знаем - момче е.  Simple Smile
Добре, че са ни бременелките, та ни се движи темичката. Hug
Мечо, жалко за тържеството, случват се такива неща. Важното е да се оправя Иво. Heart Eyes

Девойки, какви сладки въртите  smile3556   bouquet, аз съм мързееел. Освен това, коледното настроение съм го загубила някъде по трасето. Laughing
Съни, дано не се разболява мъжо. Ние си предавахме щафетата повече от месец.
Деата, джин..Бейлис, сега кажи и текила и ме печелиш за фен. Laughing

# 309
Ани честита ти розова новина  Hug

# 310
  • Sofia
Ехо, аз от снощи си пренастройвам мисленето на женско  Grinning С Габриел много исках момиче и като се видя пиша, 2-3 дни ми беше криво. Сега хич не се настройвах, че да не рева като миналия път, то пък пак ми текнаха сълзи, като ми каза момиченце - такова си искахме де  Peace Даже все си мисля, че и Габи, който е доста глезен, по-лесно ще понесе да няма голяма конкуренция  Thinking
Niya, благодаря ти за предложението  Hug То и аз си мислех, че на път за Нова Загора можехме да минем през Пловдив, но мацката е активистка в Ла Редут и е научила мъжа си да я отменя, когато тя не можа  Grinning Леле, моят ще ме убие, ако го занимавам с такива неща  ooooh! А ти защо така с коледното настроение  Confused
Sunny, и аз се подредих с гърлобол - нощта ми беше лекичко кошмарна, сега съм омотала компрес с ракия на гърлото и малко по-късно ще правя инхалации някакви. Нямам нищо подходящо за мен в къщи, но ще направя списък и мъж ми ще напазарува довечера. Трябва да се пресече в зародиш  Naughty
Деси, дай снимки на сладки да погледаме - обещавам да не се слюнча много  Embarassed

Пипиолче много липсва, а Нинка се обади и пак изчезна  Cry Рукси не се е включвала от месеци ...  Cry

# 311
aniK - честито ти розово щъркелче  Hug

Иво е по-добре, вече не повръща, но пък има леко разстройство. Аз също от вчера се опитвам да се обзаведа с гърлобол. По едно време доста ме заболя гърлото вечерта, днес съм по-добре, но ми е леко запушен носа.  Tired
Сладки не правя(щото както ги направя, така ще ги изям и то смисъла се губи Laughing), само баница ще спретна тази година, да помогна на майка ми с приготовленията. Мислех да се пробвам и със содената питка, ама.....ще видим.

# 312
  • София/Осло
Добро утро,
днес съм на отчет по страниците на летищата. Следя прогнози за време, излетяли , кацнали ,закъснели , отменени полети  Laughing....така де..информационно съм ориентирана на световно ниво  Crazy
мариска - 7, 9 или 12 ястия- 7 заради дните на седмицата, 9 заради бремеността, 12-заради 12 апостоли и 12 месеци на годината. Броиш всичко- чушки плънени, боб в гърне, туршия, сушени плодове ,ядки ,питка, сарми- ето ти 7 примерно.
N i y a - преди 10-тина година някъде отиваме с една приятелка в едно Библиотека в София- кръчмата , а не библиотеката  Laughing. Мъжът и беше пратил с нас едно момче да ни наглежда /защо ли?  Laughing/.Сядаме на бара представи си и си поръчваме по 1 шот текила. Барманът пита-нещо към текилата и ние все едно се бяхме наговорили и в един глас казваме- бира. И той и "охраната" ни щяха да паднат  Joy Joy Joy...е в крайна сметка ,добре че беше това момче с нас та едва ни прибра  Blush
За гърлобол - аз от години си лекувам децата и себе си с Ангинхил..хомеопатично е и прекрасно.Много бързо ни минава на всички.

# 313
  • Sofia
Привет!

И Рали пропусна дядо Коледа. Вчера си я взехме и през нощта много кашля, та тати отиде да вземе подаръка... През деня почти не кашля и пак я закарахме при майка ми, да се опазя аз уж...

Имам една сребърна вода аркол, 30мг, някой знае ли по колко се слага в носа за хремата от нея на малко дете?

# 314
УНГ - обилни накапвания в носа при синузит, хроничен вазомоторен ринит, ангина, ларингит, фарингит съчетано с гаргари. При възпаление на ушния канал – по 3-4 капки в ушите.

Тайги- това пише в упътването, но не знам какво точно значи "обилно накапване" Rolling Eyes
http://arcol.hit.bg/

Да се оправя бързо Рали Hug

Общи условия

Активация на акаунт