Отговори
# 315
  • Plovdiv
Тайги, аз не съм наясно, съжалявам.
деата, ето ти един сайт, където има информация за МЕТЕО състоянието на всички летища. Табличките са ясни за всички. http://en.allmetsat.com/metar-taf/europe.php
Избираш континет, държава и кликваш на точките/летищата. Simple Smile

# 316
  • София/Осло
Ния-мерси. Литнаха мойте хора от Прага, на нашето летища засега няма проблеми.
Отивам да си посрещам тумбата  Laughing

# 317
  • Sofia
Мечо, мерси  Heart Eyes

# 318
  • Sofia
Хм, това явно е някакъв вирус - гърлобол и после кашлица. Аз тази нощ не спах много заради гърлото, а цяла сутрин стоях с компрес с ракия. Сега направих списък на мъж ми какво да купи от аптеката. Деска, това щом е хомеопатично, става и при бременност, нали  Rolling Eyes Написах му го и него  Peace Много готино, че сестра ти ще ви гостуват  Hug
taigi, наистина гледай да стоиш далече от Рали, 'щото аз нещо се направих на недосегаема и ме лепна  Confused Имай готовност за продължителна кашлица Sad Много народ се оплака. Габриел още си кашля - всеки ден пие чай от босилек и допи Мукоплант. Мисля да му го сменя с Мукосолван, че е малко по-силен (някой ако мислеии, че не е добре, да каже моля!!! )

# 319
Ани честита ти розова новина  Hug

Тонеска, ти да не завидя, ааа  Joy hahaha

Тайги, знам по 2-3 капки - 3 пъти на ден, като може да се разреждат с физиологичен разтвор. Клеева тинктура за гърло също е добре  Sad За атрибута на малкия човек помня аз, но до последно не вярвам  Mr. Green както и АниК да не бърза да се настройва много много  Laughing само да сте живи и здрави  Heart Eyes

Момичета, ако не смогна да пиша, пожелавам ви прекрасни и спокойни празници, с много обич около вас и много детски смях  Hug

Нийка, вземи си празничното настроение, да не тръгвам аз към пловдив, че ще видиш тежката артилерия  Naughty Hug

АниК, няма значение сиропа, добре е да го смениш с някой не-билков като мукосолвана, но кашлицата си отшумява бавно и това е. За гърлото можеш спокойно да смучеш прополки, също и хомеожен и хомеовокс. Ако много те боли - гаргара съсъ сода за хляб, облекчава веднага.

# 320
 Здравейте, мили включвам се предколедно, за да не ме забравите! Embarassed Мнооого ми беше напрегнато последните 2 седмици в работата. Очаквах с нетърпение почивките! Много си ви обичам! Heart Eyes
 Ани, честито момиченце. Имах усещането, че ще е мома. Аз с Мила точно така се чувствах като теб през бремеността.
 Ще пиша пак! Hug

# 321
  • Sofia
Ani, аз нали октомври си лепнах от нея и си го влачих сума време, и сега много ме е страх, че то голяма мъка, нищо не може да се пие, едни капки в носа ме беше страх да си сложа (говоря силни за отпушване). Мен и миналата година всичко което донесе ме хващаше, вкл варицела, отит, конюнктивит, ще кажеш, че аз ходя на градина  ooooh!
Сутринта като се обадих в градината, че няма да идваме на тържеството ми викат "а то имаме още няколко болни, ако искате я доведете" и съвсем ме отказаха  Crazy

# 322
  • Sofia
ГАЛ-че, то за женско и аз си знам, че на изхода може да има изненади. Уж и аз го видях, снимки имам, но така или иначе няма да се впускам в розови покупки, имаме да си износваме Mr. Green И аз си мисля, че с този билковия сироп нищо не правя, разбита е кашлицата, но му трябва да отхрачва.
Аз засега съм само с гърлобол, предимно нощем. Носът ми не е запушен, нямам хрема. Със смучене ще се оправям  Joy
Ради, днес те мислех  Hug
taigi, направо не знам дали и след НГ да я пускаш  Thinking

# 323
Със смучене ще се оправям  Joy
Я питай мъжа ти какво мисли по въпроса  Joy
А ма пък, Ани, ще има с кой да си ходиш на шопинг без проблеми!
Нийче, и аз си запазих този сайт, че не се знае  Mr. Green А я ти по-веселко, че Дядо Коледа всичко вижда!
Деска, поздрави на систъра. Те с Яна ли ще са?

Поздрав за всички вас от един мой много любим филм!
http://www.youtube.com/watch?v=XVSmT4nNEkQ&feature=related

Ади пък се оплака от ухо и ходихме при доки за всеки случай да не ме изненада Коледно. Не е сле положението и се надяшам да не стане зле. Сега е на сиропчета и ако не вдигне Т или няма подобрение след 2 дни пак да ходим.
Днес спретнах ябълков щрудел. Пека тиква, варя картофи и цвекло, ще правя и едната плънка за чушките.  Колкото мога да си помогна за утре. Ето, Аник, едно момиченце след време как ще помага на мама  Joy

Дали да не си сипя едно винце докато  готвя, се пита в задачката  Joy

# 324
  • Plovdiv

Тонеска, ти да не завидя, ааа  Joy hahaha
Аз завидях. Joy Шегичка. Майстори са те, ние Шъ сменяме мъжете. Joy
Марис, наздраве. Drunk С готвенето много върви винценцето. Laughing Аз съм на червено, мавруд, асеновградски. Laughing
Мерси за поздрава. Напоследък наблягам на този род филми. Що ли? newsm78  Laughing
Преди дни гледах A Lot Like Love. Много симпатичен филм...много симпатичен този Аштън. Joy
Лека от мен, девойки. Heart Eyes

# 325
  • Sofia
Nia, мерси за линка, тъкмо се чудех какво да гледам. Мъжо отиде на тренировка, Рали при майка ми и аз пак сама... тъпотия... Фен съм му на тоя Аштън  Laughing
Ани, ти ще го спираш ли след нова година? Аз още не съм решила... Ще ходи на почивки май... Ама Гал беше права, че точно преди празниците не е добра идея  ooooh!

# 326
  • София/Осло
Хахаха..мариска, точно това очаквах да пуснеш. Това е нашия коледен филм, нали знаеш?
Имам си гости/ с Яна са ,да/ и отивам да си ги глезя  Laughing

# 327
  • Sofia
Мариско, ти хубаво ме гласиш мен да има кой да ми помага, ама аз не съм по тия трапези. Я ти се замисли Wink  Hug
Някой път си мисля да си останем в къщи и да си спретнем такъв празник подобаващо, но засега сме още пътуващи и гостуващи  Mr. Green Утре ще импровизирам с постенето, защото свеки хич не ги прави по този начин нещата  Confused
taigi, аз Габриел ще го давам, но така или иначе при най-малък сопол ще си остава в къщи. Все пак не ми се мисли постоянно да сме заедно - и двамата изперкваме  Crazy
Аз съм в една чуденка дали да се прибера от Банско за 2 дни другата седмица или да си остана там - идеята сама със сладникави филми никак не е лоша  Peace

# 328
 Госпожичка Клавел, честито пристигане на гостите  Hug Сега ще падне ядене на сладки  Laughing, ......и не само......
Тайги, enjoy the silence  Grinning
Нийче, аз отпочнах на бяло ( южноафриканско)   и ще си лягам с червено ( австралийско) вино. Важното е, че има  и нашенска луканка ( вчера получихме ароматния колет  Laughing)
Аник, аз съм за сладкото усамотяване...

# 329
  • Остров Приятелство
Как е домакини спретнати? Grinning Запретвате ли ръкави за утрешния свят ден?!

Аз до опаковах, направих късметчетата/аз ги слагам в тиквеника/, сега ще си подготвя и тиквеника и малко ще погладя. Crazy

Скъпи Приятелки желая Ви посрещане на празника с най-любимите Ви хора до Вас, с дом пълен с топлина и любов, с дом озарен от Коледната магия!

Общи условия

Активация на акаунт