Отговори
# 330
Привет и от мен  Hug

Аз след малко спретвам Анди и отиваме у майка ми, за да и помогна за трапезата, защото цял ден ще сме там и дове4ера ще празнуваме заедно. Само Анди е с нас, защото големите са с татко им. Тази Коледа се падат да са при него, но Анди не пожела да отиде, твърдо не искаше да се отделя от мен и аз съм много щастлива, защото щеше да ми е адски 4оглаво без нито едно от децата.
Ани, Деската е права за Ангин хил, страшна работа върши и е безвредно при бременност и малки деца. Аз си оправям гърлото с него за един ден. Взимам по едно през 4ас и постепенно разреждам приемите, през 3-4-5 4аса по едно. Дано ти помогне и на теб. ООО, и 4естито за момата  Hug . Много се радвам.
Гал, при мен е нарушено равновесието, нали 4акаме мом4енце, но да ти кажа, по-добре. Цвети ми е достатъ4на, мом4етата са по-лесни. По-лесно ги работиш  Mr. Green .
Тайги, аз слагам по 4-5 капки във всяка ноздра от сребърната вода. Безвредна е, така 4е и пове4е да сложиш, няма страшно.
Вси4ки болни4ки, малки и големи, да се оправят бързо  Hug
Мили моми4ета, искам да ви пожелая весело посрещане на празниците  Heart Eyes целувки  Hug

# 331

Добро утро, момичета!

Мен ме чака пазаруване и готвене тепърва. Всеки път в последния момент смогвам, винаги излиза нещо непредвидено, но вече съм свикнала и не се ядосвам. Laughing Crazy

Пожелавам ви приятен ден       bouquet

# 332
Галче няма да крия, че и аз много исках мома, ама каквото Господ дал Peace
Радвам се, че мечтата на Ани се сбъдна Hug
На всички болнички пожелавам бързо да оздравяват Hug
Ние започваме вече приготовленията и ще чакаме и гостите, така, че минавам да пожелая на всички:

Весел празник - много здраве, щастие и детски усмивки Hug

# 333
Весело посрещане на празника и после да се похвалите кой какво му е донесъл дядо коледа

# 334
Весело посрещане на празника!  Hug

# 335
МИЛИ МОМИЧЕТА, ХУБАВ ПРАЗНИК! МНОГО ЗДРАВЕ, МИР, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ! МНОГО ВИ ПРЕГРЪЩАМ!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА И НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕТЕ ДНЕС, ЩЕ СЕ СБЪДНЕ! ОТ СЪРЦЕ ВИ ГО ЖЕЛАЯ!
  Hug Heart Eyes

# 336
Весела Коледа на всички! Пожелавам ви да сте здрави, щастливи, с много късмет!

# 337
  • Sofia

ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ   bouquet БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!!! НЕКА ВСИЧКИ ОКОЛО ВАСА ЦЪФТЯТ ОТ ЗДРАВЕ И ВИ ДАРЯВАТ С ЛЮБОВТА СИ   bouquet

Ние вчера закарахме Габи в Нова Загора и на връщане попаднахме в задръстване от катастрофа. Избрахме да не чакаме 3 часа, а да обиколим през някакви села, та удължихме пътя с час и половина  Crazy Все пак успяхме до 20ч. да се приберем и да си сложим ергенска непостна трапеза от типа "обери всичко от хладилника" Embarassed Аз пийнах и 1 чаша червено вино Wink
Габенце вечерта се беше натъжил за нас - явно е пораснало момчето, вече осъзнава всичко и изпитва по-дълбоки емоции. Все пак там е заобиколен от любящи хора и братовчедите, с които играят по цял ден. Спретнахме му един Дядо Коледа, но не се лъже много нашето момче Wink Все пак гледаше малко втрещено и супер дисциплинирано си изпя песничките  Grinning

Ние днес заминаваме за Банско и аз най-вертоятно ще остана там до Нова Година. Ще видя как ще съм с Интернета, но съм сигурна, че ще успея да се включвам.

Хайде, готвачките, давайте снимки от трапезите да зяпаме (зяпачите Mr. GreenHug

# 338
  • Sofia
Честита КОЛЕДААА!!!

# 339
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! ВСИЧКО НАЙ НАЙ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

На мен се падна паричката тази година! И дядо Коледа беше много добър към мен!  Party
Ади много си хареса подаръка ама много четене ще трябва да изчете мъжо, за д ао управляват  Joy

Тук сняг нямаше, ама такъв дъжд ми плющя!  По нощите излизахме с Ади да гледа гръмотевици и дъжд!
  Hug

# 340
  • Варна
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! ЖЕЛАЯ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

Дядо Коледа навести децата на 3 места, само на едно на живо, на останалите беше минал преди нас Laughing Децата са много щастливи, за мен остава да търся място къде да прибираме всичко  Whistling

# 341
  • Пловдив
Весела Коледа! Щастие, късмет и любов!!!

# 342
Честито Рождество ! Весела Коледа !
На нас ни се включи алармата за пожар рано-рано ( снощи палихме свещи  newsm78 ) , та наставахме .... Еленът Рудолф беше ял от морковите под елхата, Рангел наистина повярва, че алармата се е активирала от него  Laughing Обаче диесът не ще да тръгне, ще го връщаме  Sad
Хм, и на мен ми се падна парата  Laughing

# 343
  • Остров Приятелство
Честито Рождество и от мен! Много здраве, много късмет и любов да цари в дома Ви!

Много приятна вечер, много спокойна и много щастлива за децата. Heart Eyes
Калоян беше много радостен за бакугана си, направо му идеше да си удари дупето в тавана. hahaha Joy
После като видя и под холската елха още подаръци мъдро рече и отсече "Ама аз много съм слушал". Mr. Green
На сутринта в чорапчетата имаше и лакомства - той беше много притеснен да няма въгленче, защото преди съм си призна, че малко не бил слушал. Simple Smile
...нооо въгленче имаше...в чорапа на тати/ей така го сложихме, че да види, че Дядо Коледа наистина слага Crazy/ - беше силно притеснен и казал на татко си "Не ядосвай мама, че виж как те е видял". Joy Joy Joy

Ето аз ще се престраша да пусна снимки от скромната ни вечеря. bowuu
http://ssunny.snimka.bg/family/koleda.456766

Вълшебни празници желая! Hug

# 344
Весела Коледа!
Нека всяко ваше желание, стане реалност!

Общи условия

Активация на акаунт