Аз след малко спретвам Анди и отиваме у майка ми, за да и помогна за трапезата, защото цял ден ще сме там и дове4ера ще празнуваме заедно. Само Анди е с нас, защото големите са с татко им. Тази Коледа се падат да са при него, но Анди не пожела да отиде, твърдо не искаше да се отделя от мен и аз съм много щастлива, защото щеше да ми е адски 4оглаво без нито едно от децата.
Ани, Деската е права за Ангин хил, страшна работа върши и е безвредно при бременност и малки деца. Аз си оправям гърлото с него за един ден. Взимам по едно през 4ас и постепенно разреждам приемите, през 3-4-5 4аса по едно. Дано ти помогне и на теб. ООО, и 4естито за момата
. Много се радвам.Гал, при мен е нарушено равновесието, нали 4акаме мом4енце, но да ти кажа, по-добре. Цвети ми е достатъ4на, мом4етата са по-лесни. По-лесно ги работиш
Тайги, аз слагам по 4-5 капки във всяка ноздра от сребърната вода. Безвредна е, така 4е и пове4е да сложиш, няма страшно.
Вси4ки болни4ки, малки и големи, да се оправят бързо

Мили моми4ета, искам да ви пожелая весело посрещане на празниците
целувки

) , та наставахме .... Еленът Рудолф беше ял от морковите под елхата, Рангел наистина повярва, че алармата се е активирала от него