Отговори
# 345
Здравейте, момичета.
Днес съм решила да не мърдам никъде(освен кратката разходка с Иво за 1 час). Два дни ходене по гости- то си е уморително  Laughing
На Бъдни вечер- две къщи обиколихме, вчера пак на гости.

Ето малко снимки и от мен. Главно на  дребния с подаръците  му Crazy

http://mechopyx.snimka.bg/holidays/b-dni-vecher-2009.456572.16560966

# 346
  • Plovdiv
Честита Коледа и от мен! Здраве, щастие и любов на всички!

Мечо, много сте хубави, Иво е сладуран и ти е одрал кожата. Laughing
Съни, прекрасни снимки.

# 347

N i y a- ама ти сериозно ли? Shocked Laughing  Иво е копие на баща си Joy

# 348
Честито Рождество момичета  Hug

Ани да ви е здрава и усмихната розовата панделка Heart Eyes

# 349
ЧЕСТИТА КОЛЕДАААА  Hug

ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА НИ ДАВА И ДА НИ ПОМАГА ДА ВИЖДАМЕ ДОБРОТО ОКОЛО НАС 
Praynig

# 350
 santa2  madnoel People Santa Close-mas:Весела коледа,желаеме ви много здраве и всичко което сте си намислили в навечерието на коледната нощ да ви се сбъдне. santa2  madnoel People Santa Close-mas:Ние на бъдни вечер бяхме при майка,мъжа ми само питката направи.Аз не готвя нищо само сладки неща Embarassed но от Додо не можех нищо да направя.На 24-ти цял ден пищеше от зъби.Какво ли не го правих и не и не и накрая като го сложих в проходилката подскачайки дойде при нас в кухнята ухилен до ушите.Вечерта децата получиха много подаръци ,който им донесе Дядо коледа.Снежанка-Вероника и малкия дядо коледа -Додо казаха че малко сме слушали и затова сме получили толкова малко подаръци.Мъжа ми един анцунг и козметика-дезедоранти и пяни за бръснене а аз Дънки,една раничка щото аз дамска чанта не мога да нося и оборудване за ноутбука ми-слушалки,мишка ,външна памет,и външно двд записвачка.Това последното от мъжа ми а аз минах само с комплект дезедорант,автършейф и ролон.Вероника интерактивно куче Плуто на което се радвахме първия ден като го получи в градината,една пееща кукла АРиел,пъзел за редене ,една игра да пише букви и едно за рисуване със шаблони,както и направи си сам-с инструменти,едно бебе дракон с крилца и една музикална кукличка която се навива.Добри един мини лаптоп музикален,едно влакче, един телеефон и отзад със животни който издават звуци,два комплекта блузка и панталонки да е по елегантен не само анцузи,едно малко музикално корабче с жиботинки който издават звуци. и столче за кола.Има сннимки във Фб на подаръците както и в снимка има снимки но там не качих подаръците.Дядо коледа като видя каза че по добре да не беше разопаковал чувала си а направо да го остави -той целия беше за децата и племеника ми. Mr. GreenДецата заспаха  щом ги качихме в колата и едва едва с мъжа ми ги качихме.А аз докато ги наредя под елхата стана 2 през ноща и сутринта Додо в 8 часа икаше да яде,спейки му приготвих млякото и докато си го изяде си дремнах още 30 минути.Държа шишето а с другата съм се подпряла на кошарата му и заспах.Милия уж помагаше на дядо коледа и заспа по средата на раздаването и два дена само спи и яде милия толква се умори.
ЛЕЛе колко правописни грешки имах ама така е кат описах през ноща.

http://jori.snimka.bg/family/koleda-2009.457011
Мечи не че искам да те обидя ама ИВо е одрал кожата на мъжати но им амалко в лицето на тебе.Нищо второто ще е на тебе

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 12:03 от mama rosi

# 351
  • Plovdiv

N i y a- ама ти сериозно ли? Shocked Laughing  Иво е копие на баща си Joy

LaughingМечо, аз много рядко ви виждам на снимки заедно. На пръв поглед, като от непознат човек, много прилича на теб. После загледах и снимките с тати, ееее, ами и на него има нещо. Joy Една голяма смесица между двамата. Laughing
Роси, видях снимките във фейса. Чудни са. Hug

Айде, лек ден от мен, че аз пак съм на работа и така вече трети ден. Laughing

# 352
Роси, Додо е абсолютен сладур, само за игра  Grinning
Нийче, що така на работа ? И аз вчера бях, само половин ден ...

# 353
  • София/Осло
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МИЛИ МИ МОМИЧЕТА!!! ДА БЪДЕМ ЖИВИ И ЗДРАВИ !

При нас беше страхотна емоция. Дядо Коледа беше оставил 2 чувала с подаръци  Laughing..децата изпаднаха в истерия.
На следващия ден атакувахме пързалката. Тези дни просто бяха невероятни  Hug

# 354
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

# 355
Честит празник на всички именици и на момченцата петленца Simple Smile

Много са слушали тези деца, много подаръци Simple Smile Само така!
Мечи, вие ме шашнахте с тази екипировка  Joy А иначе и според мен е одрал кожата на баща си Иво
Роси, Додо много пораснал и все повече на сестра си прилича!
Съни и при вас е било весело!

Ето малко снимки и от нашата Коледа
http://maris.snimka.bg/holidays/koleda-e-tuk.456933.16579794

# 356
Прекрасни снимки сте пуснали всички  Heart Eyes

Ели получи много подаръци книжки, две кукли на Уинкс, малка кукла с пони, лунен пясък (не правете тази грешка), писта и коли и изобщо голяма веселба  Crazy
Бобо и той е доволен, но са толкова превъзбудени, че край няма  Laughing

Май не ви разказах одисеята по смяната на градината, която ме тресе последните седмици, но каквото такова. След нова година стартираме на ново място и се надявам да го приеме леко, защото изглежда, че тъжи за дечицата и госпожите от досегашната си градина. Искрено се надявам да не сме сгрешили с избора си. Новата директорка изглежда има разбирания сходни с нашите и това ми допада, ще хапват здравословно по новия рецептурник, почти безсолно и с по-малко захар. Ведра, усмихната, внимателна, дано и учителките ни да са такива като нея Praynig

# 357
Кафе ...

Иви успех с новата градина Peace
Мариска много е сладък Ади - и нашият татко искаше такъв робот да взима, но аз категорично бях против, защото ще се счупи за 2 дена - Гоги нищо не пази все още Crossing Arms
Мечи Иво наистина много прилича на баща си Hug а с този шлем е страшен Peace
Роси много е пораснал Додо, а Ронката е станала голяма хубавица Heart Eyes

# 358
Ха хааа, Роси , колко стриктно описа подаръците  Hug Аз изобщо се обърках. Това, което ме впечатли, е, че Руси паресва повече на Дарко играчките и обратното  Crazy

Ние също изкарахме страхотно, ДАрко изпадна в шок от Дядо Коледа, който всъщност беше Леля КОледа  Joy определено надуши, че има нещо гнило в Дания, но си замълча да не остане на сухо с подаръците  Joy hahaha

Сега ми е някак тъжно, че всичко мина и започвам да мисля нещо да разнообразим новогодишната нощ, че ще сме си самички у дома и някак ще измисля сценарий за по-интересно  bowuu Давайте идеи, ако ви хрумне нещо. Засега съм измислила само късметите да са кой чинии ще мие, кой прането да простира  Mr. Green hahaha ще има задачи с песни, танци, преобличания, гримиране, например някой да имитира друг от семейството  newsm78 кажете още нещо интересно, Сънииии, ти си по големите организации, дай едно рамо  Praynig

Роска, снимките са прекрасни, гледах ги сутринта и си мислех колко бързо растат децата  Wink

Момичета, като ви чета, май само аз съм мара готвачката Sad Имам чувството, че от сутринта само това правя, готвя, готвя и пак готвя, особено и Дарко като е у нас. Вие как спасявате положението всъщност и мъжете ви кога сколасват и с готвенето. Моят мъж работи вечер до 20.00 сутрин пак от 8.00 . Но дори и да беше у дома, освен закуска и сандвичи по принцип, нищо друго не може да прави Sad

# 359
  • Остров Приятелство
Здравейте,
да попитам какво мислите по въпроса...

Калоян е с ангина и ни предписаха антибиотик...
Имаше температура само вчера, но успешно пу пу успях бързо да я сваля. Днес е добре - жизнен, храни се, няма температура, не кашля/може би един два пъти, но по скоро от сополи/, има сополи, но прозрачни и едвам едвам - май се стичат отзад.
Та съм в дилема да давам ли антибиотика или да изчакам?
Мъж ми казва да чакам, аз съм в чуденка да не стане нещо по-тежко. Иначе пу пу много е жизнен. Praynig

Благодаря за отговорите!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт