Отговори
# 540
Привет мацки!
Ле ле скъсах си г,,,  днес от обикаляне. Пак подавам молби по училищата за септември! Тия хора са луди! А имам и поръчки за носене в бг и съвсем...
Пепе, хайде другия път ти ела!  Rolling Eyes
Деска, червена, залена или черна.(в този ред)Те би трябвало всички да са плат, нали?  не се притеснявай ако нямаш време, не се занимавай с мен Simple Smile
Галче, хайде оправяйте се. То така с това променливо време да му се незнае!
Ради, ама много ми е драго! А Мила е на светлинни години пред Ади та не ми говори  Joy

# 541
Добро утро!

Галче много съжалявам, че са болни дечковците - с това шантаво време какво да е друго. Бързо да се оправят Hug
Роси много е сладка Ронката Hug добре, че пусна линк, че и аз изпуснах предаването ooooh!
Времето е ужасно тука - от снощи вали и вече дупките се превъраха в морета. Одеве гледам през прозореца и двама се блъснаха пред очите ми ooooh! единия заобикале коша другия пък да не влезе в дупката и той заобикаля и стана една...

# 542
Добро утроо  Whistling

Тонеска, имаш си зрелище  Confused

Госпожичке, имам чувството, че беше вчера, когато ни съобщи, че заминавате за три години, а те вече почти минали  Simple Smile Времето лети, а мен явно някакви сантиментални нотки са ме обзели  Mr. Green

Сутринта гледах някакъв клип на някои си братя Неделчеви и тяхното култово парче "От икебана дървесата ги боли"  Joy hahaha Joy е още не мога да спра да се смея  Joy hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=XnHYusY5uYI  Joy Joy

# 543
Роси, гледах Ронката, една малка бърборана Simple Smile

Кой каза болни, вече аман  Tired (да се чете и дребните са в кюпа)

# 544
  • Sofia
Ей, тук съм, но 2 дни бях яхнала метлата по задачи. Днес ще съм си в къщи цял ден - правя се и на работна.
GALL-че, явно от зодията днес сме решили да сменим аватарите  Peace Ох, с тия болести  ooooh! Нашият само го чакам кога пак ще си остане в къщи  Confused Затова и бързам да свърша някои отлагани неща. Сега пак грипна епидемия и морбили  Crazy
Деска, идвайте си - аз не съм фен на емиграцията - може да се мръдне в чужбунско, но не завинаги  Peace
Радинка, дългите отсъствия се наказват строго!!!
Мечи, а Ивчо как е?
Ivy-нце,... така ще е...  Cry

Как ще е тая работа с предучилищната?  newsm78 В градините ли ще продължат или сега пак трябва да търсим някъде и да се бием за места ???

Оооо, пък вчера ходих и на лекция на "9 месеца"  bowuu Аз отидох заради сбирката с бременни, з'то имах недобри впечатления от единствената лекция, на която бях ходила с нашата бременност, но тия ме изненадаха приятно. Час и половина ги слушах с интерес. Другата седмица ще е "Дишане" и питах дали ще има практически уроци или само бла-бла  Mr. Green После с беменните ядохме и аз се метнах по задачи... абе програма фул - докато още не ми тежи много  Peace

# 545
АниК, много е яко, нали  smile3502 лекцийка, после тортичка, лафче  Whistling Още помня аз оназ Лагуна на Витошка, дето окупирахме след ранните лекции  Mr. Green Laughing

# 546
  • София/Осло
Ани- и аз като теб.. писва ми в един определен момент, пък и вече 4 години стават ooooh!
Ех как мило ми стана от спомените за Лагуната  Hug
За предучилищната мисля ,че си продължава както досега, просто предполагам, че групите ще се разширят доста повече...незнам, как си го представят  Thinking

# 547
  • Sofia
Ани, добре го даваш  Peace
Мен не ми се мърда в това време...
Вчера минах прегледите, една седмица си върви напред и така...
За предучилищната предполагам, че тези които не са записани на градина ще бъдат включени към групите в училищата.

# 548
  • Варна
Да споделя, Симонка снощи се опъпчи, варицела Tired  Сега ме командори, гледа филмчета, и оцветява...Да видим как ще са следващите дни, и Магдалена кога ще я последва  Laughing

# 549
  • Sofia
Alex, хайде да ви е честита  Hug Нека я минат сладурките, 2 дена е чесането.
taigi, днес релаксирам в къщи, но имах много работа (служебна), а и къщата овършах - абе някакъв излишък от енергия имам  Crazy На мен пък някакви бактерии ми излязоха в урината и вчера пуснах стерилна в Цибалаб. Чак в четвъртък мога да ида при доки и исках тогава да занеса и резултатите от стерилната, а те щели да станат в петък  #Cussing out Все се надявам да излязат по-рано, иначе можех направление да си взема в четвъртък (платих 13.40лв. Wink ). Та в Цибалаб имаше рекламна брошура на Булген (www.bulgen.com) - дето извличали стволови клетки от пулпа на млечен зъб  Confused

Ей, да, готино си е с бременните на лаф-мохабет  Laughing Аз най-вече за това отидох, но и лекцията беше интересна. Нашите събирания обаче бяха по-готини, лято, ние едни свежарки, повечето горе-долу наборки Wink ...  Hug Тези майчета сега са все около 80 и някой набор. Вчера аз бях най-дъртата от нашата групичка  Mr. Green

# 550
  • Пловдив
Алекс, на Приси миналата година и бяха изписали две хомеопатични за шарката и имаха ефект. Мина я леко и не се чешеше, едното било за сърбеж. А и тъй като тя е доста суетна и казах, че ако си разчеше пъпките няма да е хубава и тя се възвържаше. Само една вечер ми дожаля, беше заспала, вдигнала си пижамката и си чешеше коремчето докато спеше Simple Smile
Пък аз да ви се пофаля, освен пневмонията си имам и зъбобол и на всичкото отгоре и МЦ довтаса. Направо вече ще лудна  Crazy

# 551
  • Варна
Да, аз започнах от сутринта рус токсико..., изписан от хомеопатката. Засега не я сърби въобще.

# 552
  • Sofia
Аз да се поФаля, че въпреки че "оревах", все пак резултатите от стериланта урина са ми излезли още днес - сигурна бях, само не знам защо ми казаха "петък, след 3ч."  Rolling Eyes Та пише "без бактериален растеж".

Alex, моят глезльо аз го чешех, да не се разрани нещо. И него го бях предупредила де - само с мекичкото на дланта да се потърква, да не се закачи с някой нокът  Grinning

Габриел ходи с песен на градина - само първитя ден сутринта му се насълзиха очичките  Grinning Дано и предучилищните останат на същите места, само програмата им да се пообогати  Praynig

# 553
  • Sofia
Ани, при нас е обратното - първия ден беше голямия мерак, сега вече са пазарлъците.. Simple Smile

# 554
  • София/Осло
А при нас какво ли ще е..подготвям се за големи проблеми от есента  Tired

Общи условия

Активация на акаунт