Отговори
# 570
  • Остров Приятелство
Alexandra Калоян въобще не го сърбеше!
По съвет на taigi взех някакви хомеопатични и резултата беше вълшебен - само около 10 пъпки и то само по гърба, никакъв сърбеж, само един ден температура, и то не висока, и най-вече много бързо му мина -  за 5 дни без никаква следа. Peace
taigi Значи махай всичко, всичко. Пази пупата. Hug

# 571
Алекс по-скоро е до дете, след хомеопатичното се обрина супер силно и я сърбеше умерено към слабо  Wink

# 572
  • София/Осло
Има приет закон за задължителна предучилищна в рамките на 2 години за 5 годишните деца. Започването на училище засега остава от 7 годинки ,но предполагама ако някой родител много натиска може и на 6 да почне детето му. Не зная как ще го организират в детските градини, но всички деца ще са заедно/поне в София/ като молят родителите , които имат възможност да взимат децата си преди сън  Mr. Green

Охх забравих да ви почерпя..Днес с моя мил съпруг правим 15 години семеен живот....баси колко съм дърта

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 10:25 от Госпожичка Клавел

# 573
Госпожичке- честита годишнина! Бъдете здрави, щастливи и още много години да празнувате заедно!      bouquet    bouquet    bouquet

# 574
  • Остров Приятелство
Госпожичка Клавяел
Ха Честито!
Още много рози и любов желая от сърце!

# 575
Госпожичке честита годишнина!
Много щастие, любов и дълъг семеен живот изпълнен с детски смях!

# 576
  • Plovdiv
Ох, как добре си бъбрите, кеееффф. Laughing
Госпожичке, много здраве и още любов! Наздраве!

Да не съм те чула да си мърмориш тази думичка. Joy

За предучилищната, момичета, предполагам, че ще мине неусетно за децата, които ходят на градина. При Митко въведоха за първи път предучилищната/ 4 група, та се бяхме притеснили всички майки. Излишно, напълно. Децата си продължиха с ходенето на градина, същите госпожи, малко повече тетрадки и това е. Проблемът е за тези, които не посещават градина.
За започването на училище - и аз не съм привърженик на 6 годишното стартиране. Но, пък имаме няколко приятелски семейства, на които децата тръгнаха на 6, по решение на родителите. Е, сега малко се чудят, защо са най-малките, дребните и бебешорести в класа, ама тва е друга бира Simple Smile
Алекс, дано минава бързо. Моите и двамата я прескачат тази шарка от години. Контактни са били многократно. Относто ваксините - винаги едно наум си имам. Няма гаранция и това е. След като Митко на две години ми се разболя от рубеола. Wink
Тайги, аз се обринах от Джонсън олио. Верно, че беше преди 13 години, обаче помня, че ме държа няколко дни.
 Hug на всички

# 577
  • Пловдив

Вещи като по-веща Wink да те питам въведено ли е вече от 5 години да е задължителната предучилищна или все още се обсъжда.

Има решение, само още не е обнародвано. Но мнението на всички е, че ще го прекарат до новата учебна година.

# 578
  • София/Осло

Тайги, аз се обринах от Джонсън олио. Верно, че беше преди 13 години, обаче помня, че ме държа няколко дни.
 Hug на всички
Laughing хахаах щото си ми наборка нали
Като се роди Марти преди 14 години и той се обрина от Джонсън олиото- явно нещо е имало в тогавашната пратка/кой знае къде са я пълнили  Laughing/

# 579
Здравейте мацки.Пиша рядко щото мамин глезльо му никнат зъби и мрънкя до небето.Като че ли го коля така пищи а докато спи гледам да по оправя урагана койт оправи докат осе движи с проходилката и се събуди и всичко наново.Даже сега гризе масата за ядене пр положение ч епроходилката има 6 гризалки и му ги подавам.
За Ронката освен ч ебеше притеснена,със скъсан чорапогашник се изнерви щото беше чак накрая от 10.15 като пристигнахме си каза стихчето чак към 12.15 и аз да съм щях да издивея.На предаването всички от екипа разбраха коя е мама щото им разказваше е за палко и на операторите да каже но Силвия я спря.Даже сега заяви че иска пак да ходи.ОБикновенно так апред роднини като изннася нещо не кърши пръсти това незнам от къде го е видяла.
Виждам доста болни и ние доскоро бяхме в този кюп но вече сме по добре.
ОЛеле виждам че пишете за бум на МОрбили-лошо седларов Добри все ощуе няма тази ваксина аи от два месеца не съм го водила на консултация и трябва вече две ваксини да му бият.Не говодих че първо не даваха детска консултация след това болни,празници  ито минаха два месеца.Другата седмица ге то вод яда видя колко тежи и колко  е висок и да ни пусне изследванията който пропуснахме за навършване на 6 месеца.Някой ще каже че съм безотговорна майка ама аз виня няма за това че лекарите не даваха консултаций и после се разболяхме.
За предучилишната група аз съм с четири крайника че няма да пратя детето си на 6 години на училище.Ще я оставя да си поиграе още една годин ас децата от градината и после на 14.9 2012 прави 7 годинки живот и здраве и на другия ден ще  ен аучилище ако я приемат някъде разбирасе.
Деска още дълги години да сте заедно и да се обичате с мъжа ти.
ох изчезвам че малкия от два дена е кисел та знае ли се и днес има малко Т а отдоло и двата зъбаискат да излезнат заедно  като че ли са се наговорили и го сърби та знае ли се.Мажа с дентинокс и Дентерокинд което слагам във водичката ама мрънкя.Доскоро мацки

# 580
  • Sofia
Еее, Десита, то си е за черпня - хайде, все така да сте хубави, влюбени, щастливи ...всичко най   bouquet
Успокоихте ме за морбилито - ако е задължителна, правили сме я  Peace Аз не съм карала нито една шарка, но дано пък не ме застигне БАШ сега  Mr. Green Свеки е в Нова Загора, та и там сред циганетата има смъртни случаи Sad

А морбилито сигурно е мутирало...нали уж било изкоренено...а опасно ли е, да се притеснявам ли  Outta Joint

Винаги може  Joy Виж к'во, вече си мисля, че ни е от зодията  Mr. Green Защо бебето ми върви с 2 седмици по-малко, защо ми се стори, че док направи физиономия като ми измери матката 20см, защо урината ми има бактерии, защо стериланта няма, дали резултатите са верни, а пък защо излезе само за 1 ден, като казаха след 3 дни..... леле край няма. По отношение на Габи са още повече - само за себе си не се притеснявам  Crazy

# 581
  • Plovdiv

Hug на всички
Laughing хахаах щото си ми наборка нали
Като се роди Марти преди 14 години и той се обрина от Джонсън олиото- явно нещо е имало в тогавашната пратка/кой знае къде са я пълнили  Laughing/
Joy Ние нямаме и 20, хехеее.  Laughing

Роска, искренно съчувствам за зъбоникненето. Laughing Голям зор си беше.

# 582
  • Остров Приятелство
Еми набих го!!!!

# 583
  • Sofia

Какво направи човека  Laughing Само не си го вменявай на вина, Рали редовно си я потупваме  Blush

# 584

Добре ти го е казала Тайги, спокойно миличка , понякога си трябва  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт