Обаче от изестен период, да не казва 4/5 месеца ме прави крива в буквалния смисъл. Все си казвах период е, ще отмине, все си казвах ето и други казват, че при тях е така, ама то не се издържа бе, НЕ СЕ!
Казваш едно, не чува, казвах пак, отново не чува и така да безкрай, докато не кресна като дивак, до като не подскочи до тавана от страх и пак не чува так акакто би трябвало. Искам това - ето ти, не не искам това, искам онова - ето ти, ще ям това, не няма да го ям, нарежи ми това, остава си 5 дена нарязано, агресивен, отговаря грозно, използва думите мразя те, не те обичам, защотот видиш ли не сме направили еди какво си, ок ще го направя това, обаче повече няма да те слушам, хайде на това ще играем, няма и пет минути няма ад играя, хайде ще четем - няма, хайде това - няма, отиди малко да си поиграеш в стаята - седи като паметник и нищо не пипа докато не се появи някой от нас, ам ахайде добре и това да е, ам атой седи и ме гледа как аз играя, никакво участие, никакво, после като направя аз нещо в играта, той го разваля, започва грозно, гадно е хи, хи, хи, нон стоп се катери по гърба ми, носи ме, направи се на кон, от детската не иска да си ходи пеша, нося го, ще караме колело, тругваме - аз го влача колелото, организирам гости да не му е скучно, той започва удари, викове, не пипай, не давам, или както на имения ден си отиде вхола да си гледал детско..., вчера за капак ударил едно дете в детската с камионче по главата, защотото видиш ли той искал да си тича, пък детенцето как така ще си играе на местото където той си предвидил за тичане - няма моля те мръдни се, няма да го заобиколи - направо прааас с камиона....резултат ееей такава огромна цицина на челото до веждата!
Време е за лягане, то е рев, то е тръшкане, то е реване, то е събличане и обличане за по буквално поне минимум един час - и хоп то станало 11 часа, след което като се кажа мина времето за приказка, отново рев, отнова давене със сополи...........НЕ ИЗДЪРЖАМ, НЕ!
pipiole Силици за здравей имам.
Здравей, как си скъпа?
А, всички около мен - много са ти добри децата.
Деско, кажи, бе, какъв е зор.
...снимки от мачове, агитки ,снимки с цигари, обръснал си главата, пиян- на човек не прилича
Пък това дето Деси пише, направо не знам как ще се справяме 
)) Същата драма е у нас. Има периоди в които каквото и да направя, все не е доволен... Сърдене, викове, даже ме удря
Онзи ден каза на баща си, че щял да се махне от вкъщи и да иде надалеч от нас
после се отревах.... После боледува през целите празници, смотаната температура спря на 8-9 ден и аз ужасно се обвинявах, че съм го тупнала... Толкова го обичам, та той е целия ми живот, всичко се върти около него, за него живея... не можах да си простя, че съм го ударила.
) Както си беше център на вселената, изведнъж....що станА та не вечерааме
и той изведнъж се променя. У нас, докато не ме помоли нещо човешки без тръшкане и драми, не го получава. Когато дойде в повече лиготията, го предупреждавам, че ако още веднъж еди какво си директно ще го ударя, да не се чуди откъде му е дошло. Няколко пъти съм си спазвала обещанието и сега като го предупредя и се спира.
Аз лично съм решила да се омеквам при никакви обстоятелства, за да спре да се пробва накрая