Отговори
# 600
Ния ами, че той си е сбъркал попрището мила Wink
Страхотни са Peace

# 601
Ния, страхотни са, а белият кон се вижда, че носи живот  Hug

# 602
Уау  Whistling Ния, много е хубаво, наистина  Hug

# 603
  • Plovdiv
Хехе, радвам се, че ви харесват. Той си е абсолютен любител, аматьор, бе. Никакви уроци не е взимал. Вчера ми казва, да бях наблегнал на рисуването, идва ми от сърце, а, аз шах и кларинет. Laughing Родителското тяло така рекло.
Като има нови ще ви ги показвам. Hug

# 604
Поднасям ви една скромна почерпка - днес съм именничка Grinning

# 605
  • Sofia
Niya, страхотни са  Peace Явно е човек на изкуството  Peace
toneska, да си жива и здрава, много щастлива, обичана, уважавана, да са ти здрави дечицата, всичко най-най...    bouquet

# 606
Тонеска Честит Празник   love001

Ния разкошни са  Hug
Интересно ми беше да прочета, че и други 4 годишнни мрънкат и си искат като моето, вероятно сега е поредния момент да се обяснява кое може, до колко може и как може  Crazy

# 607
Тонеска, да си жива и здрава! Хубав празник!

Ния, направо шапка му свалям на мъжа ти! Браво, особено за самоук си е страхотен! Само с молив ли рисува? Единият от конете ми се струва, че е нещо друго.
Аз трябва да снимам моята рисунка от курса и да ви я пусна.
Ади пък е болен. Изписаха ни общо взето неща за сваляне на Т и ако няма подобрение до утре сутринта - да започваме АБ. Като цяло не е супер зле - покашля, няма много апетит, сутринта беше като дробче, но сега е по-добре, а иначе Т е до 38,5. Цяла нощ имаше Т и не я е свалял под 37,3. Очите му са като на теленце влажни  Joy много ми се ще да  е настинка ама пусто как да разбера.

# 608
Тонеса, честит празник!
Да си здрава и с много късмет
!

# 609
  • София/Осло
Тонеска, честит имен ден!
Честит празник и на Тони на Дани и на всички празнуващи днес
Hug

Ния- страхотни са рисунките  Hug

# 610
  • Sofia
Хей, алоу, toneska, Rady, Niya, тия снимки във ФБ от кога са ??????????? Я да раздухате бързо  Naughty Кога, къде, как, защо - ние защо не знаем  Mr. Green Ма много бързо сте се организирали   bouquet Браво на вас - много сте хубави  Heart Eyes

# 611
  • Пловдив
Пловдивска срещичка си направихме днес Wink Само че не знам защо никой не спомена за нея  Laughing

# 612
  • Plovdiv
 Joy Тъкмо щях се похваля, че днес най-после се "запознахме" с Ради. И както казах и на нея, имам чувството, че винаги сме се познавали. Ей, усещането е много хубаво. Събрахме се набързичко, Ради каза, че ще идват в Пловдив иии.....падна едно писане на съобщения - фейсбук-бг-мама, бг-мама-фейсбук, не ти е работа. До там я докарахме, че заблудихме Вещи за деня, та и се наложи два пъти да ходи на среща. Laughing Дойде и Любчето/Lss с Емо. Джул не успяха, но Тонеска дойде, точно на именния си ден.  Hug
Хубаво беше.  love001 ПП Всички хлапета са пораснали много и ми стана едно драго, като ги видях. Ндаа, сякаш са мои деца.
Марис, само белият кон е акварел. Предпочита с молив.

# 613
  • Sofia
Ееее, ми ние се познаваме вече от години, но пък и Ради си е такъв страхотен човек  Hug Heart Eyes
Браво, много хубаво сте го измислили - така спонтанно, най-добре се получава   bouquet Изглеждате страхотно, а дечицата вече не мога да ги позная кой кой е  ooooh!

# 614
... пък и Ради си е такъв страхотен човек  Hug Heart Eyes

Подкрепям!!!   bouquet
Цитат
Изглеждате страхотно, а дечицата вече не мога да ги позная кой кой е

Бременността си казва думата  Wink  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт