Отговори
# 615
  • Пловдив
Мила, Емо на ЛСС, която не пише тук отдавна  newsm66, Лазар и Приси са септемврийчетата, а Ники и Митко са батковците Simple Smile

# 616
  • Sofia
Ей, чудесна среща сте спретнали  Hug браво на Вас  Heart Eyes

# 617
Браво на вас , момичета! Страхотно изглеждате, а децата толкова са пораснали!   Hug

# 618
 Добро утро, мили момичета!
 Усетих, че ми горят ушите и викам я да видя какво правят моите приятелки Wink От срещата вчера съм просто очарована, заредих се с приятни емоции. Момичетата са още по-чаровни на живо. Всичките са усмихнати, забавни и сърдечни. И на мен ми беше огромно желанието да се запознаем на живо.  Бях с усещането , че ще видя стари приятели и така и стана. Децата са прекрасни, а и те се харесаха много.  Другия път се надявам и на среща с Джул, Бубето, а и Пепа ако е там Hug Специални благодарности за Ния, че успя да ни организира  bouquet
Ани, Поли   Heart Eyes
 До скоро!  bouquet

# 619
  • Пловдив
N i y a, брех тоз твоя мъж какви таланти имал  Shocked

Момичета, съжалявам, че не можах да дойда, обаче от петъка още се притръшках с температури и други екстри. Сега съм уж добре, но си самостискам палци да не съм лепнала вируса на някое от децата (особено дребното, което не спира да се вре в мен) Praynig

А с тази тема за искането и поведението - направо наляхте масло в огъня. Аз си мислех, че при нас нещо необичайно се случва. Тео никога не е бил кротко и послушно дете, обаче ноември-декември просто ни стопи лагерите-тръшкане, крещене, мучене, агресия, чупене, постоянно недоволство от всичко и всички. Провеждахме разговори с госпожите в ДГ (обикновено такива състояния при него са били краткотрайни и само вкъщи) - учителки с 30-годишен опит не могат да го овладеят. Чудех се какво му става - и ревност към сестра му има, но не беше само това. На психолог щяхме да ходим, докато намеря координати на читав детски, той пък се позакроти. Да видим до кога. И малкото от него се учи, усвоява всички прекрасни неща, които вижда.
Поне виждам, че не сме сами  Mr. Green Да не е някакво астрологично влияние  hahaha hahaha hahaha

# 620
  • Plovdiv
... пък и Ради си е такъв страхотен човек  Hug Heart Eyes

Подкрепям!!!   bouquet

Това ми се искаше да го кажа веднага, но се притесних да не нахалствам.  Grinning Обаче така мога, подреждам се на опашката. newsm53

# 621
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Е пак ли аз не мога да видя къде са постнати снимките? Confused

Във вкъщи е военна дисциплина....с малки изключения.
Сега някак си нещата вървят и от моя и от негова страна, пък да видим до кога! Тръшка се, на няколко пъти, но аз го оставях, въпреки, че сме в магазин, говорех спокойно все едно въобще тръшкането и плаченето не става в момента, имаше и един момент в който се ядосваше, че аз играя, а той не - пак спокойно с мноооого любов и спокойствие обясних и казвах, че така не ми е приятно да ме блъска, крещи и реве същевременно. Гушнах го/седна в мен/, помолих го 100 пъти да ми каже "Моля те, би ли ми дала играта, защото аз съм стигнал до тук и може да ми я развалиш.". Опъва се, опъва, ама и аз не отпуснах гарда, докато не ме помоли. Имаше два проблясъка с игра сам - първият път за 10 минути, вторият за около 30 минути и повече. На едното гости в събота се държа почти добре - удари само един път, от ревност заради бебе. Каза, че няма да яде - молих, молих, гадно било, щял да повърне искал не това, а онова - миии казах му, че щом няма да яде, да се махне от масата, защото другите биха искали да вечерят на спокойствие, да отиде на дивана и да не мърда. Когато огладнее да ми каже, но малко вероятно ще бъде да му се даде вечеря ако мине определен час. Е, хапна и после с удоволствие му дадох другото, което беше поискал. Вкъщи обаче ми каза - хмм ти какво си мислиш аз си седях на дивана, ама си играх с една карта Shocked .... не реагирах по никакъв начин на казаното.
Това беше за тези няколко дни. Peace

Да попитам майките на самите играещи деца - Как го постигнахте? Интересувам се само от тези отговори, които са правили нещо за да ги научат.

# 622
съни след малко ще получиш съобщени ето мене във ФБ добавям ти всички който съм намерила там и ще можеш да им виждаш снимките,наже на стената ще ти излизат съобщения като качат нови албуми.ИНаче ако не ги виждаш виш в снимки и долу може да пишеш коментари.Колкото до ученето да си играят сами еми още от бебе й натрупвах на Ронкат аиграчки пред нея и тя докато не ги отхвърли всичките се уморяваше и заспиваше върху тях.Сега като по голяма ме вика аз идвам сам о в началото и после й нареждах в началото плюшковците и тя си ги представяше като живи и им говореше и им подаваше играчки.След време като виждаше че с баща й имаме работа или си говориме играе играе и след малко като й писне играе с друго и след сумати кавги и събиране на играчките до кофата в един плик не в самата кофа разбирасе се научи да си ги и събира е с наща помощ ги събира ама ние гледаме по малко количество от даден аигра да събереме а тя повечкото.
Ей сега като се роди Добри искаше все да си играеме но тя все искаше когато я се кърмехме,я се преобличахме или къпехме и виждаше че няма как да стане  и се примиряваше и започва сама да си играе.
ОСтавям ви че Ронката спала цяла нощ отвита и днес е леко хремава та ще си се гледаме в къщи.ИСка нещо да й сложа да обядва.А додко спинка.Лек ден мацки

# 623
Ето ме и мен!

Първо да благодаря на всички за прекрасните пожелания Hug
За срещичката специални благодарности на Оля, че успя да ни организира Hug Беше толкова приятно, забавно, и както казва Ради сякаш се виждам със стари приятелки Heart Eyes Ради наистина си страхотен човек - толкова лъчезарна и сърдечна - всичко което лъха и от постовете ти. Много се радвам, че успях да дойда и да се запознаем с всички на живо. Изключвам Оля, че с нея се познаваме Wink

# 624
  • Sofia
Ееее, Полинка, Емо и LSS-то не познах снощи. После стоплих  Blush

И аз пак очаквам включване от Габриел - сутринта звучеше "задръстено" и изкиха сопол. До градината мъж ми каза, че пак се е сополивил. Да видим довечера какъв ще си го вземем  Thinking

# 625

Ани, ти да не ми се обиди?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сънка, само безразличие и строго поведение ми помага в тези моменти. За играта сама - не съм я учила, сама всъщност остава , когато гледа филмчета. Иначе иска да си играем заедно. Пишем заедно букви, редим пъзели. Общо взето гледам заниманията да са интересни и за двете страни.

Днес Вероника е на ски, т.е цялата седмица. Много е щастлива  Laughing Била в групата на напредналите Joy Има обаче сополи, които не я оставиха на мира цяла нощ. Кашля здраво и сутринта даже се консултирах с педиатъра да я пускам или да я оставя в градината. Човекът без да се замисли я прати на ски Mr. Green

До после мили момичета   bouquet

# 626
  • Пловдив

Ей сега като се роди Добри искаше все да си играеме но тя все искаше когато я се кърмехме,я се преобличахме или къпехме и виждаше че няма как да стане  и се примиряваше и започва сама да си играе.

Роси, естествено да иска тогава, времето изобщо не е случайно - обръщате внимание на него, а тя предпочита да е на нея Simple Smile

# 627
  • Sofia

Ани, ти да не ми се обиди?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

вЕрваш ли  Grinning Heart Eyes

Сега пък на ски  Grinning Мен ме е страх да го пусна Габриел  Confused При тях лагерът е с преспиване и това не си го представям  Sad А учителките и директорката казват, че децата са мнгоо доволни  Rolling Eyes
Габриел рядко си играе сам - вечер е покатерен върху баща си или пък с мен играе интелектуални игри (пъзели, мозайки, списания и т.н.). Сам остава само като гледа филмче или играе на компютъра (напоследък пак предпочита и това с мен да споделя, да му чета инструкциите на английски  Mr. Green) Децата си искат компания, затова и предпочитата игрите, в които ние участваме. Ако има друго дете, с което да играят, няма да се сетят за нас  Peace

# 628
Тонеска, съжалявам, че вчеране смогнах да те поздравя, приеми днес на патерици   bouquet Все с добро да те споменават  Hug

А пък аз как ви се израдвах за срещичкатаааа  Mr. Green

Ради, ти какви ги вършиш по Пловдив, признавай  Thinking

Ния, не мога да повярвам, че е самоук твоя човек. Мариската и тя талантлива, но нали ходи и на уроци  Laughing Mr. Green

При мен все едно и също - и двамата си кашлят още, а педката твърди, че всичко е нормално  ooooh!

# 629
Вкъщи обаче ми каза - хмм ти какво си мислиш аз си седях на дивана, ама си играх с една карта Shocked .... не реагирах по никакъв начин на казаното.
Това беше за тези няколко дни. Peace
Съни, синът ти ти е скроил шапката  Wink
Моите си играят двамата заедно , доста се бият напоследък, но кой ти обръща внимание  LaughingСлед три секунди пак се смеят . Понякога вечер им чета, а после им задавам въпроси по прочетеното. Скъсват се да вдигат ръка да отговарят.  hahahaА понякога им се иска да гледам детско с тях (това най не го издържам, освен ако не е Питър Пан или Шрек).

Общи условия

Активация на акаунт