Ани, честита ви годишнина! Още много, много години заедно и да не загасва любовното пламъче в очите!
Много си ви обичам! Всичко, което ми пожелавате да се връща и при вас :hug:
[/b] 
Да ти кажа много е гаден тоя проблем с ушите и третата сливица. Лошото е, че със захладняването, дори и лятото да не е имало проблем, пак се започват мъките. Казват, че се израствало до към 7година. Но други пък казват - прави ли проблеми да се маха, защото след нея водела други проблеми. Та не знам кое е правилно. Ние взехме решение, защото го отровихме от безполезнени лечения и нещата не вървяха на добре. 
А аз съм казала, че той няма да лети на каквото и да е(с оглед работа), така че това ме устройва 
Има разлика, пусто 

Ради ме информира,ч е сте свършили хубава работа преди 4 месеца
Да е живо и здраво малкото попълнение 
Е, не съм редила свещи, нито се облякох официално, з'то не съм такава романтичка, по-скоро от него очаквах изненада, но той съвсем забравил
Ние с него си приличаме в това отношение 
Моя го празнувам с голям купон благодарение на една приятелка, с която си го правим заедно и поема почти цялата организация 

А тя като го види, го сграбчва и го целува по двете бузи.
Препоръчаха ми я и май е добра, но аз си очаквах недобро отношение към тези по ЗК, при положение, че има и платен прием
Все пак ако се налагаше да взимам някакви лекарства, щах да си питам моя лекар - той е пич, никога не ме е тъпкал с нещо излишно
Следващата ми консултация се пада в 21г.с. - тогава ми се полага УЗИ. Аз и казах, че тогава съм на ФМ и ако може да ме прегледа сега или да го оставим за по-нататък, а тя - НЕ, ДЛЪЖНА СЪМ ПО ЗАКОН
Да, ама то се пада Коледа и аз ще отида чак през януари
Пфу, вчера много се ядосах, но реших да не се карам. Ще я изтрая

организира коледно парти - ние сме на линия. Дотогава трябва да са ми дошли бременските дънки от и-бей