Отговори
# 75
Ради, мила, да ти е честит рождения ден! Да си жива и здрава, все такава мила душа, усмихната и все така любов да струи от теб!

Ани, честита ви годишнина! Още много, много години заедно и да не загасва любовното пламъче в очите!

# 76
  Ехеее, благодаря ви прекрасни мои! Heart Eyes Много си ви обичам! Всичко, което ми пожелавате да се връща и при вас :hug: Hug Hug[/b]  Hug
 Ани  , да сте живи и здрави с любимия. Да си отледате спокойно и щастливо 2-те си дечица и роденото и неродената мома/имам предчувствие/. Много, ама много обич да имате!

bouquet  bouquet  bouquet

# 77
  • Plovdiv
Бубе, ами да пописваш по-честичко, а! Laughing И покажи малката чаровница Стелла, какви стихове рецитира, които ме разплакват. За клипчето иде реч. Laughing
Ради, на 28 съм пред телевизора в 9.  Laughing

# 78
Бубе, радвам се, че се появи! Simple Smile Да ти кажа много е гаден тоя проблем с ушите и третата сливица. Лошото е, че със захладняването, дори и лятото да не е имало проблем, пак се започват мъките. Казват, че се израствало до към 7година. Но други пък казват - прави ли проблеми да се маха, защото след нея водела други проблеми. Та не знам кое е правилно. Ние взехме решение, защото го отровихме от безполезнени лечения и нещата не вървяха на добре.
N i y a, не ми говори за рецитиране, че моя нищичко не знае  Joy
Съни, те Ади и Яни може да са и колеги, защото Ади се гласи да измисля космически кораби. В нас са едни карти на света, на ксомоса, звезди , планети  Joy А аз съм казала, че той няма да лети на каквото и да е(с оглед работа), така че това ме устройва  Joy
Една снимка специално за Яни Wink

А ето и една от днес от парка Simple SmileИма разлика, пусто  Joy

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 20:09 от Maris

# 79
Ради честит рожден ден!
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана майка и съпруга!

Ани честита годишнина!
Да сте живи и здрави, много да се обичате и още 100 пъти по толкова да празнувате!

# 80
Ради, Честит Рожден Ден !  В събота , в 7 .00 ще гледам Миличка  Hug
Съни, хубав празник и на вас!
Марис, чакаме и снимки на рисунките от курса !
Аз се каня на един курс по акварел, но нещо часовете ми се разминават..
На бременните - трябва да поживеете в Англия, да видите как ще ви се смени представата за дебело  LaughingХапвайте си сладко-сладко и се наслаждавайте, само няколко месеца са...
Целувки от нас!

# 81
Ради, честит рожден ден и от нас!!!  Целувки на теб и цялото семейство.Бъдете живи и здрави и много щастливи!

# 82
  • Sofia
Ей, martushi, доживяхме да се включиш  Hug Ради ме информира,ч е сте свършили хубава работа преди 4 месеца   bouquet Да е живо и здраво малкото попълнение  Heart Eyes

Аз се включвам, да се отчета - днес на прегледа ми гледаха само тоновете (това ми се полагало, ама съм ядосана и не ми се разправя). Сърчицето си бие добре, спинка си нагъзено към екрана, имам някакви контракции, които не са болезнени, качила съм 2 кг от първото теглене преди 6 седмици и съм с кръвно бетон 90/60.

Sunny, аз имах желание да отидем на ресторант, но мъж ми каза, че му се прибира в къщи. Сготвих някакво езкотично свинско, изпекох риба и т.н. и когато му предадох поздравите на една наша приятелка, той се плесна по челото  ooooh! Е, не съм редила свещи, нито се облякох официално, з'то не съм такава романтичка, по-скоро от него очаквах изненада, но той съвсем забравил  Joy Ние с него си приличаме в това отношение  Embarassed Grinning

Мариско, не е от апарата, от модела е  Heart Eyes

# 83
Да ви питам - може ли да има бронхит без температура?
Ади много кашля, мокра кашлица, но се и дави. Нощно време също кашля.
Имам един сироп Мукоплан, но му изтича срока януари 2010. Вие бихте ли го дали?
Утре ще ходя до аптеката сутринта, но тук е голям празник сега и никой не работи. Дори и болниците...и така до 2ри. Ще се обаждам утре ои телефоните де, но обикновенно само ER работят.
Иначе той си е в добро настроение, яде, дивее, но пуста кашлица, а преди това имаше яка хрема, която сега почти я няма...

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 00:55 от Maris

# 84
  • Sofia
Maris, аз изкарах зимата един бронхит без температура, но при децата не знам дали е възможно. Сиропа бих го дала, все пак не е изтекъл.
Ани и аз очаквам другия път само тонове да слушат на ЖК, не съм си платила абонамент, така че нормално. И без това ще ме гледат на ФМ. 2кг за 6 седмици не са толкова много, при мен за тия 4месеца се заформят 5  Confused, но то с това лежане, а и в началото хапвах за да не ми се гади. При мен започнаха и разни други екстри - имам си киселини и много внимавам какво ям, особено вечер, започнах и да кукуригам сутрин преди петлите, абе луда работа ама ша са опраим  Mr. Green .... Иначе и ние с мъжа ми сме като Вас, май само рождения ден на Рали е по-грандиозен празник  Joy Моя го празнувам с голям купон благодарение на една приятелка, с която си го правим заедно и поема почти цялата организация  Crazy
Ради, чакаме да видим нашата Мис с нетърпение  Hug

# 85

Добро утро!

# 86
  • Sofia
Ей, ама ранобудни  Hug
Аз сутрин едва отлепям в 7.30 да оправя Габи за градина. Той голямо мрънкане мрънка тези дни - свикна си в къщи и хич не му се ходи на градина. Имат една госпожа, която е дъртичка, едричка и говори много силно, даже мъж ми в началото беше стресиран и Габи все си мисли, че му се кара  Grinning А тя като го види, го сграбчва и го целува по двете бузи.
Maris, аз също мисля, че може бронхит без Т. Не съм много веща, но поне за това си мисля, че може. Бих дала сиропа  Peace
taigi, мисля, че и да си платиш абонамент, пак са опр.брой гледания. От абонамента в Шейново повечето майки са недоволни - няма смисъл да се дават тия пари. Аз ходя уж (досега само 1 път да установи бремеността) при лекаря, при който ще раждам. При него си плащам. Преди нищо не разбирах и той ми се струваше БОГ, обаче сега ми стана ясно, че той е специалист по други неща, не точно бременност, но пък в ражданията е много добър. Ехографът му не е много добър, а преди ми се струваше супер, на фона на този, с който ме гледаха по ЗК  Mr. Green Тази, от която не съм доволна приема по ЗК в клиниката на Мазнейкова, а лично тя изражда САМО в Св. Лазар. Апаратът там е супер Wink Препоръчаха ми я и май е добра, но аз си очаквах недобро отношение към тези по ЗК, при положение, че има и платен прием  #Cussing out Все пак ако се налагаше да взимам някакви лекарства, щах да си питам моя лекар - той е пич, никога не ме е тъпкал с нещо излишно  Peace Следващата ми консултация се пада в 21г.с. - тогава ми се полага УЗИ. Аз и казах, че тогава съм на ФМ и ако може да ме прегледа сега или да го оставим за по-нататък, а тя - НЕ, ДЛЪЖНА СЪМ ПО ЗАКОН  #2gunfire Да, ама то се пада Коледа и аз ще отида чак през януари  Crossing Arms Пфу, вчера много се ядосах, но реших да не се карам. Ще я изтрая  Peace

Мацки, сори, за този оф-топик   bouquet Heart Eyes

Да знаете, че ако НЯКОЙ (Рукси) Wink организира коледно парти - ние сме на линия. Дотогава трябва да са ми дошли бременските дънки от и-бей  Mr. Green

# 87
  • Остров Приятелство
Добро утро и от мен,

Maris Ееей благодаря! Калоян пощуря - коя е тази майка, кое е това дете, аз защо не ги познавам, кога ще дойдат на гости, ами тогава ние да отидем, те от къде имат тази снимка, а моя татко защо не е пилот.... Crazy
Благодаря ти отново - много усмивки му донесе! Hug
Ние го водихме на едно авиошоу/мисля, че бях споделяла/ и там обиколи всички кабини. Беше като като лунатик.
За сиропа - бих го давала.Срока не му е изтекъл, пък и да не казвам, че се застраховат и дават по малък период т.е. е много повече от януари, така че спокойно можеш. Peace
Само че като му е течна защо? Този сироп втечнява секретите? Да не се разбуха още повече?

За партито - не вярвам тази година да се организираме. Confused....миналата беше кошмар и едва ли....
Но ако все пак се решим, то ние също бихме присъствали. Simple Smile

Хубав ден!    bouquet

# 88
Съни, радвам се, че съм зарадвала Яни  Hug
Аз изкарах малко кошмарна нощ. Много кашля, много нещо. Правих му инхалация сутринта с физ. разтвор и мисля пак да направя. Но по-малко кашля днес през деня, отколкото вчера например.

# 89
  • Варна
Мариска, и нослето промивай, щом вечер и през нощта кашлицата е повече, обикновено е от стичащи се секрети в гърлото. А през деня кашлят по-малко, защото ги преглъщат. Инхалациите са добър вариант  Peace
А за бронхита - ако не си го завела още да го чуят, може с ухо на гръбчето ти да чуеш дали има хрипове, свиркане или каквото и да е друго по-различно. А иначе, може и без температура да е.

Общи условия

Активация на акаунт