Отговори
# 90
Ох, Алекс, знам, че си експерт за съжаление. Слушах го даже ей сега и мисля, че не чувам нищо. Все си мисля, че има подобрение днес, след лошата нощ, но не смея да кажа.  Grinning

# 91
  • Sofia
Ох, Мариско, като лежат повече кашлят - по-висока възглавница, спане настрани и т.н. поне малко облекчава Sad А злично съм спала с бонбон в устата, за да ми смазва гърлото, но те са малки и има опасност да го глътнат Sad

taigi, аз за твоите киселини се присетих - трябва много да внимаваш с храната, особено вечер! Дано да е нещо временно, че са голяма гадост  #Cussing out

# 92
Мариска давай му сиропа - аз също мисля, че се презастраховат със срока на изтичане и ако не се лъжа 6 месеца след указания на опаковката все още може да се ползва. Аз не бих рискувала разбира се, но вашият дори си е в срок. Така че давай и стискам палци бързо да се оправи Ади. А ако можеш и да намериш лекар, на който да му се поработва малко ще е най-добре и той да му удари една слушалка за твое успокоение.
Ани гледах ви снимките и мога да кажа, че си една прекрасна бременна Hug А за лекарите - думите са излишни. Тази която е длъжна по закон можеш да я пропуснеш покрай ушите си. Важното е да отидеш на ФМ, а тя дали ще те гледа или не, все тая Whistling
Чакам с нетърпение новини от Дани и всеки път като вляза се надявам да има радостен пост .... а то няма Sad
Ради добре, че подсети, че каквато съм кукувица бях забравила - в събота съм на линия Peace

# 93
Ади пък заспа на дивана по никое време и не знам какво да си мисля - разболява ли се съвсем или оздравява и наваксва от нощното безсъние  Simple Smile А днес ходихме в парка и като падна в една локва (не от дъжд разбира се Joy ) целия мокър, даже и шапката! Съблякох го по боксерки и така докато стигнем до колата, а там и тях махнах.
Иначе доста по-малко кашля през деня днес и като че ли затова не се изстрелях да търся лекар. Но утре мисля да пробвам да видим кой ще открия
Хайде днес е петък! Как сте работещите  Mr. Green

# 94
  • Sofia
Мариско, неработещите ви следим стриктно - аз винаги съм мислила, че сънят е здраве. Нека си спинка  Heart Eyes Даже, когато Габи е леко болнав и не ходи на градина, го оставям да си почива хубаво - дори само релаксът и спокойствието лекуват  Hug

# 95
Аник,  Hug Дано да се оправя.  Praynig

# 96
Мен ме затрупаха на работа след 3 седмици болничен и съм изтървала хубавите поводи  Heart Eyes

Честит Рожден Ден мила Ради!
Ани на вас честита годишнина!
Мартуши да ви е жив и здрав малкия Боби Heart Eyes

И за непишещите повечко списвайте  Hug

# 97
Аник, всъщност поздравите за годишнината са за теб !  bouquet Честитила съм на Съни в бързината, но те нали са най-романтичната двойка  Grinning и така...Ние също много- много не празнуваме, дори никога не знаем датата със сигурност. Знаем, че е на деня на християнското семейство ( по случайност) , защото тогава тъкмо започваше да се празнува. Тоест, беше съвсем наскоро, аз получих рози, и Лилия получи цветя ( розови !), Рангел - количка, а за тати хубав алкохол hahaha
Марис, къде намерихте тая локва  LaughingЛеле, как ви завиждам на топлотооо  HugДнес ще ходя на солариум за първи път , знам, че е вреден, но няма друг начин....
За слушането на гърдите - и ние така ги слушаме- долепяш ухо до гръбчето . Рангел по едно време имаше много проблеми и така го хващахме в началото на разболяването.
Хубав почивен ден на всички !
И да гледате Кой е по-по-НАЙ !

# 98
Пускам от сега да не го изтърва  Mr. Green

# 99
И аз съм пуснала  Mr. Green

Ради, честит празник и от мен. Бъди все така лъчезарна и прекрасна и всеки ден откривай понещо добро за себе си  Hug

Светлили, аз тъкмо щях да питам къде си напоследък и ти се появи  Heart Eyes

Пепчето ми се губи само нещо....

МАрианке, марианке, една локва да видите и право в нея  Joy да не е била от теч някакъв  Wink Аз съм професионално изсривена  ooooh!

АниК, сега съвсем сериозно, предлагам да спретнем едно кафе тия дни, хем ще се видим, хем ще си пооближем раните, щото и Дарко кашля от тази сутрин  Outta Joint  Whistling

# 100
  • Sofia
гледам и аз  Grinning
ГАЛче, аз съм на линия  Peace Ти само кажи кога и къде  Hug

# 101
Радии, Мила ме усмихна до ушите LaughingКрасиво дете!

# 102
  • Sofia
Rady, много бяхте шик бре  Hug Мила много се е променила и все повече си приличат с баткото  Heart Eyes Просълзих се, ама ми е простено сега  Laughing
Съни, видя ли, блондинка, блондинка, ама друго си е брюнетка  Mr. Green

# 103
  • Sofia
Ради, ама само как помагаше на Васко  Joy Много хубава, много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes taigi ме е изпреварила, наистина с Ники все повече си приличат, само цвета е различен  Grinning Пу, добре, че не каза, че ще се омъжи за гъдуларчето  Mr. Green Joy
Може ли на Габриел да му се допишка точно, когато тя излезе  ooooh! Ама и Васко-злоядия много пораснал  Hug

Аник, всъщност поздравите за годишнината са за теб !  bouquet Честитила съм на Съни в бързината, но те нали са най-романтичната двойка  Grinning

Hug Аз пък даже не съм и видяла, че на Съни си честитила - приемам си всичко  Grinning И ние сме го нарочили като дата, без да има нещо кой-знае какво. Бяхме на един рожден на приятелка и като ме изпрати, остана да спи у нас, но нищо не сме правили  Embarassed То беше пак на 26-то число, но няколко месеца по-късно Wink Абе бая ме почака  Mr. Green

# 104
  Милички, благодаря за суетнята около мойто момиченце! Heart Eyes Много хубави думи!  bouquet
  Всички деца са прекрасни! Аз се изненадах като я обявиха за първа, защото бяхме отишли да се порадват децата. Те имаха голямо желание, а аз  ги подготвих, че сигурно няма и да участват Wink, за да не се разстройват после. Мила почти нищо не я питаха, но си изпя хубаво песничката. Тайги, а тоалета тя си избра от наличните и. Много е суетна Simple Smile Като я попитах защо не хареса младежа ми каза, че "Мистъра бил много народен, а тя била принцеса. Просто не си подхождаме , мамо "hahaha Joy
   Марис, кажи как е Адко. Какво става с кашлицата? Прави му инхалации, много облекчават!

Мога ли да предложа за партито нещо според мен хубаво и не толкоз ангажиращо . Миналата година наистина беше кошмар и да не се изпада в такава ситуация предлагам да разучим програмите на куклените театри и организираните тържества за Коледа. Да си харесаме нещо с определен ден и час и да отидем на него. Дали всеки ще си купи билети, дали ще е по 2 и 3 мами и дечковци или всички заедно предварително ще съберем парички ще се разберем. Какво ще кажете?

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 11:23 от Rady

Общи условия

Активация на акаунт