Отговори
# 135
    Vivir  :love:q появи се !
    Не ми се смейте на глас Embarassed , тея ваксини са за хора, които не са болни , нали така?Ваксината не лекува , а създава имунитет за някакво заболяване?!

# 136
Аби не казах, но да  добре съм
Използвам хубавото време на МАХ и дори смятам да посетя Родопите в почивните дни
Страхотна планина да знаеш, ще ти разкажа подробности ........, знаеш къде  Grinning

Пясък  Joy Joy Joy hahaha Joy Joy
Всъщност не съм компетентна да се смея
Идея си нямам как действат ваксините  Embarassed
Но си имам извинение: това не съм го учила в училище

# 137
Соня как си, Соня  smile3533

# 138
Ама, че щуротия...  Laughing
Аз днес също мечтах за Родопите, ама съм далече.Sad Там ми остана душата лятото. Имам слаби надежди за зимата, ма пусто Пампорово цени ли имат. Гледах Чепеларе и даже тема мислех да пускам за отзиви, че по-човешки цените им.
Ей така нещооо:

Ваксината... доста вълшебно звучи. А в училище май не се учи много полезно знание.

Vivir, пак ме смайваш с информация. Много бре...

Camomilaaaaaaaaaaaa.....!!! Няма Гойко, няма лайки, няма нищо.... Sad

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 17:33 от Abi (abigale)

# 139
Аngelary , много се губиш!?  Hug baby_neutral Нещо започна да изневеряваш на форума  Laughing Разказвай ...

# 140
   Ето една много добра промоция за ски http://www.hotelcrystal2005.com/index.php?option=com_content& … d=5&Itemid=17

# 141
Пясъче, не всички ваксини които се разработвали били за профилактика. Някои от тях били за лечение на вече съществуващо забояване.
Аби, помня всякаква ненужна и безполезна информация, а нужните и полезните или не ги запомням или веднага ги забравям Joy. Какъв красив зимен сняг, а при мен има само  палми и цветя Sad.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 23:29 от Vivir

# 142
Добро утро, момичета! Хайде на закуската
Ангелари радвам се, че се появи  newsm51
Като заговорихте за Родопите - ето ви едно прекрасно местенце за отдих на прилични цени! http://www.kuklata.com/lang-bg.html
Усмихнат ден пожелавам !

# 143
Добро утро  Hug  bouquet
nas_nina Изглежда много добре ,  няма да ти откажа , сядам до теб  newsm10
Виждам че ви е обзело коледното настроение  Close-mas: People Santa .И аз мисля за хубавите празници  , които наближават  Heart Eyes .Очакват ни хубави моменти .  Simple Smile

Ще дам малко отчет за мен  Laughing .Направих 26 облъчвания - без наранявания по кожата  Grinning .За момента съм в  къщи .........на 07 . 12 влизам пак в клиниката за още 5 облъчвания т. н. БУС - дълбока лъчетерапия - много не съм наясно .......................правят го заради годините ми  Laughing поне така казаха - за по сигурно . Някой правил ли е този БУС ?

LaughingОт два дни Дани ме уговаря да му родя братче #Crazy . Тате да му купи компютър и да си играят двамата  Laughing Laughing LaughingГолям сладур е
             Лек ден , момичета   bouquet

# 144
Добро утро!

Хубави предложения на особено ниски цени. Пясъче, определено за района ми се вижда много добро предложението. Трябва да потърся отзиви за този хотел.

Нина, ходила ли си там? Като гледам снимките ми се вижда, че не е много високо. Интересно дали имаш лични впечатления.

Лалева, герой си!

Във връзка с думите на Дани, какво са ви казвали лекарите за евентуална следваща бременност?

# 145
Здравейте мили ми   Hug Hug Hug
Благодаря на всички за съветите и за пожеланията!
За съжаление обаче този път ни зофран, ни нищо не ми помогна Sick

А на мене химиотерапията ми е любима тема  smile3511
Виж, в мойта любима има екшън  newsm62
Хули, то това душо, не беше екшън, а някакъв филм на ужасите #Silly
Повръщах и ревах, повръщах и ревах-накрая реших-само ще повръщам Naughty   И така-три дни.Накрая се предадох и викнахме лекар, та ми боцна един деган в дупето и малко се освестих. Два от дните изцяло ми се губят-бяло петно. Малкият имал нова госпожа в училище, в телефона имам хиляда пропуснати обаждания - аз нямам грам спомен Thinking
И само си викам-Хули каза, че от това не се умира. Обаче ако умра, повече няма да и вярвам за ни-що  newsm62
И така... Оплаках ви се и ми олекна!

Сиско, ти големи черпни си правила! Да ти е живо и здраво домочадието  love001
Маргич, стискам палци!
Обичам ви newsm51

# 146
Нинче, богата трапеза си спретнала, но няма да откажа! Благодаря!  Hug

# 147
"Къща “Куклата” е разположена на 1130 м надморска височина в най-пленителната и очарователна част на Родопа планина – село Хасовица. Живописен, с асфалтова настилка, лесно проходим през всеки сезон води до прага. Отстои на 9 км. от гр.Смолян, 19 км. от Рожен, 25 км. от к.к.Пампорово и 50км. от Кръстова гора."
Не съм ходила лично. Къщата е собственост на моя първа братовчедка, която не бях виждала отдавна. Покани ме да й ходя на гости, но ще е догодина, защото до края на тази нямам възможност. Много ми хвали и местността, и къщата и понеже знам, че обичате тези места си позволих да ви я покажа, дано не се получи като реклама. Просто на мен ми се сториха много "народни" цените.

# 148
Laleva Hug

Аз съм правила boost терапия- 6 допълнителни облъчвания само на мястото на шева и тумора. Въобще не е натоварваша поцедурата.
Прави се, когато Ca е близо до повърхността на кожата.

За по-дълбока терапия се прави брахитерапия - да не би това да са имали предвид товите лекари?

Ако е това, само теоретично знам за какво става въпрос.

Поздрави на всички момичета!

А за ваксината - постнах този линк не защото разчитам на  dnes.bg за подобна информация, а защото мноого ми се иска подобно нещо да стане истина Praynig Hug

# 149
Направи ми иде да "скоча" в снимката...
Хм, много, много ми се понрави...А и снега ми липсва... bowuu bowuu bowuu

Трикси (мързи ме да сменям клавиатурата... Whistling Whistling), не се умира, бе вЕрвай й на Хули. Я глей  Mr. Green три години след химията и съм си добре...(да не чуе Рогатия)  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Бачкам здравата. Напраооо ми се е подпалил зад...а... Mr. Green и за капак малката нещо се разкашля.  Sick Тук упорито ни натискат да се ваксинираме.. Аз съм твърдо против. Имам едни книжлета с рецепти на Димков за децата. Май на Труд бяха издание...
След работа ще ходя до едно билково магазинче за билки и започва голямото варене и запарване. Няма 5-6... Mr. Green
Бая часа утрепах докато намеря през български и латински как се казват някои билки на гръцки...  bowuu bowuu bowuu bowuu
Та, съм си ги записала на еднолистче...

Уф, връщам се към задачките... Стига толкова мотане из форОма ни... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт