Отговори
# 75
  • В царството на игрите:)
Аз от ИСУЛ познавам само д-р Маринов, но много са доволни от една лекарка, която се казваше Кръстева, мисля, но не съм сигурна.
Какво ви очаква ли, мила? Очаква ви борба. Трябва да въоръжите цялото си търпение, да впрегнете всичката си вяра и да не оставяте надеждата да ви напуска нито вас, нито болния Praynig Praynig PraynigЛечението е продължително и меко казано неприятно, но човек трябва да вярва в благоприятния изход и, че невезможното за човек е възможно за Бог Hug Hug

# 76
arween44, съжалявам за това, което се налага да преживеете, в ИСУЛ ти препоръчвам д-р Колева. Виждам, че си писала и в dir.bg, там ще ти посоча линкове за това заболяване, където може да почерпиш информация от личен опит, докато се включи някой. И не се поддавайте на паниката, баща ти не бива да вижда колко сте притеснени. Кураж миличка!

# 77
иСкоро се надявам пак да се настроим купонджийски, че верно почва треска да ме тресе от това което предстои Shocked

Миленкеееее,давай тон за песен и да се събираме.. И аз искам една вечер като онзи път,че каквато съм се сдухала,само това ще ми помогне! Wink
Искам купоооооооооон... newsm47

Такаааа, шЪ сЪ фрънца обидена,  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green щото за мен купон през крив макарон.... smile3532 smile3532
Скапаната седмица свърши, малката спи, сама съм в къщи  Party Party и аз отмарям и разпускам с готино уиски...(бе правя си виртуален купон с вас... Joy Joy Joy)

Хайде наздраве с антиоксидантите... newsm08 smile3534  love001  love001  love001

# 78
 Heart Eyes Hug Наздраве!!!! Влизам - гледам уиски се лее!!! Ха така!!!! Я и аз да си сипя....мъжо спи, пък аз със Веселинка и който друг се мота тук да пием по едно Wink  Hug Hug Hug

# 79
Наздраве!  Hug Hug

# 80
Абе момичета що е това "КИШ"?! Кво е туй животно?! Да си го иска ли моята майка или да чакаме от небо да падне Rolling Eyes
Я раздуйте малко за невежите,ако може евентуално Hug

# 81
Здравейте съботно newsm51
Ха така, вече има уискита и купони и живна настроението newsm62

Трикси, ти защо започваш втора серия химиотерапии? Твоята операция не беше ли скоро и въобще какво ти се е случило до сега?

milmich, аз имах три предоперативни химии. При операцията се оказало, че са ми повлияли много добре и ме черпиха още три броя.

# 82
Момичета, тази сутрин имах повече време и прегледах по-основно и предишните теми.
Имате такива съдби и продължавате да сте толкова силни, че ви се възхищавам от цялото си сърце Hug
Благодаря ви, че ми позволихте да споделям с вас, защото вие сте като едно голямо семейство-толкова много неща сте преживели заедно- и хубави моменти и много, много сериозни житейски изпитания!
Желая на всички много здраве и все така висок дух smile3525

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 23:17 от Trixyy

# 83
Цопвам и аз тук, не се притеснявайте, няма да ви досаждам много! Mr. Green
Защо го правя, ще се запитат много от вас...
Причината е, че се запознах с едно момиче, което ме удиви и изуми.Докато говорех с нея, ми се прииска да й целуна ръцете и да й се поклоня, но тя щеше да ми се изсмее и да ме помисли за луда.
Може пък и да съм такава...Както и да е.
За пръв път в живота си срещнах такъв човек, срещата с нея ме зареди толкова много, че още ме държи.
Невероятно е как един човек, който е бил удрян от съдбата по такива коварни начини, е успял да се запази, и не само...
Невероятно е, че въпреки цялата болка и всичко преживяно, тя се усмихва и заразява с това и околните.
Сиско, сещаш се, че за теб говоря, нали?
Ти ме накара да погледна на нещата от друг ъгъл, промени ме по начин-разтърсващ и необясним.
Благодаря ти за това!
Момичета, знам, че ви е тежко!Не, не знам...
Но пък ми е ясно, че не мога да се застраховам от това с плюване в пазвата, както правят бабите.
На всеки може да се случи.
Искам да ви кажа, че често черпя сили от вас скришом и сега се показах от мишата си дупка, за да ви се извиня, че до сега не съм събирала смелост да ви пожелая кураж и успех в тази трудна и болезнена борба.
Вие сте силни, очарователни и смели!
Ще ви пожелая здраве!От все сърце!Сълзи от радост само и усмивки!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 84
пепел_от_рози , такава си я нашата СИСКО! Който я познава, ще потвърди всичко това. Аз съм щастлива, че я познавам, макар че за около един час само, имах чувството че се познаваме от години. Много весел и жизнерадостен човек, а това го пренася и на околните.  Сиско Hug Hug Hug
·٠•● Лорън ●•٠· , това е изследване, което се прави в референтни лаборатории / София, Плевен и Варна/. Но най-надеждната е в София при Светлана Христова в МА. Не винаги се прави, това зависи от първото изследване на ХЕР2, ако то е на границата, зависи от плюсовете, колко са 1,2,3. Макар че, ако има плюс, май трябва да се прави, за да се види окончателния резултат, а от това зависи дали ще има Херцептин или не. Ох, малко объркано пиша, защото бързам, не знам дали разбра "Що е то КИШ и  има ли почва у нас!

# 85
Пепеляноооо, шА тА убия!
Няма измъкване от вас,ей! Laughing
Т`Ва многодетните сте  к`ат КГБ-то,все те държат под око! Wink
Знаеш ,че и аз те обичам ,нали?!  bouquet

Сонче, обещавам ти ,че следващият път ще се видим за повече време и ще приказваме,приказваме...  bouquet Hug Hug Hug

# 86
   Уф ,разчувствахте ме   Sob. Щастлива съм, че познавам толкова стойностни хора!!!!  ideauu

Къде е Аби , никой ли не знае?!Вчера и звъннах, разговора беше пренасочен, някой ми вдигна, но не отговори на моите- ало, алооооо ......Нещо се притеснявам  Tired, дано да е на пътеществие.

# 87
Нещо интересно за ваксините, публикувано във в. 168 часа

http://stringmeteo.com/files/vaccines_play.jpg

# 88
На този линк ( http://www.save-darina.org/index.php?option=com_joomlaboard& … mp;catid=34#39452 ) видях това:

"Иван Димитров предлага да подари лекарството "Темодал" на някой, който има нужда.

Моля, ако има нуждаещ се, нека се свърже с екипа на горещите телефони или на екипния имейл."

Вероятно на някой тук ще му е от полза. Ако да, пишете в темата там, като ще ви помогнат за връзка с човека. Или ми пишете на лични съобщения, а аз ще ви помогна за връзка с Деси Хурмузова, която е публикувала темата.

# 89
  • Пловдив
Момичета, честит празник на християнското семейство!
Много здраве и успехи на вас и семействата ви!
Днес за мен е лелин ден цял ден бях с племенницата, която е на 1г. и 4м. Малката принцеса, така ме зарежда и ми вдига духа.
Почти никой не познавам лично, но си личи, че сте много стойностни и страхотни.
Имали момичета от Пловдив?
Аз ще пия сега една чаша вино и ще гледаме някой мач.
Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт