Отговори
# 810
  • Пловдив
Сисче, всичко ще бъде наред. Направи биопсията, за да се успокоиш. Ще видиш, че само притесненията ще останат. Не можеш ли да занесеш изследванията при някой друг лекар да ги погледне. Не ви познавам много, но от всички пишещи тук ти си една от най-позитивните. Не се предавай! Ние всички ще се молим за теб!    love001  love001  love001  bouquet

# 811
  Сис, мила, сигурно си безкрайно уплашена, но и аз  мога да потвърдя думите на Хули, че толкова скоро лед химио и лъче терапия   не може да имаш рецидив на същата гърда.

Това "образувание" близо до шева ли е? Ако е там, най-вероятно е фиброзна тъкан.  Аз също имам в в десния край на шева уплътнение, което ми се появи 2-3 месеца след операцията.

Ако имаш нужда от лекар в София- само се обади. Направиха ли ти и мамография, или само по ехографски данни са изказали мнение, че има "образувание". За да спиш спокойно през идните дни - направи си и една мамография.

Аз съм абсолютно сигурна, че всичко е ок. Praynig

Целувам те Hug

# 812
И аз мисля като Sunny, че няма смисъл да чакаш до понеделник и да се побъркаш от притеснение. По-добре иди на една мамография.

# 813
Присъединявам се към sunny71.
Месец след като приключих лъчетерапията при мен също откриха "образование" на същото място, където е операцията ми. Това на ренген.Направих скенер веднага. Няколкото часа докато излезе резултата щях да се побъркам.  Категорично се  отхвърли всякакво съмнение за нещо лошо. Обясниха ми, че от лъчетерапията много често се получава натрупване на тъкан и сраствания. Макар, че аз съм с бял дроб, мисля същото е и за останалите органи. Това ще е и при теб ! Ако мамографията ще покаже какво е нещото по-добре не чакай. Колкото и позитивен да е човек чакането е най- изнервящото и подтискащо нещо.
 Praynig се всичко да е наред !!!!!!!!!!!

# 814
И аз мисля като Sunny, че няма смисъл да чакаш до понеделник и да се побъркаш от притеснение. По-добре иди на една мамография.

# 815
Добър ден!
Току що си взех резултата от туморния маркер.Той също е с перфектна стойност-6.5
Това трябвали да ме успокоява повече,впредвид вчеращната паника...
Какво е вашето мнение?

# 816
Дано другите се влключат , аз нямам идея Сисе  Heart Eyes

# 817
    Сиско , ето идват и добрите новини!!!Според мен ,щом ТМ е в норми, няма място за притеснение!!!!Отдъхвам си , празнувай спокойно!!!  love001

# 818
  • у нас - на брега на морето
Сис, аз също мисля, че това е много добър резултат - дори отличен. Като се има впредвид, че до 3 месеца след лъчето, ТМ може да даде отклонение нагоре, а при теб е толкова нисък, вярвам, че всичко е ОК! newsm10  smile3501 newsm03  love001

# 819
Какво е вашето мнение?

Сиско,сладка моя ненагледна!Моето мнение е ,че за Нова година  ще се навдигнем всички, ще ти се натресем в Сандански,ще ядем и ще пием на корем, пък да видим дали ще посмееш друг път да ни стряскаш!
Душко, всичко ти е наред, ще видиш! От сега нататък, при нашата диагноза и пъпка да ти се вдигне,ще искат биопсия.Живей спокойно и почвай да месиш питките и да сучеш баниците!Вари фасула,загъвай сармите и хич не му мисли!
Обичам те много! spoko hug  love001

# 820
  • Пловдив
Сис, щом ТМ е в перфектна стойност е добре. Направи си мамограф или някакво друго изследване още днес, ако можеш си го плати, за да си спокойна. Аз съм карала такава Коледа в очакване на хистология и знам как се чувстваш. Прегръщам те !
  love001  love001

# 821
Какво е вашето мнение?

Сиско,сладка моя ненагледна!Моето мнение е ,че за Нова година  ще се навдигнем всички, ще ти се натресем в Сандански,ще ядем и ще пием на корем, пък да видим дали ще посмееш друг път да ни стряскаш!
Душко, всичко ти е наред, ще видиш! От сега нататък, при нашата диагноза и пъпка да ти се вдигне,ще искат биопсия.Живей спокойно и почвай да месиш питките и да сучеш баниците!Вари фасула,загъвай сармите и хич не му мисли!
Обичам те много! spoko hug  love001

Това ще бъде най-хубавият новогодишен подарък,който можете да ми поднесете...
А за посрещане на гости аз съм специалистка... bowuu
Пясъче, тук е момента да ме изчеткаш... Whistling hahaha

Плетох до четири часа през нощта... Сега продължавам,защото искам да довърша започнатото до довечера... Blush
А утре ще се приготвяме за празнуване-ще месим питки,ще варим фасул...
И едно нещо ,което всяка жена е длъжна да направи на коледа-да свие сърмите и да гепи парите на мъжО си... Защото Коледа си е Коледа,ама у МОЛ-а си е скъпо... Mr. Green

# 822
Добър ден!
Току що си взех резултата от туморния маркер.Той също е с перфектна стойност-6.5
Това трябвали да ме успокоява повече,впредвид вчеращната паника...
Какво е вашето мнение?

Цитирам Трикси, щото и аз така
Цитат

Казах ли ти да не си блъскаш глават напразно с глупости, а да се отпуснеш и празнуваш с деца и мъж.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Слънце, я издай тайната какво плетеш... Хм, трябва да взема пример от теб, да си насмета задника и да си довърша плетките. Едната е одеалце за новородено, за приятелката ми. Наникъде не съм, а тя ще ражда... Embarassed Embarassed Embarassed

Тая година шЪ сЪ разминем със сърмите. Работя на 24. Тъпо, ама ....

# 823
И едно нещо ,което всяка жена е длъжна да направи на коледа-да свие сърмите и да гепи парите на мъжО си... Защото Коледа си е Коледа,ама у МОЛ-а си е скъпо... Mr. Green

Етооооо,предишния Сиско е на лице!Така ми е хубаво,когато си в добро настроение!
Всичките ти резултати са отлични! Че някой си доктор иска да се подсигури,ти няма да си го туряш на сърце!
Хайде,търчи на една шопинг- терапия и веселбата да започва!  ura Tada  ura Tada

# 824
Сиско, тук си имаме традиции вече.
Някой се шашка, всички го успокояват.
После, се оказва че шашкането е напразно.
Няма сега да разваляме традициите, я!
Целувки и споко до понеделника!!
Всичко ще е ОК, няма начин   Naughty
До тогава, продължаваме профилактично да стискаме палци, макар да си знаем, че няма за кво.. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт