София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 119 013
  • 613
  •   1
Отговори
# 180
Скъпи мами, някой информиран ли е за детските градини в Стрелбище, Иван Вазов, Гоце Делчев. Мaлкия доскоро го гледаше баба му и никога не е ходил на градина, но вече тя няма как да се грижи за него. Можете ли да ми дадете някаква информация има случайно свободни места някъде, как те приемат? И за частни градини се интересувам, ще съм ви безкрайно благодарна за каквато и да е информация. Цени ако знаете също ще са от полза. Аз съм готова да плащаме и малко по-скъпо на частна градина, но нямам представа за цените. Thank you  Hug

# 181
Katrin_Lina, това е темата за прием в държавните детски градини в София и начинът, по който се извършва: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=643772.0;topicseen
А това е темата за частните детски градини, като на първа страница има списък с всички: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=617198.0;topicseen Като си харесаш някоя, може би трябва да се обадиш и да питаш за подробности, освен ако не намериш такива в темата.
Успех!

# 182
Здравейте момичета.Честита пролет    bouquet
Мисля че е крайно време да се видим.Надявам се да сте „ЗА“
Само кажете удобно за вас време и място,и живи и здрави съм там.
Дано по скоро видите това съобщение,че ние вече започнахме разходките.
Лека вечер от мен Hug

# 183
  • Sofia
jeni80, ние с децата се мотаме из кварталните площадки след градина/ясла. По принцип съм или пред бебемаркет или на стадиона. След 17:30 сме на линия. Дано се засечем и да се запознаем на живо Simple Smile.

# 184
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
И ние се моткаме след ясла м/у 17,30 и 19  Joy Обикновено се спускаме от подлеза на Гоце Делчев към Нишава ... или по-надолу Simple Smile Моята е доста мързелива и ме кара да я нося  hahaha, та честно вече ми писва Simple Smile Ако някой е навит да се разхожда в парка ... да "свирка"  Wink

# 185
Часовете са екстра,ама като сменят сега времето май ще е по добре.Ние днес бяхме към Нишава,но честно казано вече към 18h ми става студенко и си тръгваме.
Arksi с теб е по вероятно да се видим.Кажи ако искаш утре например,кога и къде ще си.
Лошото е, че повечето деца ходят на ясла и не можем да си спретнем една сериозна срещичка(за сега поне)
Който има точен ориентир кога и къде ще е,да знаете че и аз съм там(стига да е топличко)  Laughing
Сладки сънища и до скоро.

# 186
  • Sofia
jeni80, утре баткото има тържество в безумния час 16 Grinning.
После сигурно - според зависи кога свърши - може би ще отидем на стадиона. Ще ти пусна тел. на лични, за да се чуем. (Но ако попаднеш на тумба (3-4 на брой) от 5годишни момчета с 1 момиченце на 2 за цвят - най-вероятно сме ние.) Вашия батко не е ли в "Малкия принц"?
За мен парка с двамата е леко мисия невъзможна.

# 187
Има ли някой чиито деца не ходят на ясла и са свободни целодневно  Sad като мен?

# 188
Arksi ,да права си,баткото беше в Малкия принц,но го записах на училище в предучилищна група.Просто съм по доволна от подготовката,повече ги стягат Peace
Вчера ми беше много приятно,макар и за малко.До скоро.
Лек ден  bouquet

# 189
Ех, как ви завиждам искрено! Пропускам всички хубави моменти, а като се приберем децата вече ще са големи и те ще ни определят къде да ги разхождаме! Wink
jeni80  Heart Eyes, в кое училище записа Ради?
Хубави разходки и да се шляете и заради нас!

# 190
Маринка здравей HugМного ми липсвате.Да нацелуваш принцесата и поздрави на баткото.Много големи са станали и големи сладури и двамата.Ти завиждаш,но все още не можем да се организираме.Явно повечето деца ходят на ясла,а моето мнение за яслите го знаеш Wink
Ради е записан в Дорис Тенеди.Много съм доволна(за сега поне).Ще видим занапред.
Хубав ден и усмивки   bouquet

# 191
Izviniavaite za latinicata,no pi6a nt tel.Tarsia lekar v raiona vode6t JK,po 3dravna kasa.6te sam blagodarna na vsiakakvi mnenia i preporaki.

# 192
Izviniavaite za latinicata,no pi6a nt tel.Tarsia lekar v raiona vode6t JK,po 3dravna kasa.6te sam blagodarna na vsiakakvi mnenia i preporaki.

Ако ти трябва по спешност до кръстовището на "Гоце Делчев" и "Дойран",
във високия блок откъм Красно село има пункт на МЦ Лора, там работят със Здравната каса.
Ако си търсиш GP иди в която и да е поликлиника ХІV, XX или ХХІХ, на място лесно ще видиш пред кой кабинет има повече майки с деца.

# 193
Blagodaria ti mnogo.Az ne uto4nix stava vapros za sledene na bremennost,no mi triabva takav rabote6t s zdravna kasa.

# 194
Има ли някой чиито деца не ходят на ясла и са свободни целодневно  Sad като мен?

aз!!!ходим до ритуалната зала ,далече ли ти е ?

спокойно е , има кафета и площадка.Малката е на 19 месеца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт