София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 118 999
  • 613
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мами,
Моите близнаци стават на 4 години в средата на декември и се чудя къде да им празнувам рождения ден. Ще има около 25 деца (има и по-големи, на 8-10 годинки). Иска ми се хем да е интересно за всички, хем да е хубаво, а и цената да не е прекалено непосилна.
 LaughingМоля, ако имате някакви идеи, споделете.

Малко късно отговарям конкретно за теб, но за парти за Рожден ден съм доволна от Островът на съкровищата в Белите брези, на бул. Гоце Делчев.
Предишната година бяхме в Островът на съкровищата на Цар Борис близо до пазара на Красно село, но на Гоце Делчев персоналът беше по-ангажиран с децата и доста по-организиран.

# 166
Здравейте,

Ние сме ( мама и бебчо на 6м.) от Гоце Делчев зад Била и си търсим компания за разходки в Южния парк.
Ако има желаещи нека ми пишат Simple Smile

С вас сме съвсем съседи явно, ние сме (татко и бебка на 7м.) до депутатския блок. Всеки ден почти ходим към парка в диапазона 14-16.30 часа. Също ще се радваме на компания за разходките Simple Smile

# 167
Тук Бели брези:)има ли място  и за нас?
Дъщеричката ми е на 18 месеца Simple Smile Hug

# 168
Здравейте, не успях да ви изчета, но ще се радвам да се присъединя в "съседската" темичка. Ние сме от кв. Г.Делчев, а малчо ми е на 4 м.. Нямам много време за разходки и главно тати го извежда през уикендите, но се надявам това съвсем скоро да се промени  Peace

# 169
Здравейте, не успях да ви изчета, но ще се радвам да се присъединя в "съседската" темичка. Ние сме от кв. Г.Делчев, а малчо ми е на 4 м.. Нямам много време за разходки и главно тати го извежда през уикендите, но се надявам това съвсем скоро да се промени  Peace

@Sunny 777,
Ще те очакваме да се включиш съвсем скоро Simple Smile

# 170
Здравейте мили мами HugКолко се радвам че малко по малко се събираме.Но сега с тези температури ние сме си в къщи.Ще се радвам при първото затопляне да си направим една срещичка и да се видим.
Приятен ден  bouquet

# 171
да, от другата седмица се очаква да е по-добре Simple Smile не, че се класирам в категорията "мили мами" Simple Smile

# 172
да, от другата седмица се очаква да е по-добре Simple Smile не, че се класирам в категорията "мили мами" Simple Smile
Хаххха,даа извинявай.

# 173
Привет! Ще се радвам и аз да се присъединя към темичката Simple Smile Ние сме от кв."Гоце Делчев"с момиченце, което след 10 дни ще стане на 3 месеца и ще се радвам да се запозная с други майки от квартала или кварталите в близост до Южен парк с бебенца около тази възраст, защото  не познавам никой. Ако има желаещи нека ми пишат Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 15:08 от moonlight_78

# 174
Привет! Ще се радвам и аз да се присъединя към темичката Simple Smile Ние сме от кв."Гоце Делчев"с момиченце, което след 10 дни ще стане на 3 месеца и ще се радвам да се запозная с други майки от квартала или кварталите в близост до Южен парк с бебенца около тази възраст, защото  не познавам никой. Ако има желаещи нека ми пишат Simple Smile
Задължително ли е да сме с бебенца.Смятам че всяко запознанство и приятелство е интересно и вълнуващо без значение от възраста на децата,а и може да сподляме опит все пак.
Нямам търпение да се постопли още малко и да се видим.
Приятен де от мен Hug

# 175
Здравейте мами и бг татковци,
ще се присъединя към вас - нека дойде само април   ylinfant 
Живея в Бели брези, близо до ул. Дойран, но с удоволствие бих се разхождала с вас в нашите райони.

# 176
 jeni80, разбира се че не е задължително възраста на децата е без значение Grinning (то и аз как съм го написала....). Нямам търпение да се стопи снега, защото вече издивяваме с малката вкъщи.
rain008, като гледам лентичката ти остава още малко до щастливото събитие Simple Smile. Пожелавам ти леко раждане и здраво бебче на финала  bouquet

# 177
Здравейте,
ходили ли сте в Слон Балон в кв.Гоце Делчев, имам  намерения да пускам малката на лятно училище от 01.06.

Дайте малко отзиви Simple Smile

# 178
Здравейте мами и бг татковци,
ще се присъединя към вас - нека дойде само април   ylinfant 
Живея в Бели брези, близо до ул. Дойран, но с удоволствие бих се разхождала с вас в нашите райони.

Привет Hug  bouquet
Пожелавам ти леко раждане и здраво и щастливо бебче.Моя малкия син е роден април  Grinning
Да не те плаша,ама е голям инат и голям ревльо.Но каквото и да е,здраво да е  bouquet
Лека вечер на всички  Heart Eyes

# 179
moonlight_78 и jeni80,
благодаря ви за пожеланията!  Hug
Хубав ден от мен и до скоро виждане! Wink

Общи условия

Активация на акаунт