София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 118 995
  • 613
  •   1
Отговори
# 150
И на мен площадката до Baby Kids Shop  ми беше любима докато Вики не се усети ,че може лесно да избяга през вратите,но все го удържам по половин час там  Laughing.

# 151
Гъбка, ще се радвам да се видим. Аз на 99,9% от случаите съм до малкия батут. Малката само там иска. При хубаво време около 11ч се паркираме.
Момичета, хайде! Лятото дойде...

# 152
Здравейте момичета! Да ви попитам знаете ли в района или изобщо в София някоя жена да лее куршум?
Предварително много ще съм ви благодарна за бърз отговор!

# 153
Не мога да помогна! В интернет не може ли да  се намери? newsm78

# 154
Момичета моля помогнете, пункта за детска кухня на ул. К. Тулешков до 73 СОУ закрит ли е вече? Преди 7 месеца са записах там, а сега никой не отговаря и на телефона, който е дадаен за контакт? В същност, от коя дата започва детската кухня да работи? В интернет излиза, че най-близкият ми е в Стрелбище.

# 155
  • Sofia
Момичета моля помогнете, пункта за детска кухня на ул. К. Тулешков до 73 СОУ закрит ли е вече? Преди 7 месеца са записах там, а сега никой не отговаря и на телефона, който е дадаен за контакт? В същност, от коя дата започва детската кухня да работи? В интернет излиза, че най-близкият ми е в Стрелбище.
Нашата кухня е във ваканция още 1 ден и от 07.09 ще ядем готвено. Аз взимам от кухнята на ул. Боровец  - Стрелбище. Предполагам че и другите са до тогава във ваканция.

# 156
Здравейте Simple Smile Да се запишем и ние в клуба на бебоците в района около Южен парк - Младо семейство с тримесечно към този момент момиченце от жк Гоце Делчев Simple Smile  И тъй като майката е работохоличка, а таткото (аз) по-свободен, предимно аз разхождам малката принцеска, а понеже я разхождам и сам, ми е доста скучничко понякога, та не знам има ли практика да се срещат и разхождат заедно хора от форума?  newsm78

# 157
Кухните са в заслужен отпуск!  Wink
След празниците ще работят!
Bg-tatti,има практика да се срещаме.  Peace Т.к. нашите дечица са по- големи, обикновенно се срещаме на детски площадки.

# 158
Bg-tatti,има практика да се срещаме.  Peace Т.к. нашите дечица са по- големи, обикновенно се срещаме на детски площадки.
Благодаря за бързия отговор Simple Smile Е аз забелязвам колко по-задружни са мамите, чиито дечица вече са проходили и си играят, но виждам из парка и доста майки по две, по три, които разхождат бебоците си в колички с кош за новородено... Абе въобще, от това дето написах, звучи все едно "обикалям из парка и гледам мамите" Simple Smile Но като цяло явно се целя във втората категория, щото малките бебоци доста повече спят в количките, а мамите/татковците повече имат време докато се разхождат да си говорят с някой, а когато няма с кой - скучаят повече...

# 159
Моля, моля! Simple Smile Аз с малката докато стане на 1 годинка навъртах километраж в парка! Grinning
Провери в теми за дечица родени 2011г. по месеци. Южният парк е сборище на майки-татковци от доста квартали.

# 160
Гледах в темите за юнчетата, ама се обсъжда какво ли не, но не и разходки, а и там са хора от всякакви райони, от цялата страна, не са така "по съседски", както тук...

# 161
Здравейте мами,
Моите близнаци стават на 4 години в средата на декември и се чудя къде да им празнувам рождения ден. Ще има около 25 деца (има и по-големи, на 8-10 годинки). Иска ми се хем да е интересно за всички, хем да е хубаво, а и цената да не е прекалено непосилна.
 LaughingМоля, ако имате някакви идеи, споделете.

# 162
Здравейте на всички  Hug
Ние малко се позагубихме,ама какво да правим,откакто се е застудило не можем да оздравеем.Или баткото носи нещо или таткото и малкия е все болен Sad
Много ще се радвам някой да спретне срещичка и дай Боже да успеем да се включим.
Бубе тебе и в квартала не съм те виждала скоро.Как сте вие?
Cho аз не мога да ти помогна,просто избягвам клубовете,но ориентировъчно тези около нас са от 5лв. до 8лв. на час.
Чао за сега от мен.И до скорооо Hug

# 163
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте ние отскоро сме в София в Белите брези. И аз се надявах да има с кого да се разхождам тук с моя 10 месечен юнак, който съвсем скоро проходи  Simple Smile
Много кофти че се преместихме посред зима, иначе попринцип съм контактна и ако беше топло все щях да срещна разни мами с бебоци, а сега никой не излиза  Sad Е аз обаче не се спирам. Сега ходя най-често в мола на Цариградско понеже само за там се научих да ходя с 204  Mr. Green
Междодругото сме точно на бул. България и Гоце Делчев.

# 164
Здравейте,

Ние сме ( мама и бебчо на 6м.) от Гоце Делчев зад Била и си търсим компания за разходки в Южния парк.
Ако има желаещи нека ми пишат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт