София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 118 954
  • 613
  •   1
Отговори
# 135
Ей здравейте сладки HugКак сте?Ние сме се изпокрили,че нещо се поизплаших от последното боледуване.Мина много тежко за най малкия Sad
Иначе тази зима ми писна.Уж е дълга и край няма,а в същото време така се изнизват ден след ден,седмица след седмица,че чак се депресирам как лети времето.
Лек ден и дано скоро се позатопли да се видим,че започвам да откачам.
  bouquet

# 136
Жени, миличка не си само ти. Аз да не ти говоря, колко съм откачила, а и детенцето също. Искам да се затопля, за да можем да излизаме и да се разхождаме.
Целувки и хубав ден Hug

# 137
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ.ПОЖЕЛАВАМ ДА СМЕ МНОГО ОБИЧАНИ,КРАСИВИ И ЩАСТЛИВИ newsm51 newsm51 newsm51

# 138
Честит празник и от мен, мили дами (мами)! Бъдете много обичани и желани жени! Simple Smile

# 139
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ! БЪДЕТЕ ВИНАГИ УСМИХНАТИ И МНОГО ОБИЧАНИ!  newsm51

# 140
Как сте момичета?На линия ли сте?От утре се оправя времето.Да видим как ще е тези дни и да си спретнем срещичка.Какво ще кажете?

# 141
Чудесна идея, аз съм "за" Simple Smile

# 142
 newsm10 И аз съм "за". От петък сме на линия

# 143
Здравейте, момичета! Как сте? Ние днес след 11ч сме на линия и ще ходим към парка. Можем да напрамив една срещичка  bouquetа..

# 144
Здравейте сладки HugКак сте?Времето май пак ще се разваля.
Аз вчера се обърках да изляза из Южен парк,докато таткото чисти и там не се дишаше.Беше пълно със всякви хора дошли от всякакви места.Беше отвратително,като пилци в кокошарник ooooh!.
През седмицата си е най гот.А сега като се стопли се надявам уикендите да ги караме по често извън София и да не се налага да сме тук.
Приятен ден от мен и ще чакам организация за срещичка.  bouquet

# 145
Извинете ,че нахлувам във вашата тема!!!
Ще имаме участие в читалище "Светлина" на ул. Тулча и търся хотел наблизо.
Ако някой знае, читав хотел,моля споделете,че от 3 дена се ровя и нищо не намирам ooooh!
Организаторите ми казаха за хотел Хемус,но според картата на София не го виждам да е близо до читалището.
Благодаря  bouquet

# 146
mama123, наистина "Хемус" е най-близкият и удобен вариант! До него придвижването е лесно с автобус 102, маршрутка 32 или такси, разбира се! Има и един хотел "Феста" на бул. "България", до който май може да се стигне с трамвай 7, ако не се лъжа. В непосредствена близост до читалището няма хотели.

# 147
Благодаря!

# 148
Здравейте от нас с бебе Вики на 1,5  търсим си компания за разходки в южния парк.
Вики е доста срамежлив и ми се иска да свикне и с други хора и да си намери другарчета на неговата възраст.

# 149
Момичета кокичета, как сте? Hug
Времето сутрин е хубаво, така че може да си спретнем среща. По- рядко ходим към Южния, че с това копаене е станало доста неприятно. Прекарва ме си времето на площадката до детски магазин Baby Kids Shop на Нишава. Крайна сирка - батута Laughing
Хубава вечер и до скоро
Гъбка, ние сме на линия.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт