София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 118 930
  • 613
  •   2
Отговори
# 120
Plamito,с червена съм Simple Smile Ако утре или вдругиден времето е хубаво може да се видим.Ще пиша ЛС Hug

# 121
Здравейте комшийки, от най-хубавите квартали на София!   bouquet

Аз съм мама на пораснало момче, от кв. Г. Делчев, с нестандартно работно време и бих се радвала да си намеря компания за разходка и кафенце по обяд в Южния парк.

# 122
Момичета, в тези топли дни ще си спретнем ли една срещичка - да се запозная с вас Simple Smile Аз всеки ден съм там сигурно сме се разминавали по алеите, ноооо ...

# 123
Ехо момичета, къде се изпокрихте. Хайде да организираме среща в парка Simple Smile

# 124
Може ли някой да даде впечатления за кв.Гоце Делчев,плюсове и минуси?Благодаря ви  bouquet

# 125
Здравейте, момичета!   bouquet
Как сте? В това студено време се съмнявам да съумеем да се видим....пое засега.
Babyrose, какво инфо искаш? Ако е като квартал за живеене, аз лично много го харесвам- на 10мин от центъра, в близост е Южния парк,има училища и детски градини. Поне при мен единствения минус е , че блока ни се намира точно на булеварда и е шумничко, но се свиква.
Хубав ден

# 126
Просто исках да разкажете от първа raka за плюсовете и минусите на живот в квартала.Попадала sam на много публикации за убийства и престрелки на мафиоти v kvartala.Но тъй като се въртим ,около идеята, да запишем децата в 73-то ,ми се iska да живеем по близо до училището.Искаше ми се да разбера предимствата като доктори,банки,учреждения,детски градини,площадки за игра ,забавления за децата и за нас възрастните,място за паркиране,транспорт,магазини и каквото друго се сетите.По същата логика и за минусите-cigani,кражби,нарко дилъри около училищата и тн.
 Peace

# 127
Babyrose- училища и детски градини колкото искаш. Даже наскоро откриха ново ОДЗ. В близост има няколко хипермаркета, клонове на банки- Уникредит, Райфазен, ДСК, ПИБ и др.
Прочетох, че искаш да запишеш децата в 73-то, точно срещу него е 29 поликлиника. Място за паркиране пред блоковете, детски площадки има, но за предпочитане е парка. Намират се и заведения, магазини, много аптеки в това число и денонощни.
За транспорта- минават две трамвайни линии, няколко автобусни, както и маршрутни таксита.
От циганите са само тези, които обикалят да ровят по кофите, за кражби засега да чукам на дърво не съм чувала. Praynig
Ние живеем в района до бул. България, този около 73-то много, много не го познавам.
За друго не се сещам newsm78

# 128
Здравейте!
Може ли да се включа и аз в групата?
Живея близо до магазин Дар на Луи Айер. Разхождаме се основно в Южния парк, защото ни е на 10 минути.
Ще се радвам на компания за разходки!

# 129
Babyrose- училища и детски градини колкото искаш. Даже наскоро откриха ново ОДЗ. В близост има няколко хипермаркета, клонове на банки- Уникредит, Райфазен, ДСК, ПИБ и др.
Прочетох, че искаш да запишеш децата в 73-то, точно срещу него е 29 поликлиника. Място за паркиране пред блоковете, детски площадки има, но за предпочитане е парка. Намират се и заведения, магазини, много аптеки в това число и денонощни.
За транспорта- минават две трамвайни линии, няколко автобусни, както и маршрутни таксита.
От циганите са само тези, които обикалят да ровят по кофите, за кражби засега да чукам на дърво не съм чувала. Praynig
Ние живеем в района до бул. България, този около 73-то много, много не го познавам.
За друго не се сещам newsm78
Bube blagodaria ti   bouquet

# 130
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, дами!
Да се включа и аз Simple Smile
Живея в Стрелбище и си търся компания за разходки в Южния парк Simple Smile Ние сме с "твъд график" в храненето, така че след обяд от 13.30 до към 16 сме free Simple Smile
Който е свободен тогава да ми пише ЛС, за да изпратя тел. Simple Smile
За днес съм планирала едно Джъмпо (на бул. България) по това време Simple Smile Ако някой иска да се разхожда натам да пише Simple Smile
Надявам се да открия други луди като мен, които обичат да се разхождат по много Simple Smile Аз излизам и сутрин от 10 до 12, но гледам да напазарувам и да взема кухнята, та после ми се струва по-удачно за срещи Simple Smile
Лек ден!

# 131
Ей бравооо,ето ви и вас Hug
Ние за сега сме малко болни,но кажете какво се случва със срещичката Grinning

# 132
За срещичка - бройте ме и мен Simple Smile

# 133
И ние сме болни, но иначе сме на линия Peace

# 134
  • Sofia
Аз с удоволствие бих се присъединила, но мога само след 16:30-17 като взема големия от градина. Сигурно ще чакам да стане по-дълъг деня и времето по-топло ....

Общи условия

Активация на акаунт