София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 118 994
  • 613
  •   1
Отговори
# 105

Как сте мацки?

# 106
Ех, Жени, трудно ще напаснем режимите! Теа след сутрешното си ядене спи най-малко 40мин., т.е. около 10-10 и нещо се събужда, а пък манджите гледам да й ги давам около 11.30...Та, затова аз преди 12 съм почти в невъзможност да изляза. Ние обикаляме парка по цял следобед и я прибирам към 15.30 за следващото хранене. Хич не знам как ще го скалъпим... Confused

# 107
Здравейте и от мен!
Така като гледам и ние няма да можем да се включим към 10 и нещо. Малката е почнала да спи до 10ч и докато се оправим става 11, отиваме за кухня и така.
Ако има желаещи за среща след 13ч, ние сме насреща.
Хубав ден на всички

# 108
Здравейте  bouquet
Към 13.30 , 14.00 как е?

# 109
Перфектно...стига да няма изненади с тези дребосъци съм на линия. Мястото остава ли си същото: на входа от "Нишава", на пейките в ляво от въртележката?

# 110
Да остава Peace
Ако времето е хубаво ще съм там,чакам да се появи някой до към 14 и после потегляме Hug

# 111
Ей сладки,аз съвсем изключих че утре сме на консултация точно от 14 Sad
Ще се опитам да го изместя малко,но ако не успея ще се забавя.Ще се чуя с Марини и Буба и ще се видим.
Айде лека newsm51

# 112
jeni80, аз ще съм в парка след 12 поне до 15, ако няма екстремна ситуация, така че ще чакам да звъннеш!

# 113
Лелеее, привет , съвсем изчезнах  Blush Кога ще се виждате пак?! Искам да се включааааа Simple Smile Ще ми е много приятно  Hug

# 114
Здравейте!
Ние не успяхме да се присъединим към вас, т.к от няколко дни малката е настинала и е нещо страшно!
Жени, сори че не ти вдигнах телефона, но беше лудница.
Надявам се тези дни да се оправи и да може да се видим.
Лека   bouquet

# 115
ЕЕЕ нищо Буба Hug
Ние направихме една много приятна среща,макар и бърза.В момента са болнички и двамата.
Като се пооправим ще се видим.До скоро.Лек ден  bouquet

# 116
Е какво сега?Времето се развали,пак се изпокрихме Sad

# 117
Здравейте и от мен. Надявам се приемате нови членове  Peace
Казвам се Пламена с бебе Алек и живеем в Стрелбище на бул. Гоце Делчев, бл. 22
Ще се радвам да се сапозная със съседки Simple Smile

# 118
Здравейте мами!Как сте?
В това ужасно време що ли питам Rolling Eyes
Пламито, здравей! Аз съм ти баш съседка.  Grinning Ние сме във вх. Ж и ще се радвам да се видим.
Лек ден на всички

# 119
Buba D, много ми е драго, наистина чудесно съвпадение. С една синя количка ли си?  Laughing Аз съм вход В и аз много ще се радвам да се видим  Hug

Общи условия

Активация на акаунт