София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 118 997
  • 613
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро сладки Hug
Не сме излизали вчера,а за днес още не знам,като гледам времето........... newsm78.Още е лошо и едва ли става за хранене на вън,но ако излизаме непременно ще се чуем  bouquet

# 91
  • Sofia
аз се запътвам към парка Simple Smile
ако има все още ентусиасти - по количката ще ме познаете Wink

# 92
Здравейтееее Hug Hug
В тези отпускарски месеци се загубихме.Да организираме нещо,срещичка в парка? Rolling Eyes

# 93
Ехооооооо Rolling Eyes

# 94
Здравейте моми4ета, аз съм Наталия и живея в стрелбище до входа на нишава.. Моето беб4е е на 2 месеца и много бих се радвала да ме вклю4ите в някоя ваша разходка... инъ4е аз си обикалям ве4е самосиндикално, но ми е малко ску4но... надявам се да се видим..

# 95
Наталия Hug Hug Hug
Радвам се че си тук.Напоследък никой не се включва ,нормално е  отпускарски сезон.
Другата седмица големия тръгва на градина,така че аз ще съм по свободна и ще съм на линия.Можем да се разберем нещо Wink

# 96
Супер.. ще се радвам.. може би трябва да ти дам номера си на лични... или как??

# 97
Да се разберем нещо.Например в 11 часа,вторник нааа..............и аз не знам къде,за да се съберем повече майчета.Кажете вие.В случай че вали и е много ветровито,срещата няма да се състои.Надявам се изкокнете с предложения и дано да се видим.До скоро. Hug

# 98
Чакам предложенията ви... може нещо на вход на парка или друго място където преди сте се срещали. Simple Smile

# 99
Ооо, здравейте!
Гледам, че организации вече не липсват. Тези дни, ако се събирате, може и ние да се присъединим.
Хубав ден

# 100
Извинявам се за отсъствието,но бях много ангажирана Hug
Какво ще кажете за среща на 17-ти (петък) в 11h на входа откъм Нишава на пейките до старото кафе?
Надявам се времето да е хубаво и да се видим HugBuba Hug
Приятен ден  bouquet

# 101
Ако режимът ни се запази, както тези дни, ще мога да се включа след 12. Сега я захранвам и около обяд задължително сме си в къщи. Жени, ще следя за организацията и ако стане ще ти звънна да питам в каква посока сте! Хубав ден и приятни разходки! Sunglasses

# 102
Марини Hugмного бих се радвала да се видим и се надявам да стане скоро.А пък ние вече сме на пюрета и гледам до 12.30h,най късно 13 да сме си в къщи.
Все още не можем да се храним на вън,че пада едно омазване,едно плюене и бръмчане и става всичко мазало.Ако успееш  може и към 10,10 и нещо да се видим ,макар и за малко.
Ще чакам да се чуем Hug
Чао за сега.

# 103
  • Sofia
Здравейте!
Супер, че се раздвижихте! Аз октомври ще се присъединя към вас, че сега баткото тръгна на градина и докато се нагласи програмата ще мине време. Беба пюрета още не яде, но скоро и това ще започне. Grinning
Надявам се скоро да се видим!

# 104
Ее, голямо раздвижване!Супер е това Grinning
Ние най- късно 10.30 сме излезнали, че малката е камикадзе и до 12, 12 и нещо отиваме да си вземем храната. Ще следя темата и дано успеем да се видим.
Жени,  Hug
Хубав ден и да скоро

Общи условия

Активация на акаунт