София,кв.Стрелбище,Иван Вазов,Гоце Делчев

• 119 040
  • 613
  •   1
Отговори
# 75
Хоп-троп и аз при вас! Hug Живеем в "Стрелбище" отскоро и сме сравнително близо до "Фантастико". Само дето нашите разходки обикновено са следобедни, но при първа възможност бих се присъединила към вас!
ЖениHug

# 76
Еййй Марини колко се радвам Hug Hug Hug newsm44
Времето днес ще е хубаво,ние ще сме на вън,но едва ли ще успеем за днес да се уговорим.Хайде да организираме нещо за утре.
Марини ако искаш ми пиши на лични,за да се чуем.
Привет на Магнолчето Hug.
Буба на линия ли си?

# 77
Здравейте и от мен! Hug
Това нашето виждане стана паметно Laughing Хем половината сме в района на Фантастико.Аз днес съм навън, но за утре съм пас, т.к. има вероятност да ходя до службата. Другите дни съм на линия. Само свирнете.
Жени, имаш ми телефона, така че ако има нещо ще се чуем
Хубав ден на всички

# 78
Здравейте! Да се включа и тук, че не знам коя от темите (Южен парк или кварталите е по-активна). Имаме си бубулечка на 28 дни и сме в парка всеки ден! Живея в Стрелбище до Фантастикото. Ще се радвам да се разхождаме заедно Simple Smile

# 79
Привет банда Hug
Как сте?Лошо време,а?Провали разходките.И утре май ще е такова и след това ще се оправя.Да организираме една срещичка за сряда или четвъртък...........
За сега от мен,лек ви ден Laughing  bouquet

# 80
Аз днес най-авантюристично ходих до парка и навръщане ни поизкъпа с бебка, така че имам тренинг и за лошо време!  Wink За мен са удобни обедно-ранноследобедните часове, а за вас?

# 81
Привет и от мен Hug
Отвратително време, направо...
Ние с госпожицата сме да обяд навън, но така като гледам повечето това време не ги устройва
Хубав денн

# 82
  • Sofia
Привет!
Записвам се в тази тема, че се нуждая от компания за разходки Simple Smile.
Аз съм в Иван Вазов - до 47мо училище.
Имате ли някакви конкретни места за разхождане и срещи или както падне?
Аз съм Искра, бебето е Диана, а синът - Александър.

# 83
Здрасти Искра.Добре дошла Hug
И твоите линийки са като моите горе долу LaughingАз съм от другата страна на булеварда,срещу пазара и почти всеки ден го обикалям,така че може да се видим тези дни.
За сега лек ден и дано се оправи вече това време  bouquet

# 84
  • Sofia
добър ден!
ние бяхме из квартала и не е толкова студено, колкото изглежда (ама то и ние сме от по-студолюбивите)
гледам, че утре го дават по-добро времето. какво ще кажете да се видим преди (около) обед? Мисля към 9-10 да се придвижа към парка. Количката е:
http://i222.photobucket.com/albums/dd147/caterin_21/blog/Giordani_Compact_58.jpg
същите цветове - избелял дънков и ярко жълт Simple Smile.

# 85
arksi_, добра среща и тук! Hug
Ако се задържите до към 12 може да се класирам и аз, по-рано ми е доста трудно! Вие си се разберете, пък аз ще следя...Иначе нашият маршрут е: обиколка през пазара, към парка, там обикалям, колкото се може по-дълго и се прибирам по "Нишава".

# 86
Аз съм за,стига да не вали.Нещо по конкретно,къде по точно в парка?Ако искаш да се разберем с теб Искра,а пък аз ще звънна на Марини утре да я информирам къде се намираме Peace

# 87
  • Sofia
Jeni, става - ти от къде влизаш в парка? Аз откъм Витошка - може примерно 9 или 9:30 до фонтана. Ако искаш - ще ти пусна тел на лични?

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 15:49 от arksi_

# 88
Малко се притеснявам че в тези часове може и да се храним,за това няма да е лошо да ми оставиш номера си,за да се чуем сутринта.Иначе и аз влизам от към Витошка най често.

# 89
Здравейте, дами!
Как сте? Успяхте ли днес да се видите?
Аз си признавам, че в това време ме понамързява. Embarassed
Ако утре не вали, предполагам, че докъм 10ч ще сме излезнали. Така че, ако някой има желание може да се видим.
Жени, ако излизате, звънни един телефон.
Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт