В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 971
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Аххх, Линче Hug таман навреме ми идва това коткокафенце. Току-що влизам в къщи и мисля да се опна като тоз котак с кафенце в ръка, че днес голямо тичане му ударих. Както излиза ЕГН-то ме е ударило яко в главата и покрай всичките празници съвсем съм забравила че тия дни трябваше да отида до Бюрото по труда да ударя един подпис и да видя дали случайно не са ми намерили работица. Ама нали съм си късметлийка, бившите ми шефове тъкмо имаха работа към Лимасол и заминах с тях. За 5 мин си свършихме административните задачки и като се почна едно обикаляне по магазините, зави ми се свят... Аз си купих само едни дънки и пижамка. Коледните подаръци само ги набелязах.....

Цвете, препоръчваш редовни тренировки, а beer Ама на мен са ми противопоказни, че бързо се пристрастявам hahaha

Анче, как ги качвате тия снимки тук newsm78 - да се изфукам и аз с украсата Whistling

Блонди, днес много набързо си профучала afwitch С Дани сте сервирали закуската и дим да ви няма newsm52

# 451
весич...,нали знаеш как се качват снимки на компа.. Peace....от там ей тук....http://www.imagehost.org/    browse   and upload..и от там взимаш линка.... Peace...'аде чакаме снимки  Peace

# 452
Анче, мерси за незабавния съвет Hug веднага правя проба с една пасторална селска снимка отпреди година, направена по "живописните" кипърски пътища

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 10:59 от vesy75

# 453
Пфууу, пак чак сега сколасвам да се пльосна пред компа Crazy..
Тая сутрин се изстреляхме със змейка на тъгъдък, че трябваше най-късно в 9ч. да е в дневния център заради някакво посещение... и после понеже до обед имах свободно време с приятелката ми /най-близката/ ходихме на един склад уж за новогодишна украса, ама нямаше каквото исках /елхичка със светещи в различни цветове фигурки и също така светещи върхове на игличките - голяма красота/..., та друга хубост си купих - много стилна висока ваза + изкуствени клони и си развихрих артистичната същност babydust7 аранжирах си ги вкъщи - мммм, чудесно стана в леко японски стил, направо си надминах собствените представи как ще изглежда Heart Eyes /чИ съм скромнЪ Mr. Green/... и което не е за подминаване - цялата композиция ми излезе на цена 25лв., а ако трябваше да ги купувам от магазин щеше да е поне 40лв. Еййй, ако ви кажа така рипнах от чувство на удовлетворение от сполучливата покупка и собственото ми творение, че не мога да опиша....

Весеййй, ето на можеш да ми се зарадваш, че приказките ти за коледния дух от преди няколко дни, макар и с лееееко закъснение fiuuuuuu, но все пак са Фанали дикиш smile3560 щом нещо хем без изобщо да съм го планирала, камо ли коледно желание да ми е било, ноооо така приятно да се само-изненадах  angel008 и сега си се любувам на ново-придобито-сътвореното.... И дали защото е нещо изцяло ново, или защото чудничко ми се получи аранжировката, а аз най-се радвам на неща които съм ги "композирала" с моите ръчички..., абе не знам, ама на товачка ми радва душата повече отколкото коледната украса Heart Eyes....

Линче, знаеш ти как да ме подмамииииш smile3508 newsm47 - тортичката дето си сервирала е чудесен завършек на блажената наслада дето ме е обзела днес Mr. Green

АНчЕййй, искам да ти кажа, душко, че направо изби рибата с тая апокрифна реч на Бай Тошо smile3532

Цветюхин, и аз го имах това сЮмнение smile3560 чИ ми липсУва алкохоложки тренинг newsm65
А за атрибута на малкия овньо акъли не давам, щото и аз като теб нЕмам опит с подобен "калибър" Mr. Green....
Така че ми остава само да те подпитвам след всеки видеозон в стила на Капитан Петко-войвода
"Мехмед, расте ли пишката?"...перефразирано на "Цвете, расте ли му...." rotfImbo rotfImbo

Мацоранки, почва Сървайвър, така че бай засега....после пак ще намина Kissing Heart

# 454
блонде...чакаме фото Peace,на новата придобивка Peace...
веси,моля... Peace
 а това за Бай Тошо  Joy,аде сетих се за това как поздрави студентите за техния празник-8 март Joy Joy
п.п пепитке качвай снимки на ''елхичка със звездичка'' Peace Laughing

# 455

ОФФФФФ и аз дОКЪТ се добера до вас то вече се мръкноло hahaha и то от доста часове насам Peace

Блонди...не е важно какво си си купила и за колко,а е важно на теб да ти хареса и да му се радваш от сърце Peace...
и което не е за подминаване - цялата композиция ми излезе на цена 25лв., а ако трябваше да ги купувам от магазин щеше да е поне 40лв. .. И дали защото е нещо изцяло ново, или защото чудничко ми се получи аранжировката, а аз най-се радвам на неща които съм ги "композирала" с моите ръчички..., абе не знам, ама на товачка ми радва душата повече отколкото коледната украса Heart Eyes....
...най- се кефя и аз да си купя нещо евтино и да си го ,,композирам,, както ти казваш както на мен ми сърце сАка Peace и да му се радвам като малко дете Joy.....доколкото разбирам покупката ти трябва да е уникална newsm10....хайде пускай тука снимки,че нали знаеш съм със слабо сърце newsm62...и да не се спукам от любопитство newsm61....мерсаш за гушките..врашам  love001  love001
Анче ...ще пробвам Naughty,ако не ме прекъснат домашните любимци да кача снимка....
Весиии..каквИз са тез домашни любимци hahaha....къде ги намери???...Свършила си най-трудната работо за месеца,набелязването на подаръци newsm10...направо си за завиждане tooth...сега оставя да се появи чичко паричко да киха и всичко ще е ок hahaha
Лина...гадаличнА ме по раната  hahaha с тази шоколадова торта...тъкмо изпратих мъжото до фурната да почерпи с нещо подобно smile3534...а кафенце аз ще направя smile3521,че за после ще трябват сили smile3532
Цвети

Междувпрочем какъв е линка на онази картинка с бебетата анимираната,че ми се иска да си я сложа като аватар  Wink
.... кое точно бебенце...то много се струпаха...на коя страница и коя картинка искаш точно да ти изпратя newsm78....значи вече няма съмнение за пишората в мини размери newsm62...кажи де татито какво разправЯ newsm78..как се чувства като майстор  smile3503...
Дани...и старата украса върши работа Peace..виж каква ти е шарена елхичката,че какво и е ,много са си е готена Peace
ОТИВАМ ДА ОПИТВАМ Embarassed  

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 23:38 от pepita-1977

# 456
Ха, здрасти пак, нощни мои птички, smile3535 Mr. Green

АНчЕ, Пепич, абе аз татковата fiuuuuuu не съм си заредила батериите на фотоапарата, а е наложително вече smile3560 хем да ви покажа композицията, хем на един от централните площади /"Тройката"/ са наредили страхотна украса - къщичка на дядо Коледа отпред с шейната му с два сребърни елена, голям снежен човек и т.н. и искам да снимам змейка на тоя декор Heart Eyes.... така че шЪ стане тия дни, ама кой точно newsm78 не обещавам #Silly fiuuuuuu
Утре пак ми се очертава голямо търчане по задачи, в това число ходене и до Социални грижи и до Агенцията за закрила на детето, които имат прекрасния навик да ти се обадят и да ти зададат някакъв ултимативен срок от 1-2дни най-много #Crazy да им представиш някакви документи bambam /сещате се- във връзка с Лорка/ сякаш никаква друга работа си нямаш освен като ти свирнат да утърчиш на бегом при тях Rage... Ама какво да се прави Rolling Eyes такъв е перфектния маниер Twisted Evil на процедиране на учрежденията предлагащи "социални услуги" на хора в неравностойно положение, че "блазе ти" ако опреш до тях ooooh! Айде да не задълбавам повече, че ще си разваля хубавото естетическо усещане Mr. Green

Май по-добре да ходя да си лягам, че утре пак рано трябва да се изстреляме...

На всички пожелавам лека нощ и...

# 457
Елхичката ще пробвам утре да я покажа Hug Hug
Тъкмо изпратих гостите, Crossing Arms и не успях да се поровя
Блонди успех утре Peace...стискам палци fingerscrossed fingerscrossed
всичко да мине бързо и успешно newsm10...и да заредиш батерийките newsm62...до кога ще ни мъчиш hahaha
Хайде и от мен

# 458
тук съм пак ама ми е адски смотано тази вечер Tired...блонди ти ми качи настроението(колкото мога да го кача Tired)...твойте постове ме карат да се усмихвам......ама отивам пак да се смотвам в моето настроение... Tired...хванала ме една отрицателна вълна...и не ме пуска  #Cussing out...аде сега ви казвам:

# 459

Заааакуската мооолим....  Laughing Laughing Laughing Laughing

Ха,ДобрЮтро! Я се нареждайте тука в редичка да ви нагушкам аз,че отдавна не съм наминавала... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Добре съм.Всичко е наред при мене....

# 460
пу първа... Whistling

# 461
Добрютруууу Hug

TheNMaster,нареждам се на масата след Анчето

Завъртам се да почерпя за моята дъщеричка,която днес има имен ден Heart Eyes.
АНчЕ ,честит празник и на теб  bouquet(ако не съм в грешка че празнуваш днес Blush)

Днес е църковния празник Зачатие на Св. Анна. Празник на майчинството.Като майка на Богородица Св. Анна закриля брака, семейството, девствеността, бременните жени и вдовиците.Имен ден празнуват Ана,Анна,Анелия,Анета.

# 462
въх милата ми десито   Hug...благодарим моля....да ти е живо и здраво детето.... Hug  bouquet
ама аз такова Blush,моят ник е анче...иначе съм Галче bowuu Wink...и празнувам на св.Галина(ама трябва да видя кога беше то) newsm78...НО адски много благодаря за поздравите ти Hug
    п.п...страходна закусчица..ще ме държи цял ден bowuu

# 463
Честит Имен Ден на всички празнуващи, Десито, да ти е много здраво и засмяно детенцето! Нека Света Анна закриля цялото ти семейство! Hug

# 464
А сега ви почвам.... добр'утро  Mr. Green
Мастер, супер закуска, тъкмо мислих да сложа аз bowuu Ето моите гушки за тебе  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Весич, нали е готино котето  Grinning Толкова сериозно гледа иззад чашата  Joy Стра'отна снимка си направила.... която пак ме подсеща да питам за нещо Муцка, Кати и всички запознати /че и рима има  Hug/ - в Кукунделата има много албумчета, обаче не съм видяла такива за пейзажи от Кипър или БГ или от други места... Моите кипърски хора обожават да снимат БГ професионално, от Кипър имам също страхотни снимки... Та исках да ви ги покажа, че са много за качване тук, но дали е уместно и къде мога да ги кача в Кукунделката newsm78 Hug Hug

На Веси успех с търсенето на работа  Hug Hug Hug

Блонде, човек никога не знае кога може да се само-изненада Mr. Green /визирам твоята естетическа удовлетвореност  WhistlingHug Hug Hug Аз като я видя украсата ти ако съм в прозаично настроение бих казала: "Даааааа, има естетика  Mr. Green" обаче, както онзи ден отбеляза мъжът ми, аз всъщност съм романтична  Joy Joy Joy Никога не знаеш откъде може да изскочи заекът  Peace Гледа ли Сървайвърот по Пирински  Twisted Evil Mr. Green Пих една бира за здравето на Жорката и виках така, сякаш сме били Бразилия на футбол  hahaha

Пепиииииииии беше питала за мойте 30-ина охлюви Mr. Green Ми да ти кажа беше голям купон  Peace Сутрин пушачите трябваше да танцуват балет по балкона, за да си стигнат до заветното пушално столче и нежно да отлепят от него всички заспали след снощния купон охлювчета... малки и големи  Crazy Щото после идва Линка и строява всички охлюви в кошарката им под бройка  Naughty Mr. Green hahaha

Мацки, желая ви спорна и страхотна сряда  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт