В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 979
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  Добро утро и успешна нова седмица, момиченца  newsm51!  Ето я и нашата елхааааа Времето този уикенд беше ужасно и си поостанахме в къщи. Така че се развихрихме и си украсихме дома!
Муци, валя дъжд 2 дни в Лимасол! Спираше чат пат, но общо взето не ни остави да излезем навън за разходка. Отскочихме до Мола, който е близо до дома, но заради дъжда всички бяха решили там да се разхождат и имаше голямо задръстване по пътя! Честно казано май повече време прекарахме в колата докато стигнем Мола и се върнем от там! Имаше страшно много хора, пазаруват си яко...Ние се почерпихме на крак с бонбони на кило, подариха ни по един прах за пране Диксан+тефтерче с магнит, набелязахме си ТВ, който ще си купим от13-та заплата и си тръгнахме.
  С 2 думи, зимата в Кипър е факт! Добре, че наближават празници иначе настроението ми съвсем ще се срине...Мразя го този сезон, особено тук на острова  #Puppy dog. Влага, бури с всичките им там гръмотевици и светкавици, наводнения по улиците и всеки ден чудене дали днес ще вали и как ще се прибере детето,т.к. и 2-та с татко му сме по това време на работа.......Та такива ми ти работи, мацки...
   Весела седмица от мен!

# 436
                     добро утро и от мен Hug
дани ...страхотна елхичка...харесват ми елхички които са направени с любов,а не по мода Wink...моята племеничка елхата и е с лилави топки и е много красива,но от нея лъха някаква студенина(ще направя снимка и ще ти я покажа)

момичета....пожелавам ви  .........
за сега ви напускам ,но не ви забравям.... Peace Heart Eyes

# 437
Момичета, добър ден и от мен. Минавам само да кажа че съм жива. Преди малко станах и сега се опитвам да пия кафе и нещо да хапна и ще се връщам в леглото. Ние вчера просто се разбихме от празничен маратон.

Гледам и тук са се вихрили трапези! На всички именници и празнувалите с тях изпращам малко позакъснели поздрави  bouquet  bouquet  bouquet

По късно ще пиша подробно...

Засега ви желая лек ден и успешна реанимация на тези, които се нуждаят от нея (като мен) Embarassed Joy

# 438
Здравейте, мацки!  Hug Hug Hug

На всички именници и на техните близки честити празници! Бъдете много здрави и щастливи /и всеки да си носи името подобаващо Wink/.

При мен уикендът беше доста натоварен, все пак декември е вече и народът се раздвижва - кой забравил проектче да скъта, кой да си оправи документите, договори... Абе добре е търговията и мъжото също го обича този месец  Mr. Green Peace Честно да ви кажа, малко ми беше тръпно и чаках вечерта на пети и самия Никулден, да видя какво ще стане една година след смъртта на застреляното момче в Екзархия в Атина. Миналата година по това време изживях голям ужас, както и цялото семейство на мъжото. Той беше в Кайро, нямаше връзка с него, само бе успял да чуе дядо си и той буквално му бе заявил "Избухна война", като хич не е по паниката. Най-малкият му брат беше в Солун по учебните си дела, та въобще не знаех окупиран ли е Юридическият факултет, как е това хлапе... Слава богу, че е аполитичен и никакви анархисти не може да го въвлекат в неприятности току-така. Та дойде си мъжото, аз вече не бях на себе си, веднага пристигна и брат му при нас в Софето...

И така, тази година по-спокойно  Simple Smile  Hug
Украсата още не е готова - претапицираме холната гарнитура, смъкват й кожичката да й сложат дамаска, и след утрешния ден, живот и здраве, ще грейнем и ние  Hug Hug Hug

Желая ви страхотна седмица! Без много бури и сътресения /душевни и всякакви  Mr. Green/.

# 439
Добър вечер мацоранките ми Kissing Heart
направо не е за вярване, че чак сега успявам да се включа Crazy.., ама ако знаете каква я свърших smile3560.....
`начи щото от купона се прибрах към 3ч., но не можах поне още час да заспя и после змейка рано ме вдигна /да съм спала най-много четери часа/...и вчера целия ден....явно бая умора ми се е натрупала, та като си легнах към 23:30 и тая сутрин се събуждам...и поглеждам часовника Shocked 9:50 сочи - направо не повярвах на очите си Crazy та кат`скокнах и кое по-напред малейййй #Crazy hahaha голямо търчане nuts, щото плановете за деня съвсем ми се объркаха по посока изоставане smile3537.............. и чак сега успявам да положа морна трътка Mr. Green пред компа #Silly

АНчЕ, права си душко, че днес необичайно тихо тука  dontknow Обикновено понеделниците всички се изсипват по нещо да раздуят клю-клю Whistling  що тъй тоя път.. newsm78

Дани, чудесна ти е елхичката  Hands Thumbsup

Линка, абе това претапициране не е ли доста скъпо удоволствие? Rolling Eyes Аз преди около две години исках да направя същото, но като проверих при тапицера до нас за услугата към 250лв. и отдерно парите за дамаска #Crazy...... И се отказах, щото излезе че по-добре нова да купя Rolling Eyes

Засега ви желая лек ден и успешна реанимация на тези, които се нуждаят от нея (като мен) Embarassed Joy
Весеййй, как си бре сестро моя, по съдба smile3560

Пепитче, така си е Mr. Green голяма ми е помощничка моята змейка Joy Joy Ама и на мен ми беше много мило да я гледам кам ме съзерцава с блеснали очета  girluu

# 440

Да се запиша и аз,че това нашето на нищо не прилича Heart Eyes..

...
Обикновено понеделниците всички се изсипват по нещо да раздуят клю-клю
....ужасен ден изкарах Twisted Evil....започна се от сутринта...в петък в гимназията се блъсна с мотор сдно момче и почина на място Flowers Rose...та неговите съученици минаха покрай нас цялото училище и викаха за тяхния съученик ooooh!..блокираха пътната полиция и устанаха там около 1.5 часа ooooh!  и всичко се чуваше в къщи Mr. Green и викове и плачове newsm61..напрово се растроих за цял ден....следобед отидох да взема едни пари от ел.магазин ,които ни дължаха от петък,..взех ги Peace сигурна съм и заедно с докуентите в джоба newsm78,но като рекох да ги дам на мъжото липсваха 100Е smile3511,не че е кой знае колко голяма сумата,но въпроса е къде са паднали newsm78,при положение,че не съм слизала никъде,понеже валеше newsm78..само за бензин,но и там не слизах newsm78...мислех ,ако са падали 100,трябваше да паднат всичките newsm78 понеже го бях свила заедно newsm78...и със срам Embarassed се обаждах и до магазина,но уви Twisted Evil...жената беше убедена,че ми ги е дала(аз да си призная Embarassed bash не ги преброих Twisted Evil..за първи и дано за последен път)...та тя ме убеди,естествено,че съм ги взела всичко...помолих я вечерта да преглада касата и да ми званне,но пак нищо Twisted Evil...мъжото нищо не каза hug..видя,че се растроих и каза ,че пари се изкарват Peace,за което съм съгласно,но в мен остана загадката дали ги изгубих newsm78 или нашата позната ме метна newsm78,че аз от кипърци всичко очаквам tooth....и сина ми пак е с главоболието,което имаше преди месеци newsm78 и чак повърна newsm78...но му олекна и от нищо друго не се оплаква newsm78.. утре ще са на екскурзия и театър,и се чудя дали да го пускам newsm78

Блондии...Бря newsm78 ЕГН newsm78 НящО  tooth ти се посмихва tooth...една вечер пиячка 2 дена мохмурлък hahaha...мале ,мале сложна работа Heart Eyes...как ли се чувстват тези ,които смукват всяка вечер #Puppy dog...а Змейка оправи ли се Hug
Весииии...изтрезняхте ли hahaha...и при вас купона е бил здрав Peace...хайде на отчета blahblah
Муци..позакрепи ли се положението newsm78..как е сладуранка Hug
Дани...ще опитам тези дни да снимам елхата,но не знам защо много си приличат и двете hahaha..дали защото си обичкаме шаренкото newsm78 и да има от всичко Joy
Анче,...добре си се сетила да ни повикаш Heart Eyes
Лина..хайде изоставаш с украсата hahaha...и аз съм доволна от смяната на тапецерията Peace...наистина както казва Блонди скъпичко newsm78,но поне цвета си го харесах аз newsm10
Кой обича карете hahaha hahaha hahaha hahaha а гимнастика на лицето newsm78...малко да си оправя настроението Joy

# 441
Аууу, ама наистина голямо опустяване тука Rolling Eyes...
Дано се дължи на далеч по-приятни занимания от мандахерцане из виртуалното пространство Wink

Я, докат пиша Пепича се появи Hug Верно е, душкоуууу smile3560 ЕГН-то си казва тежката дума Joy Joy Ама аз днеска си бях пушка вече бря Mr. Green само дето се успах сутринта fiuuuuuu но то напълно обяснимо предвид предната бодряшка нощ #Silly... дето е лафа "Оти си требе, оно си го и изисква" rotfImbo rotfImbo А и змейка вече е съвсем добре, само дето едва по обед успях да я закарам в дневния център  Stuck Out Tongue Winking Eye hahaha
Кофти ден си имала гледам, затова много гушки Hug /и на мен ми стана гадно за загиналото момче Sad... на фона на такива нелепи трагични случки всичко друго изглежда бял кахър/
Девойки, на всички спокойна.., или напротив -палава   Wink нощ!

# 442
                                      Закуска, мацоранки...

Успешен ден на всички! smile3525

# 443
   Ееее, ама верно много сте се отдали на работата си вчера! Чак пък и едно "Привет" да не се появите да кажете!
Ай да слагам кафето пък дано ви замирише и да кацнете на клона
Ето и нещо да се подкрепите лекинко
  А, забравих да кажа за елхата ни...шаренка е, но това е така заради традицията всяка година да добавяме по нещо ново на нея. Ходим си по магазините и си харесваме разни дрънкулки...Не ни стиска на джоба да и сменям изцяло премяната ежегодно, за да е по модата или пък щото да бъдела по-стилна...Важното е да ни създаде необходимите за празниците тържественост и същевременно уют, нали?
   Айде заповядайте да си гукате, а аз бегам да поработя!

П.С. Ах ти Блондинке Червеношапкова, спревари ме! Как не видях, че се навърташ наоколо!

# 444
ДобрЮтро и Честит Празник на всички настоящи и бивши студенти! Празничната маса е заредена рано-рано, остава да се тропна на нея и да празнувам с вас, нищо че аз само до кандидат- студентка успях да го докарам навремето Embarassed Joy

Леле, аз вчера голяма реанимация изкарах #Crazy цял ден в леглото с леки прибежки за подкрепителна закусчица и освежително душче. Явно ЕГН-то наистина си казва думата newsm78 Ама пък струва ли си заради два дена махмурлук да се отказваме от празниците?!? Joy

Блонди, гледам и вие сте купонясали здраво Hug

Пепитке, покрай теб пак бурни емоции Flowers Rose Flowers Rose Стана ми тъжно за загиналото момче. Винаги съм съчувствала на семействата, на които покрай празници им се случва нещо, което да ги помрачи.

Лина, тия "гръцки борби" май ги възобновяват все покрай Коледа newsm78 Ние миналата година минахме през Атина точно след Коледа и града беше пуст и разнебитен, точно като след война. Добре че имахме късмет да не попаднем в разгара на битката.

Момичета сега ще бягам

# 445
                           мадамки-мацоранки!
набързо-набързо да ви пожелая добр'у утро,че бебо всеки момент трябва да се събуди и после програмата става FOOL BUSY..... Whistling Crazy...
ДАНИ мерси за закусчицата и кайвенцито.. Hug...а колкото до ''елхичка със звездичка''на едно мнение  сме  Peace...как е малкият?в този период в който сега сте вие ми напомняте за времето когато малката стана на 2 години и нещо и я пуснах на детска градина и почнах работа Naughty....тогава се налагаше да си съчетаваме времето с мойто мъж Mr. Green,заради детето....да се взима от градина ,да се храни и пр...ти знаеш.. Peace,бяхме се програматизирали така ,като в казармата Mr. Green..всяка неделя имахме на хладилника програма кой кога ще се грижи за малката и кой кога ще работи Crazy....в началото беше трудно ,но се свиква....много е хубаво че учите синковеца на самостоятелност... Peace..помня и аз когато бях на 7-8 години как ме оставиха сама в къщи(нашите на работа бяха естествено)..беше ми много гордо bowuu,чувствах се голяяяма Party Joy bowuu
блонде...и ти к'ви екстри си наредила ''прои-прои'' Mr. Green,човек не мо'й ти откаже... Peace...
пепитке,много неприятно това с паричките... Thinking,според мен май госпожичката е объркала сметките...така поне аз мисля... Rolling Eyes,ами как иначе ще загубиш само 2Х50? newsm78..или те са били по 100(банкнотата)?нищо!!кофти!!ама пари да губим  Peace,не здраве Hug..по този случай днес докато си пиехме кафенцето с мойто мъж,той ми разказа как преди години когато  е работил с  туристи , намерил една мъжка чанта ,от тези който мъжете си слагат документите и парите в тях,14 000 евро с паспорт и други книжа #Crazy...върнал ги разбира се Naughty...просто е неприятно да губиш и той се поставил на мястото на човечеца  Sad...
мадамки сега ви оставям и отивам да се приготвям за поредната сутришна разходка с бебока... Hug
веси..пишем заедно Hug-като каза ''борбите в  Атина'',че се сетих -миналата година..пътувах за БГ през Атина и ми ''изтръпнаха батинките'' от страх...ей,лош народ т'ва анархистите... Twisted Evil,бях чула по радиото,че една от сутрините тогава станал народа и к'во да види?? #Crazy..под елхата на центъра телевизор? #Crazy newsm78..откраднали са ''фатнито"" Mr. Greenсимволичната къщурка на рождество Христово. и на нейно място сложили телевизора......аде к'во ся е виновна тя? Mr. Green..луда работа...
по случай днешният празник ви поздравявам с това....http://www.youtube.com/watch?v=rauvHMVM6aI&feature=related    Mr. Green Joy

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 09:33 от АНчЕ

# 446
Добро утро, милички  Hug Hug Hug

Пепиткеее... чакаме я, чакаме я тапицерията на възглавниците... ама утре  Mr. Green Ами сега да си призная - срам - ама понеже оригиналът е с кожа /бордо  Heart Eyes/, идеята ми беше да е пак с кожа, ама наистина скъпичко, а и тази година по ремонта и завесите  Mr. Green си отиде бая харч, та... Дамаска  Peace Пък и те са една двойка и една тройка, не е някаква ъглова работа по всички стени  Laughing А иначе претапицирането го поверихме на производителя на мебелите и те казаха, че повечето хора предпочитат да направят именно това, все пак масивно дърво е  Peace Grinning

Може и новите възглавници да снимам, да направите сравнение със стария цвят, да одобрите  Peace

Весе, Анче - не ми се говори за тия анархистични работи... Щото тия келеши не знаят какво е анархизъм  ooooh! С мъжото вече само физиономии си правим по тоя повод  Banghead Laughing

Мацоранки, желая ви страхотен ден! На всички болнички дечица да дооздравяват  Hug Hug Hug

# 447
Добро утро и от мен!
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти!

ThracianLina и на мен ми стана любопитно каква ще е тапицерията  Laughing

АНчЕднес пак ме гледаха на хубав ехограф и пишората се видя Simple Smile Ще трябва да ме обучаваш как се работи с нея във мини вариант,че аз точно такъв опит нямам  Joy hahaha Joy

Miss Blondyсъвземай се бързо и един съвет...от една бивша алкохоличка  Joy  Joy   Joy Махмурлука се възпитава с  редовни тренировки  Wink

vesy75 и ти така...ай наздраве по случая cheers

Пепитка миличка... Hug ти мине се не мине и ти се стоварват разни неприятности на главата....Важното е както казва Анчето да сме здрави.
Междувпрочем какъв е линка на онази картинка с бебетата анимираната,че ми се иска да си я сложа като аватар  Wink

# 448
цвете... Winkнасреща съм Peace,не че кой знае к'во ми разбира главата(новобранка съм) ,но ще помагам с каквото мога... Hug Peace

# 449
Ееееееее... време е за едно хубаво следобедно кафе (за тези, които вече са обядвали  Naughty  Grinning):
Специален поздрав за котколюбителите като Веси  Hug И сладичко:

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 14:40 от ThracianLina

Общи условия

Активация на акаунт