В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 961
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
не пропускам купона

наздраве..имам гости и междудруго се включвам така за малко

# 496
Аааайй и Яз да сЪ докандилкам в отбора на тотално размазаните от пиячка жУвотни #Silly rotfImbo rotfImbo
...УбачИ компа нИ гУ пуЩам, а?! Joy Joy

Весеййй, кво стана душоууу fiuuuuuu заработи ли екологичното джакузи? rotfImbo rotfImbo --- Тия мишоци направо ме изпълниха - особено тоя най-отпред дето се е разстлал като меча кожа пред камина... rotfImao rotfImao

АНчЕ, ама и твоя котак с разфокосирания поглед си го бива Mr. Green А ти за кое се чудиш дали е работата за смях newsm78 -
за днешните ми уфанзиви по инстанциите ли? Ако е за това, аз също с насмешка се отнасям, щото то ако тръгне сериозно да се впряга човек... fiuuuuuu... файда няма... Аз даже при социалните направо най-нагло на кодош го ударих smile3560 да разправя набързо: Значи социалният работник на моя район е един и същ от как живея на тоя си адрес и е винаги на смяна с една и съща колежка.., т.е. и двамата ме познават идеално, дет`се вика сме си като роднини почти #Silly.... И днес като отивам, чете-чете той формулярите дето съм попълнила, чеса се по брадата, сумтя, пак се чеса Joy /той между другото е уникално туткав Crazy hahaha/ и накрая друго като не можа да измисли, ме пита:"Извинявам се за въпроса /вика/, ама ти да не си се омъжила?" Shocked Аз в първия момент явно съм докарала леко тъповат поглед smile3557, щото той бърза да ми се дообясни:"Щото нали ако си, това се отразява на дохода ти..."- взе да мрънча и аз го прекъснах, казвам:"Няма нищо, разбирам че това ти е работата, ама аз нали знам че евентуален брак е промяна на статута ми, нов член в домакинството, допълнителен доход, етц., та сама ще си кажа... Чак толкоз дезориентирана не съм" Mr. Green..и вече се отприщих на бъзик - отпочнах ги едни..: "Така че не храни такива опасения, аз такова нещо няма да укрия..., най-вече щото няма вероятност да се случи tongue..., че то мен кой ще ме вземе  Stuck Out Tongue Winking Eye - някой дет`си няма достатъчно свои проблеми, та да си сложи таралеж в гащите?!" smile3560 А колежката му се подсмихва едно лукаво (че те нали само те дебнат, ако нещо не отговаряш на някое условие да ти клъцнат квитанциите) и казва "Ееее, то не се знае..." fiuuuuuu И аз тогава вече най-наглярски ги избъзиках, казвам: "Еее, ама не се притеснявайте, аз ако стане да се оженя, ще мина специално да ви почерпя" newsm65

Альоууу, мениджъра Яничко, ха наздраве щом си рекла! newsm24

Муце, как бе и аз днес гледах и там си ми беше адреса newsm78 нищо не съм махала dontknow

Оооо, Пепитке, ти докара диджеите гледам, ама ние вече мноО натряскани сме бре... Wine Glass

# 497
Яничко, тез "бабешки" коктейли, знайш ли как лесно се намичат beer, такива сладинки и газиранки.... тъкмо, ще ти дойде музата да ги Скомандваш домашните да помагат в организиране на домашния хаос tooth Щом ти куца само къщния ред си си най-наред - не можем да сме на 100% перфектни, я newsm03

Анче, гледам по-добре си, значи мога спокойно да положа главица и да се моля за хубави сънища

Лека нощ и хубави сънища

# 498
Ма много сте гадни значи!!! Таман се бях запътила за леглото (щот' мно'о студено за джакузи Mr. Green) и виЙ сЪ налИпИхтИ кат' пчИли на меТ. Сега докато ви пожелая втори път лека нощ и мъжОт ми шЪ Уткърти smile3524 Язък че му поръчах да се завие с "леопардовото одеялце"  newsm53

# 499
Веси гадаличкаш котарака под упашката hahaha
това ,,леопардово одеялце,, не е за изпускане hahaha

# 500
Време за нещо такова newsm78

# 501
блонди точно това имах в предвид... Grinning
веси...така ли ви действа боба?....леопардчета и тем подобни горещи страсти..
малейййййййй пепиткин....мъжу го нема,вре...

# 502
......мадамки..... Hug

# 503
А сега да ви почвам
Мастърче и аз  Hug Hug...ти вместо да станеш по-редовна с новата придобивка,започна да изчезваш за по цели седмици newsm78..още малко да те пуснем под издирване Joy
Анче...голяма внимание обръщаш на чуждите хора около теб Naughty,толкова годишен стаж тук в Кипрото и та не разбра ли,че всеки втори се опитва да набута и прекара приятеля си Mr. Green...но уви такава е истината....виждам ,че си влязла в крачка newsm10..само така,загърни старите страници и вдигни глава Hug.. облечи се,нагласи се, как ти си знаеш и излез с вирнат нос и кажи,,стига толкова,до тук с това тъпо настроение,аз съм старата Галче,,:::::иди на шопинг,по принцип аз с това се лекувам Peace
Еее, ама не се притеснявайте, аз ако стане да се оженя, ще мина специално да ви почерпя" newsm65
hahaha hahaha и нас ...и нас. ..черпим се по какъвто и да е повод tooth..дано наистина си свършила УЖ работата с хорицата от държавните..стискам палци всичко да е ок fingerscrossed
Веси..страхотно си се справила с украсата smile3501...дано коташки не я докопа...че да няма Съби без зъби hahaha
Лина севтето на канапетата само с кафенце ли ги осефти newsm78 hahaha.. честита ти дрешка Heart Eyes...и аз си падам по турското синьо Peace..даже спалнята ми е такъв цвят smile3534..много ме успокоява Peace
Муци напредваш с пазаруването newsm10..има хора дето още не са започнали Embarassed..как е Алекс newsm78
Цвети..сложила си любопитното момиче hahaha...квО да ПРаИМ такива сме ние жените Peaceда не изпуснем нищо tooth
Десито...честит празник на дъщеричката ти newsm51.да ти е жива и здрава и много да те слушка Peace

Ето и моята елха..като кликнеш отгоре я дава в цял размер Peace...опитах и другите украшения да снимам ,но както казва Блонди,ефектите не се улавят Mr. Green..пък и то от гости не мога да направя нищо newsm78...това преди празниците newsm78 а повреме на самите тях Shockedнезнам кога ще се почива #Crazy

Хайде лека нощ

# 504
Добро утро, мили мои пиянденца  Mr. Green Hug Закуска?...:

# 505
  • София
Добро утро сладки мои,

Ма кви` са тез момци, тез леопарди.... Crazy #Crazy хората шЪ се
зачудат таз` тема за кво е....Шъ си речат, че е за лелки кукунделки.... hahaha Joy

Пепитка, много хубава елхата, ама не се вижда много добре!
Алекс днес ще ходи на контролен преглед и от понеделник
живот и здраве сме на градина. Heart Eyes

Блондичке, ти с черпнята няма да се разминеш, ма преди туй да го дадеш момъкУ тук да го огледаме, обсъдим и преценим става ли не става ли...То туку туй д атЪ дадем не може!  Mr. Green

Анче, на теб "пердето-черното" дигна ли ти се? Дано си по-добре!
И само да вметна, че човек се чувства така както сам реши. Когато решим да сме щастливи и най-малките неща или жестове ни правят такива и обратното когато някак си се настроим да сме нещастни, дори и планини от дарове и усмивки няма да ни променят.
Елмементарно е! Решаваме да сме щастливи и усмихнати и го правим. И това зависи само от нашата снастройка и поглед към света!

Хайде хубав ден за сега! Прегръщам ви всичките и до после!

Брях, Линче, ко` е туй нЯщо....то трапези, то ядене.....Браво!
Ма то тез пиянки къде обяд шЪ дойдат!

# 506
Добру утрууууу,

Лин прекрасна закуска  Hug Предвидила си,че ще хапвам и аз и зауй си сложила повечко,че да остане нещичко и за другите  Joy Joy Joy

Муци много се радвам,че Алекс е добре.Йоана също си беше вкъщи на антибиотик и сиропи.Влачим една кашлица още от Кипър...но и аз ще я пускам от понеделник.Понеже беше споменавала,че Алекс обича да рисува и оцветява се сетих,че в Джъмбо съм виждала едни играчки където сам си правиш картинки за оцветяване с една машинка,която ги прожектира.

Внимавайте с тез еротик картинки,че тази нощ ми беше дооооста розова откъм сънища  Laughing Laughing Laughing ,а не е здравословно в моето безмъжово и "Затруднено" положение.  hahaha  hahaha

Пепитт тъй кат гледам и момченцето от картинката ми е бая очудено от това,което вижда в гащите си,надявам се от туй ,че е много голямо  Joy Joy Joy ,макар и обратния вариант да си е за учудване  Mr. Green

Блондич знам ги аз тез майтапи докъде могат да доведат  Laughing   Mr. Green  Mr. Green

Айде да ида да хапна нещо,да пия витамините и да отпочвам някаква.... Цункиииииииии!

# 507
Я да видим коя булка шета рано-рано...
А-а-а-а Линче с удоволствие ще похапна eat ама тази кулинарна активност на ранина е доста подозрителна Thinking Да не би нещо, снощи, покрай канапенцето newsm78 или по-скоро върху него hahaha

Муци какво се чудиш - ми ние сме си лелки- кукунделки #Silly
Радвам се че Алексчето е преборила Баба Шарка и вече е готова за игри и бели Hug
Цитат
Когато решим да сме щастливи и най-малките неща или жестове ни правят такива и обратното когато някак си се настроим да сме нещастни, дори и планини от дарове и усмивки няма да ни променят.
Елмементарно е! Решаваме да сме щастливи и усмихнати и го правим. И това зависи само от нашата снастройка и поглед към света!
smile3501 Това е най- добрата философия и за мен newsm51

Аз днес ще слагам ред в семейните финанси. Най- го мразя това - сметки, таблици, банки ooooh! Добре че изобретиха интернет та да си вършим по-голяма част от работата в къщи  typeuu

На вас пожелавам по-приятни занимания и ще хвърля по-късно някое оЧо да ви видя  bouquet

# 508
Я да видим коя булка шета рано-рано...
А-а-а-а Линче с удоволствие ще похапна eat ама тази кулинарна активност на ранина е доста подозрителна Thinking Да не би нещо, снощи, покрай канапенцето newsm78 или по-скоро върху него hahaha

Лина севтето на канапетата само с кафенце ли ги осефти newsm78 hahaha..

tooth newsm73 Знаех си аз.... абе само мислено така го сефтосах и пратих на мъжото мостри да одобри  Mr. Green Ма верно много съм подозрителна   girluu Трябва малко да слегнат тия възглавници  Whistling

Аааааа значи ви хареса котешката мелодрама... Ами откъде я изкопах - от една приятелка коткоманка, ние с кучетата сме по така  Laughing За имена говорите - ето още едно човешко към списъка с причудливи, на което се натъкнах онзи ден - Сталин Стоев /да ме прощава/ Mr. Green Иначе за животинки казват, че е добре да са кратки и звучни, за улеснение на хайванека  bowuu Мойто е кръстено на гаджето от детската градина и има късмет, че беше Томи   Stuck Out Tongue Winking Eye Съби е супер... обаче Събев беше фамилията на иначе мъжествено звучащото Страхил - демек бившичкия  Mr. Green Обаче на котьото на Веси много му гюла  reverance coolcool

Блонде, Муцка е много права  Naughty Първо тук на одобрение и после те пращаме да черпиш по ведомствата  Joy Ама как си ги описала... имах чувстото, че гледам някаква пиеска за чиновниците  Joy За Сървайвърот - женските номерца продължават... само се чудя, защо като ще трябва да гониш някого, да е нужно да го правиш да изглежда толкова мръснишки... Stop

Анче, на теб "пердето-черното" дигна ли ти се? Дано си по-добре!
И само да вметна, че човек се чувства така както сам реши. Когато решим да сме щастливи и най-малките неща или жестове ни правят такива и обратното когато някак си се настроим да сме нещастни, дори и планини от дарове и усмивки няма да ни променят.

smile3501 няма да се оставяме току-тъй някакви външни лица да ни определят настроението, нал' тъй  newsm19

Пепиткееей.... с тез розови картинки дето си ги постнала и ми действат от сабаля.... Цветето е права относно розовите сънища  tooth И като се обади после мъжото и аз една такава мила и любвеобилна... много съмнително  smile3534

Мацки, идеята за картичките е страхотна! Радвам се, че традицията се запазва  Wink Ей-сега ще си изтипосам адреса, а по-късно и ще кача някои от споменатите по-рано снимки  Peace Желая ви страхотен ден!   bouquet

# 509
Нещо изпаднах в чуденка с темплейтите за адресите  Embarassed Ако можете да ми помогнете как да си вмъкна адреса или направо го пращам друг да свърши това вместо мен  Grinning Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт