В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 917
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Тъкмо си пуснах предния пост и цък - спряха тока doh
Направихме си принудително една романтична вечеря на свещи 1dating и сега цък - пуснаха го newsm44 Но не се знае дали няма да има ново цък та затова пускам само линка за Хаус и ви пожелавам лека нощ
http://www.fansofhouse.com/?p=304

# 616
Добро утро, мацоранки  Grinning Хайде на закуската:

# 617
ДобрЮтрУ, мацоранките ми...

Линче, браво бре, моме чевръста Mr. Green превари ме със закуската, затова само допълвам липсващото...

...- ето пускам и кафенцето...

...и така може да се каже че днес денят ми мина в изпращане на картички и колети Peaceот 11 часа преди обед до 16 часа след обед Whistling(горе долу с прекъсвания Joy),но работата я свършихме успешно
Анче, теб с таз активност трябва да те зачислят към пощальоните, бре душко smile3560... Тъкмо както си набрала скорост, може да наминеш и към Васа fiuuuuuu и там да събереш-раздадеш пощата  angel008...., че на, глеЙ, Весича на някакъв застрелян пощенски гълъб се надява #Silly rotfImbo rotfImbo
Девойки, сега утърчавам по задачките-закачките,....така че бай до по-късно...

На всички хубав и успешен ден!

# 618

Добро утро и от мен Hug Hug
Линка тез кроасанчета такмо за мен newsm22 от любимите ми са Peace
Блонди ,добрече си сложила машина за кафе Peace да има за всички hahaha за мен двойно,че нещо newsm78 хич не спах тази нощ newsm78дали защото вчера изобщо не се спрях newsm78

Да почерпя и аз ,че моя брат има р.ден днес...(той е от щастливците Peaceособено като бяхме деца,много обичаше да дойде декември...много подаръци..никулден,р.ден,някока имаше подаръци и на Коледа и на н.година Heart Eyes
..преди седмица избрахме една торта подобна на тази  tooth със снахата,но ще я режат само двамата ката изпаратят гостите Peace,за пред гостите има по -прилична торта Joy
Веси
спряха тока doh
Направихме си принудително една романтична вечеря на свещи 1dating и сега цък - пуснаха го newsm44 Но не се знае дали няма да има ново цък
  аз и мъжа ми си падаме по извратени манджи (готвим и двамата)
Весииистрахотни изживявания вчера hahaha..то от тези спиране на тока newsm78 баба има 6 деца tooth ама то за вас добре дошло smile3534..нали тъй...само ела да разправяш какво стана след
Код:
цък и  цък
newsm78 hahaha
Цвети..добре си се спряла вЕч на името, newsm10...какво толкова трябва да се съобразяваш с околите Crossing Arms...важното е вие с Андрея да сте съгласни,пък другите smile3533...ти сега като пазаруваш за момче..не ти ли се струва ,че няма,такова изобилие на дрехи Thinking...аз 6 год.почти се измъчих да позарувам за сина ми ,защото окото все ми гледа6е към розовото Rolling Eyes,...но сега като пазарувам и за двамата е по-лесно Peace..първо мина през розовия щанд,после към мъжките. Joyвече доволна Peace...
Жу hahaha Peace
Лина
Цитат
ще го увия моя Лео в тия пухчета, нищо друго не ми идва наум
...много скромно newsm78...а цунката по нослето hahaha..достави ли smile3534
Кате...иииииииииии побърка те от работа твоя
Код:
шеф
newsm08...да вземеш вече да си взимаш новогодишната отпуска Peace...или чакаш децата,да мързелувате заедно newsm78..или newsm78..кво тежка рабата ваканцията hahaha.....страхотна украска Peace
Блонди
Цитат
Аааа, Линче, шът мъри! smile3560 Де бой де! Naughty
....малейййййййй голям патриот си smile3521...човек шЪ Убииш ЗА БургазЪ tooth smile3501
Десита мила Hugпочивай повечко Peace имаш нужда Peace
Анче и ти скитня като мен hahaha..то ако ни плащаха за обикалянето Joyпод пари щяхме да остане hahaha...пЪк туко виж се чудим кВО да ги праЙм hahaha

При нас вчера мина коледното тържество в училището Peace...тази година не закъсняха толкова newsm44..в 20.40 си бяхме в къщи....програмата беше страхотна,бяха се погрижили учителите да не скучаят децата Peace..и пазарче им бяха направили,да си купят някоя ,джунджуриика,, Joy....доста се посмяхме и с моята дъщеря...беше послушна,колкото е възможно tooth...но като излезе батко и на сцената Joy #Crazy...докато се усетя и тя там при него #Crazy newsm78....и тя да казва стихотворение Joy...мислех,че учителката ще мрънка Embarassed,даже може да си го изкара на Григори Mr. Green,но като отидох да го взема след програмата ми вика,че не знаела,за скрития талан на малката #Crazy Rolling Eyes и се смее newsm78 аз 3 мес.такова нещо не съм виждала от нея ,да се смее newsm78:shock:...даже лаф направихме blahblah..само остана да я поканя на кафе с цигара Big Ups
Хайде до после Hug Hug Hug

# 619
Ехоййй...добро утро и от мен...мммммм...мн вкусна zакусна и кафенцето сте нередили.....супер zапочва денят ни Hug

Пепиии.....да ви е жив и zдрав братчето ти..много успехи и Щастие и все такива торти да получава....ама в натурална форма  bouquet.... Mr. Green Laughing hbdayМила,аz чета верно,ама човек и семейство като има става и по трудно...междувременно и другите zадължения ме zоват в нас,а тук нямаме така  предварителна сесия като в БГ...свърШва семестъра и хайде на иzпити..малко тъпо,ама....не е zа цял живот Peaceвъпрос на органиzация е и мобилиzация от моя страна Wink..да нацелуваШ малките бандити Hug

При нас, милички, е невероятна снежна прикаzка от таzи сутрин...и оЩе вали сняг...всичко е бяло...и съм ви приготвила специално един линк/ иzненада/ с снимки от снежни курорти при нас,от камерите,които покаzват актуално каква е картината в момента...
http://www.schneeski.com/schweiz/klosters/webcams.html

Дано ви е интересно Peace
И на мен като на Анчето неЩо бавно ми се zареЖда Кукунделата,ама пак Ще пробвам....Милички,не мога да ви кача ниЩо от наШата семейна окраса,тъй като малкия човек zапиля някаде картата на апарата и мъжо ми трябва да купи нова се окаzва...а няма време zа което Whistling...но zа Коледа Ще трябва да сме на линия... PartyА вие къде и как Ще праzнувате Коледните праzници и Нова Година santa2  madnoel Nature Snowman

Хайде ..хубав ден,много настроение и усмивки от мен
newsm03 newsm53 smile3503

# 620
Добър ден и от мен!
Мерси за закуската, а кафенце искам още едно,че немога да се събудя днеска Tired
Ивелина, аз като щях да тръгвам за Кипър имах пълномощно от таткото да правя всичко,каквото е неободимо- да подавам и получавам документи за детето, да го извеждам извън държавата и т. н. За всеки случай виж какво пише на твоето, дали е само за извеждане от страната или е общо Peace После си направи и копия от тези документи, за да може ако някъде ти поискат и за тях екземпляр, да дадеш копието Peace Аз така първия път като пътувах имах само оригинала и те ми го взеха на летището, та после трябваше наново да правим ooooh! Успех и стискам палци да стигнете навреме за празниците  Praynig
Блонди, доста хора ми казват че малката приличала на баща си  Rolling Eyes и аз всеки път мн се радвам ако някой ми каже че на мене прилича, така че   bouquet   bouquet   bouquet М/у другото и ние 1г живяхме  в Бургас и аз мн ви го харесвам градчето Heart Eyes
Много целувки и хубав ден на всички, че ме нападнаха   bouquet
п.с. Пепита, да е живо и здраво братчето ти...и вие покрай него! Весело изкарване на празника Peace
Десита, писали сме заедно:) чудесни снмки Peace

# 621
Ееее голямо затишие, а си имаме празник, че и Деситка току-що писала... сега отивам да гледам снимки! При мен днес е по-спокойно и си преговарям онлайн гръцките записки, че нали съм ученолюбива  Blush като оставя уроците за малко и почва да ми липсва езикът  Peace

Пепи, да ти е живо и здраво братчето! И все такъв късметлия! Такива са Стрелците  Mr. Green Чаровни, многознайковци и късметлии  Peace Hug Значи така а, и Коледен базар им организирали с дрънкулки... е това се казва да си търговец  Whistling Mr. Green

спряха тока doh
Направихме си принудително една романтична вечеря на свещи 1dating и сега цък - пуснаха го newsm44 Но не се знае дали няма да има ново цък
  аз и мъжа ми си падаме по извратени манджи (готвим и двамата)
Весииистрахотни изживявания вчера hahaha..то от тези спиране на тока newsm78 баба има 6 деца tooth ама то за вас добре дошло smile3534..нали тъй...само ела да разправяш какво стана след
Код:
цък и  цък
newsm78 hahaha[/quote]
 Joy Joy Joy Шегата настрана... наскоро бяха провели за българите проучвания и се оказва, че правим 6 пъти по-малко секс от прабабите и дядовците ни... Щото нямало ТВ и други такива...

Блонде, ни ма бий  Mr. Green Аз съм една малка арогантна заралийка... нищо повече  hahaha Обачиии... глей кво става в Сървайвърот... довечера към осем ще си сменям памперса, а към девет вече ще съм пияна  Crazy Rolling Eyes  Laughing

Иве1ина... тези неща е добре да ги планирате от А до Я от рано  Peace Пожелавам ви много успех и да наредите сроковете един след друг без припокриване  Peace И не разчитай на това, че "някой ми каза нещо"  Naughty Ако трябва се вдигаш и идваш до София да питаш, ако в нашата Зара няма кой да ти даде пълно инфо  bowuu Поздрави на Града на Липите от мен   bouquet Hug Hug

Целувки на всички с пожелания за страхотен ден с тази песен... вчера й беше премиерата и много ми хареса  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=HWcaguLjIeM

# 622
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте аз набързо да мина че после няма да имам време Close
Ами кво да ви кажа ЛОШ е моя шеф отпуски не дава май принудително ще си ги вземем като излезат децата във ваканция Анче кога излизаха че съм забравила .......малеееееееееееееееееи подаръци още не съм купила ей го Дядо коледа чука на вратата  Mr. Green....тази година мойте много скромни така по някоя игричка само ама ще добави и мама още нещо т.е. Дядо коледа Wink
Анче я кажи тая макаронената елхичка как става че много хубава ....ако е лесна да ги строя мойте да се пробват Joy Joy
Жу ти сега квоооооооооооо Joy Joy Joy
Ивелинче ......те момичетата са обяснили подробно всичко .....дали ще успеете обаче  newsm78 май няма много време newsm78
Деси ееее на кви красоти живеете аааааах направо ви завидях благородно Heart Eyes
Веси ти сега какво ......вместо да се радваш че е цъкнал тока ..... Wink ......нашия миналия месец по принуда ни го цъкнаха че мъжо забравил да го плати ама като се каздисах после малееееееееееееее четири дена на пости беше човека Joy Joy
Пепи ама голям смях със щерката ааааа tooth tooth милото то толкова гордо се качи на сцената и подръпна бате за ризката ......кой да му се скара пък направ ии поза за снимка де  newsm62......ЧРД и на братото да ги яде той тези тортички ама на живо  newsm53
И така оставям ви засега после пак ще намина   bouquet

# 623
.....здравейте!
моето здравословно състояние днес е пред празнично Mr. Green...кипя от енергия и моето гърло също,зачервило се-нали трябва да е в тон с обстановката...... Mr. Green
пепитке,давай снимки Whistling
кате..ами newsm78,доколкото виждам нашата златна елхичка е направена от картонена фуния(обърната с отвора надолу,не на горе Naughty Joy)после пак до колкото виждам bowuu,по нея за залепени с лепило,а не с тиксо Joy макаронки от този вид: и от този: http://sidi92.com/articul_pictures/krastevarticul79moxl.jpg ,е след като вече са залепени макаронкоите по фунийката,напръскваме ги със спрей,който преди това сме купили разбира се Mr. Green-златен или сребърникакъв Mr. Green,какъвто ще ни се впише и интериора! Naughtyот къде ще  намерите спреят не знам! newsm78.макароните от супер маркета или мини маркета,зависи къде живеете hahaha.а може и от съседа Mr. Green,е !ако нямате съсед Whistling,от съседката-все пак да няма да купвате цял пакет макарони заради една елхичка,освен ако не решите тя да бъде метър hahaha    ..сега основата...:ами режете картона във кръгов вид и залепяте вашето произведение на него,останалото място около елхата или подобие на елха залепяте с памук и (пожелание слагате най-различни коледни джунджурийки) bowuu..това е от мен bowuu Mr. Green...сега отивам да готвя и после пак ще намина Hug
кате,мисля че на 21-21!!

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 16:26 от Анче(Галче)

# 624
Лелееее,каква изненада  Shocked

'Ма вий напраУ мЪ убихте бре!

Благодаря ви за коледните картички  Муце и Линче!  Hug Hug Hug Hug Hug

Изобщо не очаквах такава изненада  Laughing
Благодаря ви от сърце!

# 625
Леле колко сте писали...

Тюх, изтървала съм закуската, ама нали може да си гризна нещо сега. Пък и кафенце ще ми дойде добре eat

Блондей, добра ти е идеята да прескочи някоя булка чевръста да поеме пощенските работи Laughing Май най-накрая ще трябва да се престраша и да взема книжка newsm78 че без транспорт не може в тез гори тилилейски Joy

Пепиткин, Честит Рожден Ден на братото! baloni Мерси за почерпката - особено шоколадовия фонтан ми е любим! Значи викаш за гостите има по- прилична торта hahaha

Десита, големи красоти, бреееей smile3521 Тез камери са много хитра работа - намерила съм си една от Троян и като ме налегне носталгията попоглеждам какво става там

Шанкулова кой те напада така изневиделица Laughing

Линче, Кати айде и вие пригласяте на Пепитка за тока Rage То хубаво да развиваш активност като спре тока, ама ако нямаш дразнители Sick Бабите на наште  баби дали са им висяли постоянно на главите newsm78
В събота най- накрая изпращаме нашта "баба" по живо по здраво и започва голямата активност  loveuuu с ток или без ток Whistling

Айдееее пак ни спряха тока Joy няма майтап
Дописвам си поста на батерия и когато мога ще го пусна

# 626
Аиларипииии..., ееето ме и мен reverance

Пепиткин, жив, здрав и корав  condomuu да ти е братО....и една ей такава джуджеса за подарьк за ЧРД от мен Wink

Муцирелке, Линка и Цветюнкич, отварям си пощата днес и купом ми се изсипват вашите картички Hug Hug Hug благодарско за хубавите пожелания, милички! Надявам се и моите съвсем скоро да ви стигнат...
Всъщност за едната от вас вече знам,че я е получила Wink ----- А между другото да кажа на мадмоазел заралийката Mr. Green, че имам един колега - заралия също...,абе Убо момче, ама на, Ареса си го Бургас и зор-та-зор тук да остане.., та докат`нИ сЪ ожени за бургазлийка не миряса smile3560 (ама не съм аз таз`бургазлийка де #Silly...макар да имаше човека нЕкакви лИбовни пресантимани към скромната ми личност пУ Идно минало-бешАло времИ.. fiuuuuuu) ... Та мисълта ми е, че който е поживял в моЙто роден град, сРЪцето му`Й Устанало тук Heart Eyes Flutter Ето на и Шанкулова потвърждава Wink

Шанкулинце, ако трябва да се задълбая в детайли...и доколкото си спомням как изглежда мъжО ти от една ваша семейна снимка дето беше показвала преди, вашата госпо`Йца прилича на него само в очите...и по-точно в погледа, иначе цялостното излъчване си е твое Heart Eyes

Весей, еййй ама голЕм дерт си ми с тоя вашия пощальон - малко като в "Зоната на здрача" е при вас  Stuck Out Tongue Winking Eye hahaha

Анче, всичко в подробности се обяснила, душко, за златната макаронена елхичка..., само не разбрах трябва ли да се сварят макароните предварително Mr. Green tongue

Деситка, разкошни пейзажи Heart Eyes

# 627
Eхоооооооо ДОБЪР ВЕчЕР И ОТ МЕН

благодаря за пожеланията за братото..наистина много си го обичкам Hug...и за това може би днес ми малко едно такова никакво Sunglasses,не само че ще изпусна купона и клюпачката newsm61,не ,че нещо ама снахичката добре действа с тиганчетата cook,а аз на времето наистина много му завижда ,че много подаръци получаваше декември Crossing Arms,но нали бях малката сестричка,пак намазвах покрай него Joy,даже може да се каже ,че май newsm78 получавах повече tooth

Десита...завиждам ви за снежната приказка newsm51,то да му се прииска на човек да е там smile3508..сняг бол Peace дал господ hahaha...голямо ,,каране,,на найлон може да падне както се изказва сина Peace...връщам гушките Hug Hug
Шанкулче
аз всеки път мн се радвам ако някой ми каже че на мене прилича,
...радвай се няма начин,рядко го казват ,но сладко newsm62...понеже мойте и двамата приличат на баща си Crossing Arms(поне не питат от кой са hahaha)..та като ми каже някой,че приличат на мен tooth...подскачам от радост hahaha..така де дъщерята поне от кръста надолу ми е одрала кожата smile3534
Лина newsm78 тез проучвания newsm78
. наскоро бяха провели за българите проучвания и се оказва, че правим 6 пъти по-малко секс от прабабите и дядовците ни... Щото нямало ТВ и други такива...
...6 пъти newsm78по-малко newsm78 кекс newsm78,че то ако се кара така newsm78поколението на нашите деца hahaha...докъде ще я докарат hahaha...да не започнат да поръчват по интернет деца newsm78
Катиии
....нашия миналия месец по принуда ни го цъкнаха че мъжо забравил да го плати ама като се каздисах после малееееееееееееее четири дена на пости беше човека Joy Joy
..... newsm78 newsm78 ееееееее ама и ти не се даваш лесно Crossing Arms...милия 4.ри дена newsm78...ох горкия,направо го съжалих...ама и ти лошо момиче smile3503,натупа ли те  накрая по г...то smile3533...че я снимаха Андрияни да Heart Eyes,да видим дали ще ни донесат снимки Joy
Веси...айде отървавайсе по-скоро от дразнителите hahaha и от събота с,,пълна пара,,напреееееед smile3508 smile3534...няма какво да му мислиш
Блонди таз джуджесита newsm78...много гОт hahaha...баууууууууууу изпратих я на братото hahaha...надявам се схахИто да не я скибЪ hahahaда не го остави и тя на пости Embarassed

А тук преди 2 часа мина уранан Shockedабе чесно да си призная май го надушух newsm78 и започнах да пребирам нещата от терасите,но той ме изпревари и гЕпЪ 2 саксии,но успях да хвана папагала ,че и на него беше посегнал ooooh! и чадъра,който вече месец чака милия някой да го прибере Embarassed,щерката много се уплаши,че като видя с каква скорост,взех да събирам и почти хвърлям нещата вътре Shocked,милото остана smile3518 ,но бързо и мина Peace
Весич..как е дириджето по балканско newsm78

# 628
Бряййй, Пепитке, ама той братото ти не бешИ ли Йергенин  smile3560...вах-ке-вах, сгазих лука с тоз подарък #Silly... ааакУ снахичката ти тръгне да ти сЪ кара, че му пращаш такива изкушения, с чиста съвест и без окото да ти мигне моЙж`да обвиниш мен newsm47 - кажи й "Абе има във форума една дърта мръсТница, Блондюха й викат newsm65 - тя я прати джуджесата.." ...........И докат`си говорим за мръснишки рабУти fiuuuuuu...и понеже питаш Весича как е по балканско Mr. Green...сякаш кой знай кЪв балкан имате там у кипърско hahaha hahaha..., но пък за човек дет`живее в равнинни земи и два камъка един върху друг му се виждат планина smile3534..., а освен това и във връзка с начесто спиращия им ток и "уплътняването" luvbed на времето прекарано без електричество............, та Фсички тия отделни мисли ме насочиха към една - да ви покажа ей тоя фотос, който е нагледното олицетворение на емблематичния израз,
когато някой след положени големи усилия накрая се е прецакал...и казва, че се е покачил на.......
*уйев връх rotfImbo rotfImbo rotfImao ....е-те има го такъв връх! rotfImbo rotfImbo

# 629
Блондич Увиииииии дЪртиА Ургенин се брАкъВЪ married....Па И поколение 3 годишно има :peace Peace
Пък тя снахичката от наща гвардия русЪ УбаВицЪ Embarassed
Код:
 ма пЪ сЪм и скромнЪ
tooth...че тъй де то нали на празник всичко позволено hahaha...ха ся newsm78,че щЯл дЪ оплакне Учото с нещо чуждо големЪ работа smile3534...я нама да му да се свърше човечеца Joy,,,само да не стане работата ,,очи пълни,ръце празни,, newsm62
.сякаш кой знай кЪв балкан имате там у кипърско hahaha hahaha..., но пък за човек дет`живее в равнинни земи и два камъка един върху друг му се виждат планина
Naughty моля,моля...мОж ни е манзЪрък Балканчо hahaha..ама си го имаме...и на такъв се радваме smile3521...кА си нЕ маме по-голям hahaha,се задоволяваме в малкия Peace....те Орта се борят за гОлемо rotfImbo,ама ниии се задоволяваме и с малкото Mr. Green...
л...и казва, че се е покачил на.......
*уйев връх rotfImbo rotfImbo rotfImao ....е-те има го такъв връх! rotfImbo rotfImbo[/color]
newsm78 newsm78 newsm78 бРя не го знаех тоз връх hahaha....
Код:
много любопитна информация
smile3529 да вземем да я разгадаем newsm78

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 23:43 от pepita-1977

Общи условия

Активация на акаунт