Amazon.co.uk вече доставя и до България!!!

• 83 565
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
chockolina мерси  bouquet

# 61
УжасТ просто...изкупихме ибея, сега и тук се гмуркаме с главата надолу ooooh!

# 62
  • Варна
Ох, аз тук откога съм се нацамбуркала... ooooh! Ама много изгодни неща има от време на време! Twisted Evil

# 63
  • насън...
chockolina, обясни ми моля като по-нацамбуркана (мнг ми хареса това Simple Smile )кога се появявят изгодните неща, да няма неква заканомерност? Simple Smileи случайно да имаш някой код за намаление или подарък? Simple Smile
и....много мерси за темата...и информацията   bouquet има страхотни детски игри.....беше ми писнало от кутии на немски вкъщи..Simple Smile)

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 02:56 от Amen

# 64
пробвах да пусна това -онова,дава ми доставка 7 и нещо,като изрично пише ,че ДДС е включено в крайната цена,къде го видяхте това ДДС отделно  newsm78

# 65
Няма ДДС отделно, все пак сме в ЕС  Wink

# 66
  • София
The following items can only be delivered to addresses within the UK - children's clothing and car seats, blank media items, such as CDs, DVDs and MP3 players, safety equipment and medicines.
Значи само това не се доставя извън УК, като изключим възможно ограничение от самия продавач на разрешените, нали?

# 67
мерси много неможах да видя как ги доставят но сигорно защото още не съм си регистрирала картата
може ли само за още 1 продукт да те питам
http://www.amazon.co.uk/Gredos-5w-Valance-Navy-584cm/dp/B000ESHH … 3667&sr=1-173
това перденце колко парички ще ми излезе
понеже на мен ми дава грешка и на долче густото и на пердето като искам да видя дали ги достава до България стигам до item и ми пише че неможе да бъде доставен до този адрес

Аз малко на 2 на 3 попрочетах темата, а може и да е коментирано, но това перденце е с размери 35х584, което споредИ мен значи - харбаличка newsm78
поправете ме, ако греша.

# 68
  • In transit
И аз като нацамбуркана доста в амазон-а да кажа, въпреки, че пише, че доставят всичко, доставят определени неща ..за съжаление, но от друга страна има страшно изгодни обувки. Аз обух всички познати ...постоянно има намаления, всеки ден цените се движдат надолу или надоре с по някоя лира, така, че трябва да се следи. Мисля, че в момента има намаление пак да обувки до 70%. Аз си взех едни невероятни ботуши на Timberland за 100 лева а за мъжа ми взех зимни обувки на Hush Puppies за 80 лева. Домакинските неща също ги доставят...имам предвид, тигани, тенджери и прочие. Доставката е супер изгодна, 6 лири + 0.50 лири на артикул. Големите пакети дори да са до 2 кг, ако са по обемни идват на митница, но да не ви притеснява това. Нещата идват много бързо за около седмица. На същия принцип може да пазарувате и от немския амазон, като ползвате същия акаунт. Там доставката е на същия принцип, но е в евро. За ориентир, като си харесате нещо вдясно до продукта се изписва името на магазина...за обувки се изписва, след като изберете цвят и номер.. името на търговеца трябва да е amazon.co.uk ...от другите магазини, дори да има доставка до БГ е ужасно скъпа. Това е от мен, дано да съм била полезна.  Peace

# 69
Mikkey®™ -, а има ли проследяване на пратките?

# 70
  • In transit
Има, но доставката става доста по дебела.... иначе с евтината доставка обикновенно ти ги разпределят в няколко кашончета, и всичко си идва, не се притеснявай...досега имам поне 5 доставки от тях.

# 71
Има, но доставката става доста по дебела.... иначе с евтината доставка обикновенно ти ги разпределят в няколко кашончета, и всичко си идва, не се притеснявай...досега имам поне 5 доставки от тях.

Аз имам друг проблем тук с Цпоща Пловдив и с крадливият им персонал, затова питам, но щом има опция проследяване, поне ще имам избор, дори и за по-скъпа доставка! Мерси!  Hug

# 72
  • Бургас
Успях да поръчам обаче ми е малко странен този сайт- това което поръчах в петък го сложих в кошницата ама не го платих, днес реших да почна от начало и го сложих отново заедно с др.  неща и ми даде че не мога да го поръчвам понеже не доставяли до тук. Върнах се в старата кошница от петък и от там го платих без проблеми Crazy Crazy

# 73
  • Балчи-Варна
и аз да се цопна тук

# 74
Ох, разорихте ме вече.  Mr. Green
Днес разбрах от Tatjana, че и amazon.de доставя вече до България, доставката е 6 евро + 0,50 Евро на килограм.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444614.msg13221707#msg13221707
Може би трябва да се пусне отделна тема.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт