ЗА или ПРОТИВ "смъртното наказание" във форума.

• 15 675
  • 247
  •   1
Отговори
# 180
Стига с тези диагнози. Поиграло си е момичето, пернали са го през пръстите, толкова. Може да не е имало смелост да се сдъвче с Бояна през профила си, затова да си е направило втори  Laughing Ама чак пък диагнози... няма нужда.

# 181
На село на една греда в кошница майка ми държи семена. Увити в хартийки и сгънати като ванилия, надписани с химически молив. Краставици ланги, краставици гергана, морено топчесто, морено бодливо, домати оранжеви, червени рипички с бяло дупенце.
Друго си му е, като му сложеш етикетче "лабилитет в личността". Вече е подредено, вижда се някакъв ред в хаоса.

# 182
Няма смисъл да се чудим, особено пък при отсъствие на обсъжданият форумец.

# 183
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Бе, те хората ви написаха, за дребните грешчици, които биха насочили вниманието нанаякъде, ама кой да чете Mr. Green
А Дренка, не е така. Някой беше написал по повод номинациите, че си личи от правописа кой е П. Веднага "видях" кой е Пепеляшка. Сигурно много хора са разбрали. Този специфичен пунктоационен стил се набива на очи във форума.
Но пък Азса определено ми е симпатична в темите, в които се срещаме. За другите, трудно мога да се произнеса, защото ги прегледах едва след като Пепеляши беше номинирана. То си беше ясно, че този образ е проект и не е реален.  Thinking

# 184
Волфио, а що за човек трябва да си, за да процедираш по този начин? Simple Smile
Това не е обикновена скука - стабилния психически човек, ако скучае, си намира други занимавки. Да проектираш чужда личност, да спориш сам със себе си, да поддържаш три регистраци, да стигаш до крайни взаимоотношения с форумци /виртуални реалности/ изисква време и усилие, поне така мисля, пък някакво самозаблуждение и изместване на реалността от живота с реалността от форума. Без да слагам етикети, предполагам самота, анормалност, незадоволеност от реалността. Не ми иронизирай определенията. Просто споделям мислите си по въпроса.

# 185
Хм, и аз бях убедена, че Пепеляшка е или Селтата, или Марадона. Ма никога не е късно човек да сгреши Thinking
Ако Azsa реши да става сценарист, веднага я взимам Hug
Друго обаче ми прави доста гадно впечатление. Всички побързахте да я оплюете, а пък иначе привидно се забавлявахте с темите на Пепеляшка.
Лицемерието и откритата агресия на някои хора в този форум открито се толерира, а нечие въображение не? И това е повод за радост, че даже и злорадстване?
Аз пък познавам много малко от пишещите тук. По останалата маса бих си казала, че подобно поведение е напълно логично.

Харесвам Azsa такава, каквато е. И зная, че нито на админите, нито на модераторите им е лесно.

# 186
Леко ми става и тъжно в такива моменти, защото според клишето, ние сме по своему уникални, но също така и посредствени. И, когато не можем философски да приемем своята посредственост, се получава това.
Това не е болестно състояние, просто не е достатъчно порастване.

# 187
От всички ви само аз съм нормална!  Mr. Green Дразнеше си ме като Пепеляшка, дразни ме и като azsa. Сега очаквам Ксения да е Бояна Ламбер и всичко си идва на мястото.

# 188
Изненадана съм. Мислех, че Пепеляшка е друго лице (Жоро или Селтакис).
Ето, Ето, с Биби мислим еднакво. Laughing

# 189
Моля,не изтривайте това на момента,дайте ми право на последна дума,която не е апел към Вас, Уважаеми Администратори,а леко разяснение за потребителите,които познават azsa(виртуално),някак си имам нужда да им го кажа.
Да,действително идеята за Пепеляшка е на Азса,но те не са един и същ човек.Няма как да са. Първо да вметна,че azsa прекарва около 9 часа в делничните си дни в сграда,в която работят над 1300 души.Те всички имат един адрес.Това не го зная със сигурност,но имайки предвид,че темата на budeshtastudentka е пусната от компютър,който е в третото крило на въпросната сграда,единият потребител е на шести,другият на първи етаж,ме кара да мисля,че това е така.Ако фактът,че budeshtastudentka и azsa са приятелки (респективно azsa е знаела какво планира да извърши студентката,даже нещо повече,станало и  е смешно от идеята,О,Ужас!)е в разрез със правилата също щеше да е о.к.,но форумските правила не са житейски правила.Аз нямам възможност да заповядвам на друго лице къде какво да пише или да не пише.Нямам и желание да го правя(ако бях в прогимназията може би щях да и кажа "Аре,моля те недей,ще вземат да ме заподозрат,ще ми лепнат бан заради теб,моля те,докажи,че си ми приятелка",но за жалост не съм,одъртях и тва си е).
Идеята за Пепеляшка е моя. Това е един събирателен образ на няколко персонажи от форума. Интересно е да наблюдаваш разликите в реакциите на хората за едни и същи неща,казани от различни души.Интересно,реагира се различно и когато  едно и също нещо е казано направо,а не завоалирано.Но преди всичко този образ беше комичен преди да се превърне в гротеска.За жалост Пепеляшка вече я няма,но гротеската е на лице.
Azsa  и Pepelyashkaa са на няколко километра една от друга.Пишат от съвсем съвсем различни IP адреси,реални,не анонимайзъри.Дебело подчертавам,че нямам ни най малката представа каква е паролата на Пепеляшка Simple Smile.Ало, шефовете,май нещо сте объркАли таблиците?!:)Споко случва се и на най-добрите и на най-моралните.
Ще се запитате защо аджеба, ви казвам всичко това?Няма да заобикалям и ще карам направо,защото не съм единствената,нарушила правилата(сега е моментът мамма пак да опита да развенчае мита за всевиждащото око).Или всъщност не знам,но не е ли Нередно и Неетично да четеш личната кореспонденция на потребител,дори и в собствения си форум?С мъжа ми живея,ям,спя и други работи правя,но за пет години и през ум не ми мина да му ровя в телефона,примерно.
Така е,Драги Админи,единственото място от което бихте могли да разберете за Пепеляшка е кутията на azsa с личните съобщения.В тези съобщения azsa признава пред двама души,че тя е Пепеляшка.Не споря.Ама така,както сте тръгнали ще вземете да публикувате на хората и други работи,лични данни...не знам,нещо заприличахте на жълти журналисти,на прима виста се сещам за Горещо и Венета Райкова,или не,имаше една Албена Вулева.Овладейте се,моля Ви,комунизмът беше добър,като идея,но дори идеята за него умря преди двайсет години....
Ако поне имате малко достойнство,не оспорвайте думите ми,защото няма как да е иначе.Аз не съм
от Сусорлево,за да не преценя кое IP се вижда и кое не,още повече,че azsa и Пепеляшка писаха едновременно май доста дълго време,как чак сега ви хрумна да бесите публично,непосредствено след,като зададох някои въпроси и вие не намерихте смислен отговор?А,а?
Кейси,не че нещо,но веждите са ми изписани.И косата винаги ми е направена.Вярно изисква време,а и не излиза евтино,като теглиш чертата в края на месеца,но е приятно човек да изглежда добре.
Ламбрева и Азса,и Пепеляшка винаги са писали с най-добри чувства към теб.Ако едната просто те е респектирала,то Пепеляшка ти го е казвала направо,ми умна си.
Дъмбълдор,няма как да ти изровя темата,в която с азса сте водили безсмислен спор.Но азса винаги те е уважавала.Кога и къде те обиди Пепеляшка?Или намираш за обида информация за магазин от който да си купиш Гучи?!И л.с-та сме си писали,веднъж ти трябваше някаква информация,до колкото помня...
Аргун,аз те харесвам,споменавала съм те с добро и в други темички,вярно пързалки,но с екзистенциален елемент.Бай баба дори те покани на коледното парти,забрави ли?
Мишона,за пореден път доказваш,че си лекинко психи.Казвала съм ти го и от двата профила.
В Споделете темата винаги съм била супер откровенна,в тази тема Пепеляшка не би си позволила да пише.
Аз съм длъжна да бъда полезна за семейството си,приятелите си,в работата.Но не и в който и да било форум (което не означава,че не съм била,напротив,доказуемо е,но не съм,по точно не бях три години във форума,за да се доказвам).Защото форумът не ми е професия,рожба или алтернатива.
Тези,при които Бг-мамма е приоритет,те се задължават индиректно да са полезни,пожелавам им да бъдат такива.
п.п. Това "мултиакаунтинг"(защо ли до преди два часа имаше лаконично съобщение "съжалявам азса,достъпът до този форум ти е забранен",което изведнъж се превърна в "...Мултиакаунтинг - azsa, budeshtastudentka, Pepelashkaa... ")директно трябва да отиде в темата в Клюто(онази,дето я бяха изтипосали и във в.Телеграф).
п.п.п.Ядосах те ме!Но не със забранения достъп,а с нелепите Ви оправдания,които на всичкото отгоре не са и истински.Защо си го причинявате ,сега верно заприличахте на цирк и как беше другата дума(няма от къде да я копна),май попържня.Развалих те ми лунната диета,изядох половин бурканче пълнени чушчици,но не с ориз и запръжка,а с тофу,много са вкусни.
За финал azsa ще ви пожелае Успех на всички!С изключение на 3-4 недоклатени,хормонално разстроени или просто зли, ще остана с най-добри чувства и винаги ще се радвам,че съм ви срещнала,макар и виртуално.
Пепеляшка ще ви каже просто Цункииии!

# 190
  • София / Пловдив
....

Идеята за Пепеляшка е моя. Това е един събирателен образ на няколко персонажи от форума.

Жоро, Селтакис, Борис, мама Кенга и Лиска а?  И кой друг? Mr. Green

# 191
Да,действително идеята за Пепеляшка е на Азса,но те не са един и същ човек....
Идеята за Пепеляшка е моя. ...

Т.е. ти си Азса, така ли?
А Пепеляшка кой/я е? (освен, че е събирателен образ)
И защо въобще трябва да правите нещата толкова сложни?

# 192
Похвално слово! Браво!
Когато човек сам се изложи достатъчно, е нормално да търси кого да обвини.
Лични съобщения не можем да четем. Може да се консултирате с избран модератор/администратор на друг SMF форум, а може и да демонстрирам на произволен потребител какво точно се вижда и какво е достъпно. Нямам от какво да се притеснявам и какво да крия.

Появата на темата на budeshtastudentka ни провокира да цъкнем на IP-то. За изненада на същото IP цъфна резултата - публикации само от azsa, анонимните пързалки от гости (за които azsa бе банната временно) и съобщението за грешка на Pepelyashkaa. Както е видно съобщението за Pepelyashkaa е от 20-ти, но не го бяхме забелязали преди да се пусне темата на budeshtastudentka вчера.
Няма повод това съобщение да излезне на това IP, ако от него не е правен опит да се влезне с акаунта на Pepelyashkaa.

Поздрави и успех, azsa!

# 193
Моля, ако някога напиша нещо толкова дълго и отегчително модераторите да не ми налагат бан! Предпочитам да ме гръмнат, благодаря!  ooooh!

# 194
Защо не е в стихотворна форма?

Общи условия

Активация на акаунт