ЗА или ПРОТИВ "смъртното наказание" във форума.

• 15 675
  • 247
  •   1
Отговори
# 165
Жалко, че гласуването за Резил мина.

# 166
Не куче, Вълк, а кучка трябва да съм. Laughing

# 167

Но нека не забравяме, че Пепеляшка бе номинирана в една категория, положителна доколкото помня и имаше доооооста гласове. Дори бе в челната тройка. Ако не ме лъже паметта - Златно оперение.  Thinking
Много интересно би било след като тук се възмутят порадъчно и стандартно на Пепеляшка, да можеше да се разкрие колко от възмутилите се са гласували за нея.  Grinning

# 168

Но нека не забравяме, че Пепеляшка бе номинирана в една категория, положителна доколкото помня и имаше доооооста гласове. Дори бе в челната тройка. Ако не ме лъже паметта - Златно оперение.  Thinking
Много интересно би било след като тук се възмутят порадъчно и стандартно на Пепеляшка, да можеше да се разкрие колко от възмутилите се са гласували за нея.  Grinning

Е, как бе? Аз гласувах за нея! Ама и за Резил бих гласувала пак за нея. Да пишеш от едно ай-пи в два профила, като знаеш, че те дебнат - това си е жив резил. Пък аз имах много положително-хумористично отношение към втората й самоличност, т.е. силно ме разочарова с такива глупави действия.

# 169
Аз пък не гласувах за Пепеляшка като новак, понеже бях убедена, че е.....'старак'.Само че не съм го нацелила, пусто, но и си беше изненада, де.Да докараш мъжко мислене от красива женска главица не е лесна работа. Азса, требе да си оползотвориш възможностите, казвам ти, мислех те за една друга, хм, ключова фигура.Също БАНанната

# 170
Да пишеш от едно ай-пи в два профила, като знаеш, че те дебнат - това си е жив резил.

Ей това ме озадачава и мен.
Не бях чела Пепеляшка, но сега като се разрових - Пепеляшка дори е спорила с azsa.

# 171

Много добра актьорска игра. Очаквам всеки момент някой да я диагностицира.

# 172
Бе, те хората ви написаха, за дребните грешчици, които биха насочили вниманието нанаякъде, ама кой да чете Mr. Green

# 173
 Shocked Бях убедена, че е Марадона, чак дребни детайли откривах...

# 174
На мен ми прилича на лабилитет в личността. Чак раздвоение - не, но особена лабилност. Подозирах, че асза има някакъв проблем, даже й го писах веднъж. Твърде крайна и в двете посоки. Рядко сесреща, но има във форума и други такива примери.

Брей, Дренкс, много внимателно и задълбочено наблюдаваш форума напоследък! Впечатляващо.

# 175
  • София
Shocked Бях убедена, че е Марадона, чак дребни детайли откривах...
Възможно е с азса да живеят на едно и също ай пи... Grinning

Рано е за диагнози, а и те не се поставят по интернет. Според мен е честа проба скука съвместена много свободно време и заложби в няколко области.

# 176
  • Варна
Абе, хора - как може да се учудвате /че и диагнози поставяте/ на детинските прояви на скучаещите. Чудно само, що красавицата не е със смъртно наказание, пък колегите са.

# 177
Изненадана съм. Мислех, че Пепеляшка е друго лице (Жоро или Селтакис).

# 178
НЕ, не се среща рядко, МИшон. Затова и не е нищо интересно, като диагноза Simple Smile

# 179
Изненадана съм. Мислех, че Пепеляшка е друго лице (Жоро или Селтакис).

Че колко му е от този акаунт да пише друг човек  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт