ЗА или ПРОТИВ "смъртното наказание" във форума.

• 15 675
  • 247
  •   1
Отговори
# 150
Отклонили сте се от въпроса.
Разбрахме кой кой е в този форум,аз лично го
разбрах още с първите си включвания.
Така и не разбрах тези седемдесет и няколко
души,които са За вечният бан,според тях какво
печели форума от този вечен бан?

Аз мога да кажа какво губи,но ще се повторя,ще
повторя и други,няма смисъл.
Някакъв си казал на шефа,че ще му го начука и
вторият го заличил.Жалко,че това не става при
по-сериозни случаи,като при откровенните обиди или
импровизираните фалити.Но тогава засегнатият не е шефа... Wink

# 151
azsa - а ти не разбра ли, че темата ще продължи, докато лентичките отгоре не променят съотношението си - тази отгоре да стане по-дълга от долната! Peace
Само че тогава модераторите да не се оплакват, че през ден ги викали да ги разпитват данъчни, полиция, ДАНС МАНС и разни други, да ги питат що потребител да речем с ника нотар е писал еди какво си. Ама тогава те се превръщат в същата цензура, която някои помислиха, че беше премахната преди 20 години - да бе, да, кремвирши Леки! И трябва да я спазват, това е най-лошото!

# 152
Разбрахме кой кой е в този форум,аз лично го разбрах още с първите си включвания.

С кои включвания точно - тези като регистриран потребител или след пързалките, след които имаше предупреждение, а впоследствие и временен бан?

Някакъв си казал на шефа,че ще му го начука и вторият го заличил.

Грешка!
Тъй като съм убедена, че той нямаше да го банне, то забраната я наложих аз. И точно така бих направила с всеки, който го "начуква" на когото и да било тук и който бърка форума с цирк или с форум за попържни.

темата ще продължи, докато лентичките отгоре не променят съотношението си - тази отгоре да стане по-дълга от долната!

Поправете ме, ако бъркам, но не виждам темата и анкетата да са публикувани от някой от модераторите или администраторите. Не ние сме задавали срок на анкетата. В допълнение на това не знам нормативен акт, който да ни задължава да се съобразяваме с резултатите от която и да било анкета, публикувана във форума. Да, има своята тежест като информация, но в никакъв случай не е обвързана с някакви задължения.
Освен това, така зададената анкета е изключително неясна. За какво е тя? За бановете по принцип? За бана на Селтакис? За бана на Борис, Селтака, Тони Сопрано и още няколко "заслужили"? Или за смъртното наказание?

Само че тогава модераторите да не се оплакват, че през ден ги викали да ги разпитват...

Не разбрах връзката на това със съществуването на темата и продължителността и.
Не съм пускала теми с жалби и оплаквания. Самият факт, че надали някой знае тези неща, които написах тук в част от публикацията си, е достатъчно показателен колко сме се "оплаквали". А тук написах това само като информация за това колко малко от случващото се покрай форумите е видно на повърхността.

# 153
Ау, азса, била много палава  Joy

# 154
Като регистриран потребител Peace
И като гостуващ Peace
Всъщност,ако трябва да бъдем точни съм пускала
точно две на брой теми,като гост,които вие няма как
да знаете истина ли са или не са,след което получих
пет дневен бан(споменах го по напред в темата,нямаше
нужда да се товарите с допълнителни цитати Peace)
Думата "попържни" не зная какво значение има,разбрах
кой какво е способен да прави,но не и кой какво точно не трябва
да прави.

Кейси,недей да спамиш Peace

# 155
О и лоша можела да бъде.  Simple Smile Най-бързия път от драма до мелодрама куин.
Само че, ние тоя филм сме го гледали многократно и сценария сме чели и скрипта... Simple Smile

# 156
Ами вие много филми гледате, и много
сценарии четете.Огледайте се,разходете се,
реалния живот не е точно,като сценарии от
анимационен сериал за щастие,Кейси.Поне
моят не е. Peace

# 157
разбрах кой какво е способен да прави,но не и кой какво точно не трябва да прави.

Може би след пропуска да се запознаете с правилата преди, то поне можеше да ги погледнете след предупреждението и след временния бан.
Явно обаче отказвате да го направите и желанието да направите "дъждовните дни по-забавни" (не че сега са дъждовни) провокира продължаващото нарушаване на правилата. И за да няма недоразбрали и нови теми-жалейки,  публикувам лога от айпи-то.

Съжалявам, наистина сте объркали мястото.

Ако има някой, който не е разбрал логовете, с радост ще разясня.

# 158
azsa e Pepelyashkaa ?  Shocked

# 159
Ето и азса се опита да изпише вежди, а всъщност май разтвори бузи. Ама, дали е в реалното или витруалното пространство, хм?

Не може ли и тук да има закована тема за интересности. Да пусна една анкета, а?

# 160
  • София
Както се казва "Имаме новина"! Тогава azsa ще може да даде малко светлина по отношение на патологичния интерес на Пепеляшка към Ламбрева. При самата azsa не съм забелязала нищо подобно. Не мога да кажа, че сме "говорили" и веднъж.
Иначе- поздравления. Образа ми хареса- беше жив и характерен. Ако не работи като сценарист или писател е редно да започне.

# 161
Егати знаковите фигури, от единия ник ти праща честитки, от другия псувни. Един ден ти говори, все едно не те мрази, на другия ден обижда без причина. Направо са си за психиатрията повечето.

# 162
  • София
Аз пък бях твърдо убедена,че е Борис doh

# 163
Ха ха, драма голяма настана, край Босфора шум се вдига! Laughing
Аве народе, я му глЪтни по едно, ако е сутрин-кафе, ако е вечер-малко.
Аз пък си мислех, че Пепеляшката е .....Жоро01.Признавам.

# 164

Родина помнит свои героев!  bouquet
Жози, ти си старо куче, щом помниш Жоро01. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт