ЗА или ПРОТИВ "смъртното наказание" във форума.

• 15 675
  • 247
  •   1
Отговори
# 135
Подобни интерпретации (по повод нечие мислене) си разменяхме в началното училище. И аз и Ивонска знаем за какво иде реч.

Ми съберете се, сипете си кафе и си хортувайте, що занимавате с тайнствата си и нас? В този форум е ясно кой и защо е най-отгоре, всякакви странични интерпретации са излишни.

# 136
Подобни интерпретации (по повод нечие мислене) си разменяхме в началното училище. И аз и Ивонска знаем за какво иде реч.

Ми съберете се, сипете си кафе и си хортувайте, що занимавате с тайнствата си и нас? В този форум е ясно кой и защо е най-отгоре, всякакви странични интерпретации са излишни.

Виж, това, че не си разбрала, защото не си прочела не е нито мой проблем, нито на другите. Вярно, че може и да си прочела пък да не си разбрала, което обаче пак си само твой проблем.

# 137
Виж, това, че не си разбрала, защото не си прочела не е нито мой проблем, нито на другите.

Да съм прочела кое, уважаема, кое друго ми е нужно да чета, освен енигматичните ти писания? Щото тях ги прочетох и разбрах всичко необходимо. Съжалявам, че изводите ми не ти допадат.

# 138

Крейзи, що не поканите silviti?

# 139
Крейзи, що не поканите silviti?

Ъ?  Rolling Eyes  Аз май наистина все по-малко разбирам кой за какво говори в този форум. Трябва ми топла супа и почивка. Или съществува тенденция към нарочно писане максимално встрани от зададената тема, или съм дала умствена фира. Довиждане.

# 140
  • София
Ако ще се сравнява вечният бан със смъртно наказание.Аз съм пас.
И без това често има шепот от отвъдното или някое ново прераждане. Така,че баш ме брига за бановете.

# 141
...
Ивонкса, в реалния свят аз съм на най-горния етаж....

Там е така, тука - иначе. Никой не е казал, че всичко ще бъде справедливо. Спомням си кога ти сложиха бана, имаше и по-заслужили от теб, но както вече казах не е задължително да е справедливо. Ако наистина си на ниво ръководител, трябва да знаеш, че има и такива случаи.

# 142
Ако наистина си на ниво ръководител, трябва да знаеш, че има и такива случаи.

Не, бе... в Люлин живее и затова е на 17-тия етаж!  Laughing

# 143
...
Ивонкса, в реалния свят аз съм на най-горния етаж....

Там е така, тука - иначе. Никой не е казал, че всичко ще бъде справедливо. Спомням си кога ти сложиха бана, имаше и по-заслужили от теб, но както вече казах не е задължително да е справедливо. Ако наистина си на ниво ръководител, трябва да знаеш, че има и такива случаи.

Не е лесно (и приятно, поне за мен) да ръководиш нито фирма, нито форум, нито държава. Но за мен стремежът към справедливост е основополагащ в процеса на ръководене. Ако тук "ръководителите" не оценяват този детайл, то губим всички. 

# 144
Понякога обичам да съм отгоре, понякога отдолу, според зависи...

Не че има значение, но ще гласувам "против".

# 145
..
Еди, съгласна съм, че един форум не е най-подходящото място за псувни и продукти на отделителната система, но премитайки грижливо следите, вие всъщност правите услуга на съгрешилите, създавайки им ореол на светци-мъченици и лишавате останалите от възможността да си съставят собствено мнение относно възпитанието и умствения багаж на наказания. Спокойно могат да се цензурират вулгаризмите, както се прави с някои спамърски линкове, като остане достатъчно материал за размисъл относно първите седем на автора им. Иначе няма как сума ти грижливо изграждани с години бели и добри образи да продължават да битуват като такива, само защото някой е премел навреме, преди да е лъснала грозната истина...
...

за триенето е факт.

между другото, прави се и редакция, и триене, и едното и другото, просто не се набива защото за 99 % от хората тук 'изтрещяването' е временно явление, и не прави впечатление. както не прави впечатление и кратковременния бан на такива хора.

еди
ПС аз лично не смятам редакцията на постинг за метод или средство. както и простото триене (е, 1-2 пъти грешки стават). за мен трябва да е триене + обаждане в темата, после триене + бан с обаждане, след което при продължаване - три страйка аут.
ПС/2 между другото, горе вдясно има брой потребители. направете си бакалската сметка, ако може - наум. коя сметка? ами колко са и за колко от тях се говори в тази тема...
ПС/3 НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ТЕМАТА НА КЛЮКАРНИК. ТУК СА 'ПРАВИЛА УСЛОВИЯ И НАКАЗАНИЯ'. Лафчетата и кафенцето - има си място. Така де, за това е Клюкарника.

# 146
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Радвам се,че в този форум има толова хора,защото няма как един човек да опознае ...114126 потребители!
Жалко е,че в по-известните нам форуми,в един момен се стига до конфронтации...много жалко!
Едва ли има нужда да се изказва мнение,че тук пишат 114126 различни личности с абсолютно различно мнение,мислене,виждане за живота ,вселената и всичко останало=42-просто няма как да се угоди на всички и всеки!
И в тоз ред на мисли,заключавам,че ако продължите в същия дух,ще стигнете до никъде!
Бъдете по-добри,по-малко горделиви,по-малко завистливи и всичко,ще е наред!

# 147
  • София
...
Бъдете по-добри,по-малко горделиви,по-малко завистливи и всичко,ще е наред!

Популистки манифест, да прощаваш!

Бъдете по-стабилни психически и не се опитвайте да променяте, както сами не желаете да бъдете повлияни в разрез със собствените си вярвания!

Да призоваваш някой да не завижда, да не е горделив или да се впише в твоите собствени стандарти за добродетелност е все едно да призовеш някоя смъртоносна болест да се оттегли. Не е дадено на нас да творим баланса във Вселената, но са ни дадени правила, а тях често не ги създаваме ние самите... Приемете го вече, факт е.

# 148
А защо да не опитаме, Ивонска! Няма ли да е по-уютно, ако е така?

# 149
А защо да не опитаме, Ивонска! Няма ли да е по-уютно, ако е така?
Ще е, но е невъзможно.
Затова вярното е това:

Бъдете по-стабилни психически и не се опитвайте да променяте, както сами не желаете да бъдете повлияни в разрез със собствените си вярвания!

Да призоваваш някой да не завижда, да не е горделив или да се впише в твоите собствени стандарти за добродетелност е все едно да призовеш някоя смъртоносна болест да се оттегли. Не е дадено на нас да творим баланса във Вселената, но са ни дадени правила, а тях често не ги създаваме ние самите... Приемете го вече, факт е.

Общи условия

Активация на акаунт