Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 595
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Сега се сетих, като чета как всички се молят за пролетта, че има и един човек дето не иска зимата да си отива - Иван. Ние живеем точно срещу едно читалище и миналата събота имаше празненство по случай Сирни заговезни навън. Танци , хора и направиха олелия. Запалиха голям огън и водещия съобщава, че с този огън гонели зимата да си отива. Ивко гледа и като ревна! Бре викам какво му стана на това дете, ама реве си оригинално. И едва успя да ми каже, че не искал да му гонят "хубавата зима".  Laughing И ми обясни, че баба Марта гонела зимата!  Wink Сега пак е щастлив, че пред детската градина е супер заледено и можел да се пързаля като с кънки!  Mr. Green

# 676
  • София
Люба, Ч.Р.Д. на моята отдавнашна слабост - бате Сами, желая му да расте все така умен, чаровен, любознателен, усмихнат и слънчев!

# 677
  • Пловдив
Любче, честит ти рожденик!!!
Наистина кога порастна цели 6 години!!! Да ти е жив и здрав и все така грижовен батко!!!
[/size]

Ирка, радвам се много!!! Всяко семейство май минава през такива кризи, дано тази ви направи по-силни и сплотени  Hug

Ани, вашата градина определено обира точките, браво за инициативите   bouquet

# 678
Благодаря,момичета за пожеланията......и от името на рожденника!/довечера ще пусна снимки да го видите какъв ми е хубавец Embarassed/
А,палците ги пускайте...явно съм голям карък,щото освен на време случих /пак/ и на изпитващ........ама и аз сътворих една простотия......та въпреки перфектното ми каране в началото.......ще има и трети път Mr. Green/обаче няма да се отказвам...даже като се прибрах след изпита,се качих на семейното возило и го карах из задните  и пусти улици в квартала докато му свърши горивото-и мъж ми даже рече,че се справям добре....,а от него това е голям комплимент /..Та,сега спирам да мисля за книжката и ще се фокусирам в/у празника на детето-щото той ми е по-важен.......

Ани,разсмя ме пак с ваш Ивко.........голяма е скица PeaceА,пък за  детските Ви градини и ясли,мога само да Ви завиждам...

# 679
  • София
Галче, ние се прибираме вечерите от Алеко Simple Smile, така че съм тук. Какво да ви кажа, много е яко /само днес имаше силен вятър и малките изпокапаха като круши и ги прибрахме на топло, пък ние се правихме на безстрашни/ Simple Smile! Mr. Green

ето и снимки, малко са: http://www.facebook.com/album.php?aid=146889&id=581001597&l=84da84fcd6

# 680
Добър вечер, дами!

Сипвам по една чаша вино: и ви призовавам да споделите как е минал денят ви!
Моят ден мина в адски много работа, но ме крепи мисълта, че ще се прибера вечер при мъж и дете, ще си сипя чашка вино и ще щуреем на детски песнички....

# 681
  • София

Наздраве,

# 682
Ееее, Михайлова, знам си аз, че мога да разчитам на твоята компания.... Hug
Наздраве!
Какво прави грижовния татко?

# 683
Наздраве!

Аз съм пред компа с чаша вино и сама  Mr. Green (че Маги е телепортирана на първия етаж при баба си  Laughing) И си слушам това
http://vbox7.com/play:81925219

Люба, да ти е живо и здраво момчето(то се вижда, че е умно и красиво)!  bouquet Hug Heart Eyes

Ирка, мерси за комплимента, за моето моме. Много се радвам на по-ведрият ти пост. Hug
А за изгарянето, аз живея в къща и съм с вътрешна парно. Та тя се спъна и се хвана за нажежената печка.
Отивам да почивам, че сега се прибрах от работа. Лека нощ!

# 684
Любче, да ти е жив и здрав батко Сами! Много да ви радва, да слуша и да е твоя подкрепа в следващите години.
6 години! Как бързо растат децата. Дано рожденика да е доволен от тържеството и тортата.

# 685
А,наздраве и от мен/че нали и аз съм от алкохоличките нарочени/!
Рожденният ден мина по-добре от очакваното....поне рожденника беше много щастлив-от подареното колело/голямо и много оранжево на пчелички/,от добавените подаръци/малко герои от Бен 10-но в момента това е хит-а/,от тортата/пък със същия мотив/,от това,че в ДГ са му спретнали супер тържество-децата са му изнесли специална програма със стихчета и песнички,после всеки му е нарисувал картичка....а една от обожателките му,му е спретнала такава"валентинка",че направо  взех да се притеснявам........ и от Мак Доналдс-а дето го вмъкнахме м/у другото в програмата...ама там си намери супер компания и се наигра много добре..........Отделно,че цял ден бяхме буквално засипани от съобщения и обаждания/от приятели-да са ни живи и здрави,че ги имаме,щото пак се вкиснах-ама наличните баба и дядо пропуснаха,но са прекалено заети със себе си,за да помнят РД и изобщо празниците на внуците си ooooh!/.......Абе,стана си празника и детето беше щастливо/а на мама и тате какво повече им трябва/..и за да не съм голословна-да си го покажа на мама хубавеца/ и брат му/:http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=181619&id= … bid=1093134264373
Хайде,лека и спокойна...!

# 686
  • Бургас
Люба, да ви е живо и здраво сладкото момченце и с много щастие да ви дарява!   Heart Eyes

# 687
Люба да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet

ама защо така ъсс снимките
Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница.

ей това ми пише ,хем се логнах  Thinking

# 688
Аз успях да разгледам всички снимки и на Люба и на Ванилка! Много са свежи всички.

Малко ми стана мъчно, че баба му на Сами е забравила за РД! То не е болка за умиране де, ама все пак!
Люба следващия път  се яви тайно на изпита и ще видиш че ще стане. Щом метода със стиснати палци не действа, дай да пробваме обратния вариант.  Wink

# 689
Люба, вашата баба е уникум  #Crazy newsm78! Направо не мога да повярвам!
Ние сме болни, с Т, с налепи на гърлото и всички екстри  Sad
И аз не видях снимките Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт