Целувки и на Ивко, все забравям да пиша, колко ме впечатлява на клипчетата, сладур голям!

За срещичката: нека не се изхвърляме за подаръците! Нали имаме и такса за клубчето да плащаме, останах с впечатление, че няма да е много символична. А и Ени ще я водя на първо Коледно парти предишния ден, барабар с батко и...
Той ще се подкара на празнуване отрано. Идеи за коледни подаръци нямам почти никакви
, за Магарин търся една определена дървена играчка, която първо си взима, като ходим при логопеда, но нито мога да я намеря в сайтовете, нито дори на снимка, за да се впусна в по - сериозно издирване.Някой може ли да ми препоръча магазин с голям асортимент на такива играчки? В Джъмбо няма, а в Хиполенд е доста ограничен избора.
Слагам и едно кафенце, дано ви посъбере, че тази тема оттече до другата година

Кажи каква точно дървена играчка ти трябва, защото до нас има един магазин, в който има неголям асортимент, но мога да проверя. Виж тук
Стената над телевизора е много актуална,белия лак също.. 

и стана що годе приятно, пак не може да се сравнява с твоя и на мимозата палат! Още довършваме подробности, ще покажа нещо в окончателен вариант, нали съм обещала. 
.
/