Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 604
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Сега избирам песнички за оформянето на диска от вчерашния празник и ще ви заредя с малко детско весело настроение: http://dox.abv.bg/files/listtree;jsessionid=C354097F73E0C69AAFA8855F6D1A1A94

# 91
Привет от мен!

Гледам, че вече ви е обхванало коледното настроение. И мен ме тресе вече треската и се надявам да ме огрее една разходка през уикенда до пловдивското Джъмбо. Георги е много скромен откъм подаръци тази година - иска скачаща топка с дръжки. И си държи на това от два месеца. Скромно си ми е детето.  Mr. Green

Ани, много ми хареса проекта на всекидневната. Стилно.  Peace

Шуши, аз с Георги съм долу-горе в положението на Таня. Учих да не удря, да не посяга дори и резултата е - днес този ме наби, другия ме ухапа, третия ме оскуба... И на мен ми писна, почна да се прибира зверски нахапан, а госпожата не смята за необходимо даже да излезе и да ми каже, че е имало някакъв инцидент през деня. Дотегна ми - говоря с нея, вдига рамене, говоря с родителите - същата реакция и започнах да го уча да се защитава, който го удари, да удря и той. Е, поне вече не се връща надран и нахапан от градината. Грешно или не - не зная, но поне сега детето ми не страда.

Иначе при нас - нищо ново. Да не ме чуе  Twisted Evil Гоги е здрав, но аз от три месеца се влача и все нещо ми има - ту хрема, ту кашлица, ту схваната ... Но доки ми каза, че така ще я карам зимите с моята работа и постоянните вирусоприносители около мен. Сега проучвам и си търся нещо за повишаване на имунитета, защото ми дотегна да се влача, а зимата сега започва...

Пожелавам приятна вечер на всички!

# 92
Лони, ти няма ли да дойдеш днес с Динко насам!?  Simple Smile

# 93
Мами, благодаря ви за отговорите.
Ние още сме 2в1, Руми дивее, аз охкам и пъшкам, имам чувството че ще се пръсна.
Купихме една кукла момче-синя с гърне, памперс шише и като дойде в болницата ще му я дадем като подарък от бебето. Така се надявам докато се занимавам с бебето, той да подръжава и да не досажда много. Таткото беше против, но все пак моето мнение надделя, защото така или иначе аз съм по цял ден с него и аз трябва да го занимавам с нещо, а като дойде и другото ....Взехме и едно малко Лего.
За Коледа все още не съм купила подаръци, имам някой идеи, но ще е по-натам.
Ани, дизайнера си е свършил много добре работата с ваша помощ разбира се.

# 94
Добро утро!

Честит празник на всички празнуващи-да сте живи и здрави,щастливи и доволни!
Нека близките ви ви зарадват повече от колкото очаквате!
Весел празник и тежки трапези!

Нека бди над вас и ви пази!

# 95
Честито на всички именици - и малки и големи!

Аз отивам да правя пълнен шаран. Дано не го изгоря...

# 96
  • София
Честит празник на всички именници и банкери! Да са живи и здрави!
Много весело настроение на всички!

На мен пък вчера за първи път ми се наложи да дера толстолоб, голяма борба беше, но вече е подготвен за пържене Simple Smile

# 97
  • Пловдив
Честит празник на малки и големи, бургазлии, моряци и банкери!!!

Сещам се за Фай и Никола на Таня - да сте живи и здрави и много щастливи   bouquet Hug

# 98
Честит празник на всички именници!  Да сте живи и здрави и много щастливи!

# 99
Хайде да почерпя. Малко късно но от сърце. За мен това е много хубав празник. Баща ми, племенника ми, двамата ми сваковци, малкото кръстниче и няколко добри приятели са именници днес. Освен това е празник и на Бургас.  Simple Smile

Честит имен ден на всички именници. Таня,  eunos, Yvonne, Bubilina да са ви живи и здрави дечицата!!! Много усмихнати и безгрижни.  Heart Eyes
Ели, честит празник и твоето семейство.    bouquet

Весело изкарване на всички.
Аз отивам, че мъжо ми е подготвил празнична трапеза. След много умуване и малко перипетии покрай Сиси останахме на този вариант.  Wink

Дени, Люба  Hug Heart Eyes

# 100
Честит празник на всички именници!

Ники, какви перипетии покрай Сиси!?

Люба от както ми даде Ледена епоха 3 я гледаме по два пъти на ден! Иво вече наизуст научи лафовете. Любимия ми е: "Лъжец, лъжец, виси на конец!"

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 21:40 от А н и

# 101
Ани, нищо особено. Просто предпразнично от вчера сме малко болни. Херп ангина уж, но до днес на обяд вдигаше температура. За сметка на това, като й падна ми направи чуден празник. Пускаше ми музика, танцувахме и караше баба си, дядо си и татко си да викат "Честит имен ден" (ама наистина да викат и в един глас).   Laughing Много мило ми стана. Освен това още сутринта ми каза, че искала днес да съм щастлива, тъй като бил моя ден. След като й обясних, че аз по принцип съм щастлива, тя отговори "Не мамо, една вечер беше тъжна. Днес трябва да си щастлива".  Simple Smile Ех, тези малки човечета .........  Heart Eyes без тях живота ни бил по-сив и скучен. Simple Smile
Хубава седмица на всички.

П.П. Дядо Коледа ми донесе вече подаръка. Имам си лаптоп. Втора ръка, но ще върши работа.  newsm44  А мъжо днес ми подари страхотна чанта за него.

# 102
Сиси, нали казваше, че я боли гърлото, може и да не си е измисляла. Дано бързо да и минава.  Heart Eyes

# 103
Здравейте мили майчета,

Благодаря за пожеланията за ИД на Никола, за изнанадващите телефонни обаждания вчера, и за това, че не сте ни забравили!
Ние сме добре - живи и здрави и от 3 месеца сме в Бургас. Аз работя по проект, а Ники ходи на държавна детска градина - тип перфектна (краен квартал на града)! Сложиха го в група 2, и е най-малък, но пък аз съм доволна, че се оправя "мъжката", а на професионализма на госпожите дължа здравето, развитието и сутрешната усмивката на Никола!
При мен от много работа и кариеризъм си загубих мъжа - той реши да си търси щастието извън семейството ни - та това бе разтърсващо и за Ники. Но сега тук в Бургас имам отново щастливо и спокойно дете, и за съжаление хич не ми се прибира в София.
Чета ви от време на време, защото тук в този форум само добро и подкрепа съм видяла (все пак ако не беше този форум детето ми и ваксини сигурно нямаше да има Wink), изключително се радвам на приятелството, което сте изградили и на топлите и подкрепящи взаимоотношения - страхотни сте!

Не си спомням как се слагаха снимки, но ето качих няколко в стария албум:
http://maiski.snimka.bg/children/nikola.327581.16282933
http://maiski.snimka.bg/children/nikola.327581.16282934
http://maiski.snimka.bg/children/nikola.327581.16282936
http://maiski.snimka.bg/children/nikola.327581.16282937

Относно коледните подаръци - за Ники незнам, но за племеницата - съм избрала дървена кукленска къща http://www.1001igrachki.com/product_info.php?cPath=59&products_id=91, а за племеника - дървена игра http://e-prettythings.com/index.php?main_page=product_info&c … p;products_id=136

За - болните деца в детската - ами аз съм от тези дето не ме притеснява - ако някое дете кашля или има сополи и Никола си играе с него. Аз също съм оставяла Никола с леки сополи или леко покашлящ в детската, като винаги съм казвала на госпожите - да го видят, да извикат и питат сестрата, дали да си го прибирам - или могат да го задържат. Наистина в Швеция и Германия съм виждала, деца - които родителите ги водят и просто носят в найлоново пликче лекарствата и указанията на лекаря. Но съм виждала и в Сингапур - само да кихне някое дете - и веднага го изпращат на лекар (все пак аз бях там по време на "Атипична пневмония") и в изолатор и т.н.

На всички бременни пожелавам много радости и щастливи детски усмивки с новите попълнения - и разбира се леко раждане!
На всички болни и борещи се с болести - да се преборят и само здраве занапред!
Честит рожден ден, Лони! Бъди жива, здрава и много щастлива!
Прегръдки и целувки на всички от Никола и мен!
Ели

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 09:21 от eunos03

# 104

Честит рожден ден Лони!
Само с радости да са пълни твоите дни!
Да те слушат мъж и дете и само хубави неща да пълнят постовете ти!
Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт