Здравейте, момичета!
Юнос - съжалявам за вашия татко надявам се живота ти да се нареди по най-добрия начин и за двама ви с твоето момче, което между другото много е пораснало, и ако все пак се приберете по софия ела на коледното ни парти

Честито на патерица на имениците ни малки и големи!

Аз да ви разкажа за приключението на Мариса тази събота, след като не намерих компания за излизане реших да отида с нея до женския пазар при майка ми, а и ми трябваше да си купя нещо за тоалета които съм си намислила за коледния ни купон във фирмата, та така качваме се на рейса с билетче, и минава контрола, Мариса подава билетчето и леличката го къса, е докато слезнеме не можах да я успокоя и да и обясня че така трябва и че не нарочно и е скъсано билетчето. Слезнахме най-накрая и пресичаме на Лъвов мост а от долу има река, тя я забеляза и се лепна на перилата, Мамо виж вода...Да мами вода е....А къде са корабите?... Ми тука няма кораби....Да да има само боклук ...беше заключението й...за съжаление факт. Тръгваме но забеляза че и от другата страна на моста има вода и я съзерчавахме и нея още 30 секунди отново със същата констатация че има само боклуци. Много се смяхме после като го разказвах на майка...големи са образи сега. Замислих се че още не е почнала да пита Защо, и никога не е късно де.
Хайде момичета хубава седмица на всички!