Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 607
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден Лони! С най-хубави пожелания от мен!   bouquet
Здравейте, момичета!
Юнос - съжалявам за вашия татко надявам се живота ти да се нареди по най-добрия начин и за двама ви с твоето момче, което между другото много е пораснало, и ако все пак се приберете по софия ела на коледното ни парти  Hug

Честито на патерица на имениците ни малки и големи!   bouquet

Аз да ви разкажа за приключението на Мариса тази събота, след като не намерих компания за излизане реших да отида с нея до женския пазар при майка ми, а и ми трябваше да си купя нещо за тоалета които съм си намислила за коледния ни купон във фирмата, та така качваме се на рейса с билетче, и минава контрола, Мариса подава билетчето и леличката го къса, е докато слезнеме не можах да я успокоя и да и обясня че така трябва и че не нарочно и е скъсано билетчето. Слезнахме най-накрая и пресичаме на Лъвов мост а от долу има река, тя я забеляза и се лепна на перилата, Мамо виж вода...Да мами вода е....А къде са корабите?... Ми тука няма кораби....Да да има само боклук ...беше заключението й...за съжаление факт. Тръгваме но забеляза че и от другата страна на моста има вода и я съзерчавахме и нея още 30 секунди отново със същата констатация че има само боклуци. Много се смяхме после като го разказвах на майка...големи са образи сега. Замислих се че още не е почнала да пита Защо, и никога не е късно де.

Хайде момичета хубава седмица на всички!

# 106
ЛОНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЛЮБОВ И КРАСИВИ МИГОВЕ  С ХОРАТА, КОИТО ОБИЧАШ!

Ели, наистина  много неприятно , че сте се разделили. Но щом така Ники е по спокоен , значи и ти ще си по спокойна. Кариеризма, наистина си е трудна хапка за преглъщане. Но човек трябва да живее така както ще се чувства най-щастлив!

# 107
                                         Лони, честит рожден ден ден! Желая ти радост и много обич!

Ели, съжалявам, да прочета за вашата раздяла. Знаеш, че имаш подкрепата на всички нас. И дано и скоро да се видим и на живо!  Hug

# 108
Лони,честито и от мен,нека празника ти да бъде озарен с усмивки!Пожелавам ти много здраве и късмет и дано да си все така слънчева!

# 109
Момичета, много ви благодаря за милите пожелания - тук и на скайп и макар, че не съм от най-словоохотливите и често разписващи се, да знаете - много си ви обичкам! А днес наистина беше много хубав ден за мен /въпреки, че Динко отново е на път/, но пък от много години насам рожденният ми ден беше весел и изпълнен само с положителни емоции. Е, партито беше твърде скромно и приключи рано, но събота или неделя ще е продължението. Още веднъж - много ви благодаря за пожеланията!

Ани, Динко не е имал време да се обади, че са го препирали шефовете, но другия път ЖЗ може и аз да дойда.  Wink

Ели, радвам се, че се разписа. Жалко за вашия татко, но само той губи. На теб и Ники пожелавам да сте здрави и много задружни, а и съм сигурна, че щастието няма да ви подмине.

Ето и малко закъсняла почерпка от мен:

# 110
Лони, пожелавам ти много щастие и късмет и аз!

Ели, много съжалявам да прочета за раздялата ви.  Ако може с нещо да помогнем - само пиши.

За съжаление за пореден път се убеждавам, че понякога мъжете са като големи деца.

# 111
Здравейте,
не знам да ли ме помните  Embarassed не съм писала сигурно от години.
Да са живи и здрави рожденниците и именниците (на патерица).   bouquet

На кратко да кажа, че сме добре, Цвети напредва бавно, но славно. Ходим на детска градина, там ни правят рехабилитации и идва една кака от училището Луй Браил да си играе занимателно с нея. Най-важното е че на нея й харесва и се чувства добре. Тя е най-малката там, но е най-щура.  Simple Smile

Мога да се похваля, че от 1 месец сме новодомци. Купихме си жилище и още се местим.

Ще се опитам да съм по-редовна в отчетите и да следя какво става във форума.

Приятен и успешен ден!  Hug

# 112
Леле Пипиив - изключително много се радвам че намина насам...радвам се че Цвети напредва и честито честито за новия дом няма нищо по хубаво от това да сте много щастливи в него! И наминавай по често!
Весели празници!  bouquet

# 113
http://www.album.bg/ceciiv/images/18534742/ ето малко по-нови снимки. Тук ще видите и първото ни море тази година. на Цвети й понесе много добре, но не сме я водили на плажа. Квартирата ни беше на морето и това беше достатъчно.

# 114
Лони, когато имате пак път насам се обадете! Дидо ме пита вчера за Динко!

Пилиив, не сме те забравили. Радвам се че Цвети напредва! Дано все така да постига добри резултати. И местенцето ви за почивка изглежда много приятно!

# 115
  • София
Петя, много ме зарадва, че се обади! Цветенцето много е порастнала, радвам се, че се борите и не се предавате! Прегръщам те силно и ако имаш нужда от нещо, само пиши! Hug

# 116
Петя, много се радвам, че писа и пусна нови снимки. Колко много се е променила Цвети!
И има страхотна коса Simple Smile
Когато можеш чети и пиши. Много ще се радваме.

# 117
Честит празник мили студенти! Много весел празник ви желая!
Петя, много се радвам ,че писа и тук. Ще чакам да се видим и на живо.  Цвети е много пораснала и поне аз виждам голяма промяна.  Hug

# 118
Честит празник и от мен на всички студенти!

Ето снимки от тържеството в детската градина по случай именния ден на групата: http://anibankova.snimka.bg/family/dekemvri2009.451461.16300486
Току що ми ги донесоха.

# 119
  • Велико Търново
Като един голям щъркел имам удоволствието да ви съобщя,че rush роди Иван!Пожелавам на Иван да расте здрав и силен за радост на всички!Бързо възстановяване на rush!

Общи условия

Активация на акаунт