Мартин на мама Шуши в МАЙските редици сладичко се гуши!

• 35 614
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Оооооо, браво!!!! Да им е честит вторият син - много да ги радва, а баткото да слушка и помага  Hug  bouquet

# 121
Живи и здрави да са Иван и мама Ръш! Честито!

# 122
                          Честита рожба на мама Ръш! Да са живи и здрави!

# 123
Еееееееееее,браво! PeaceДа са живи и здрави и мама и бебчо!И батко много да се радва на братчето и да помага и слуша!
Петя,радвам се,че разписа!Пожелавам Ви много щастливи мигове в новия дом!Много е пораснала Цвети и наистина има страхотна коса!
Ели,радвам се че се разписа и ти.Ще се надявам да продължиш да го правиш...
Ани и у нас има трети ден мир и любов/и рецитиране на реплики/...а Ивко е много хубав водещ на тържеството....
Щъркела,да вземеш да докладваш  и за Вас нещичко....
Ние пак сме с болестите.....днес сефте ги пуснах на ДГ и в десет ми се обадиха,да си взимам Сами,че вдигнал Т/а уж окончателно беше оздравял......иска ми се да се гръмна вече....или поне да се метна през терасата,ама пусто сме на прекалено ниско......

# 124
Честит Иван на мама Ръш-да е здраво и щастливо човече!
Чстит имен ден на Ани,Анна и други празнуващи!(сигурна съм,че пропускам някой,ама пусто старческо слабоумие  Sad)
Весел празник и много усмивки!

Петя,точно онзи ден си мислих за вас и за това,че няма кой да ни уведоми какво се случва около вас-радвам се ,че са само и много хубави неща!
Ели ,и за вас си мислех-виждам те да четеш понякога,но предполагах,че време не ти стига за писане.И съм сигурна,че щастието Ви с Никола ви чака някъде около вас Simple Smile
Ние сме добре,Алекс дивее и беснее,а родителите му го плашатс джуджета и Дядо Коледа  Mr. Green
Весел ден!

# 125
Честито второ слънчице  Ръш,
нека Иван расте здрав и силен!

Нека е за бати Румен най-сладкото братче,
нека е на Тате голямо юначе,
а на Мама сърчице крилато!

Честит имен ден на Анна и Духи!
Портокалка е малка , но вече знае!  Laughing Благодаря ти, че се сети за този не толкова известен празник!
Ето и почерпката: Такава ми е почерпката на работа, затова и такива слагам тук!

# 126
  • Пловдив
Честит празник на всички Ани-та  Hug Много здраве и щастие им желая   bouquet

Любче, не свърши ли тази черна серия при вас бе  Cry Дано вече се възстановите напълно  Praynig А ти как си - поне стъпи ли си ти на краката
Ние също тази седмица се гледаме с Кали заради дежурната кашлица, ще видим утре ще ходи или не - май вече отшумя  Praynig Много й омръзва вкъщи, хем вече гледам да поизлизаме, но то пък вече времето стана лошо...

Пипиив, много е пораснала Цвети, радвам се, че напредвате   bouquet

Аз от понеделник живот и здраве ще съм на работа вече  Laughing за 2-3 месеца

Ани, много ми хареса проекта за хола - все забравям да кажа  Crazy Само диванът не ми се струва много удобен  Thinking но може да ме лъже визуализацията... Аз бих сложила и малко цвят в аксесоарите  Blush
Кали вече има детско обзавеждане  Laughing Още не е окончателно завършено, но до 10-ина дни ще стане. Важното е, че е много доволна и спи там, което е голям напредък  Mr. Green

# 127
Змейко имам сред многото варианти и с акцент в оранжево ( малко възглавнички, някои и друга вратичка, вазичка). В началото много се запалих по идеята, после някак си я отхвърлих. А дивана съм го изпробвала, много е удобен, само неудобството е с тези възглавници че вечно ще са по земята.  hahaha

Я да сложа и малко клипчета:
http://www.youtube.com/watch?v=qEkBhyqPm2I
http://www.youtube.com/watch?v=j-xKVgv9E9U
http://www.youtube.com/watch?v=OdPjrv88XVo

# 128
  • Русе
   Честито момченце на Ръш! Да расте здрав и послушен малкия Иван!
  Честит имен ден на Ани-тата!

Ани, браво на Ивко, че се е представил добре като водещ! Снимките от тържеството са много весели, както и клипчетата Simple Smile
   Радвам се, че Юнос и Пипи се обадиха, дано да го правят по-често!
   Змейко, а ти защо ще тръгваш на работа? Аз без бой си признавам, че никак не ми се ходи, пък и корема вече много ми тежи...
   Днес ходих на изследвания, резултатите са добри- хемоглобина ми не е паднал, нямам албумин, изобщо много съм щастлива Simple Smile А към това да прибавя и че днес идваха две жени-от тези, дето звънят по вратите- от една секта(няма да цитирам името, да не им правя ненужна реклама), които обясниха, че няма защо да се тревожим от края на света, който предстои, защото всички ще станем безсмъртни! И това ако не е добра новина! Joy

# 129
  • Пловдив
Миме, на мен много ми писна вкъщи вече  Rolling Eyes Сега се чувствам добре и затова... пък и като знам, че от края на 7-ми месец най-късно отново ще трябва да съм на легло... Вкъщи само да ядене мисля и дните ми минават много безцелно. Дано не се уморявам много, тези дни Калина е вкъщи и съвсем полудявам, защото прави всичко възможно да ме изкара извън релси ooooh! Ту е много добра, ту нарочно ме удря по корема, прави ми ужасни сцени направо ми се реве вече... Опитвам с какви ли не методи, говорим но не слуша и ми се смее в лицето... На моменти просто се отчайвам, че няма да мога да се справя с 2 броя  Cry

# 130
  • София
Миленка,  Hug ще се поравиш! (щом аз оцелявам и ти ще можеш  Wink ).

Колко хубави поводи за честитене се насъбрали!!!:

ЧЕСТИТ имен ден на Ани и Анна с пожелания за весел празник!

Честита радост на мама Ръш и батко Румен, жив и здрав, и голям късметлия да е малкият Иван!!!

ЧЕСТИТО и на всики Никита, макар и със закъснение!

Ели, прекалено си самокритична, всяка монета има две страни, нали!!! Да нацелуваш Никола и да се обадите като си дойдете за празниците!

ПипиивHug

А н и, линкът ти с коледните песни не ми се отваря, трябва ли регистрация?
А сладките са ти страхотни! С каква глазура ги украси?

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 21:10 от Rumya

# 131
Честит имен ден на всички именнички!Да са живи и здрави и много обичани и обичащи!

Миленка,няма да се плашиш......незнам дали знаеш,че с Пепсънчето сформираме организирано ходене на спа в Нареченски бани/за незнаещите-там се лекуват хора с психични проблеми/...та,ще те пишем в групата Mr. Green
Миме,разсмя ме с последното успокоение Joy Joy Joy
От мен-лека вечер и наздраве!/нищо,че напоследък грепата на пиещите съвсем оредя/

# 132
Честит имен ден на Ани и Анна, както и на всеки, който празнува днес.
Пожелавам ви много щастие  и постигнати мечти!

Rush, честит син! Да е жив и здрав! Да е твоя опора и радост! Пожелавам ти бързо възстановяване и после чакаме снимки и разказ Simple Smile

В къщи е весела детска градина. Струва ми се несправедливо, че най-добрите си години ги прекарваме в усмиряване, възпитаване, сменяне на памперси и тн.
И ние оцеляваме.
В детската градина на Криси се готвят за коледното тържество.
Не знам как са успели, но помещението е коренно преобразено. С много рисунки, играчки, украси. Станало е много хубаво.

# 133
Руми, не съм пускала линк с коледни песни. Тя е само една песничка, но много весела. Не трябва регистрация, а излиза един код който трябва да се въведе и тогава се появява песничката. С Ивко я научихме вече и си я пускаме всеки ден и падат луди танци на нея. А сладките не са мое дело, но черпих с подобни, та затова такива изнамерих в нета.  Wink

Ели много си права, че хубавите ни години минават в гледа на деца, но както казва Руми ,монетата има две страни. Сега може и да ти е трудно, но след време щастието ти ще е умножено по три. А такива като мен дето си гледат кефа на младини, после ще се тюхкат "що не си родих още едно"  Laughing

# 134
Ани ме размя с последното си реплика...ох сигурно ще е така...аз като родих и се тюхках защо не съм го направила по рано, а сега се радвам, и мисля че всичко си се нарежда така както трябва. Heart Eyes
Честито  още едно момченче и на Ръш! Много здраве и щастие, а на тебе бързо възстановяване!

Миленка и ти не се отчайвай и не оклюмвай, радвам се че имаш желание да ходиш на работа така хем и ще се разнообразяваш и после с Калинка ще си липсвате и няма да има време да те нервира! Heart Eyes

Има раздвижване във темичката ни затова да напомня и да поканя всички на КОЛЕДНО ПАРТИ В СОФИЯ на 13.12. тази неделя от 10:00 в клуб Островът на Съкровищата.
Малко обяснения за тези които не са ходили там: ако идвате от към Пирогов, подминавате светофара на пазара на Красно село и на следващия светофар при Районното правите ляв и влизате в локалното карате към пазара отново, щом подминете светофара на пазара (но вече в посока към Пирогов) търсете къде да спирате....казаха ми от клубчето, че толкова рано имало места...ха дано де...нашата зала е в една нова сграда боядисана в бледо жълто не се вижда от улицата, а е отстрани на сградата. Май това е!
Носете подарък до 15-20 лв. макс. Очаквам Ви!

Общи условия

Активация на акаунт