® E-bay - тема 41

• 32 082
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
  • Шумен
Mомичета, коя е тази Кравичка, от която пазарите ?  Rolling Eyes

Предполагам тази. newsm78

Момичета, който може да помогне, че нямат май много време http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447127.90. Praynig

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 09:51 от vi_ki

# 76
  • В света на мечтите
 bowuu

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 11:21 от AvAnA

# 77

На мен пък GIXEN-а не ми сработи, бях дала по-висока цена, а търгът е спечелен на по-ниска  newsm78
[/quote]GIXEN-а при мен не работи, ако има ограничение само за UK или някой даде по-висока оферта.Върши работа, но тези 6 секунди преди края на търга са много, страхувам се да не ми измъкнат под носа подаръка за рождения ми ден.  Thinking

# 78
  • На черешата
 Хоп, и аз да се намърдам тук.  Mr. Green

# 79
Поръчах едни чаршафи Бен 10 за стаята на сина ми от един продавач с 94% фийдбек и недоволни Blush
Сега ще му сърбам попарата сигурно.
Чоча -чакай пакета при вас в Англия. Peace

# 80
  • София жк Бъкстон
GIXEN-а при мен не работи, ако има ограничение само за UK или някой даде по-висока оферта.Върши работа, но тези 6 секунди преди края на търга са много, страхувам се да не ми измъкнат под носа подаръка за рождения ми ден.  Thinking
В настройките има и възможност за промяна - на 5,4,3. Промени си го като искаш

# 81
  • Sofia
Съжалявам,че пиша в темата ,но не мога да издиря Айше Бимбашева
Моля,ако чете или някой я познава да се свърже с мен,че има една пратка дето отвисява
Наоми,регистрирай се на нашия сайт и си вкарай поръчката,за да я следиш он-лайн щом дойде на английския адрес
Стават бъгове със сайта от време на време,за което се извинявам! Embarassed
Сори още веднъж за спама Hug
Спорен ден откъ м покупки на всички Laughing

# 82
GIXEN-а при мен не работи, ако има ограничение само за UK или някой даде по-висока оферта.Върши работа, но тези 6 секунди преди края на търга са много, страхувам се да не ми измъкнат под носа подаръка за рождения ми ден.  Thinking
Ами явно няма такава опция точно- 3 сек. може, но само ако платиш и ползваш "огледало".Иначе са си 6 сек. - "Мога ли да променя времето на Gixen?

Да, но само ако се абонирате за Gixen Огледалото услуга, в който случай можете да изберете 6 (по подразбиране), 8, 10, 12 или 15 секунди "

# 83
Запис и от мен

# 84
  • В света на мечтите
GIXEN-а при мен не работи, ако има ограничение само за UK или някой даде по-висока оферта.Върши работа, но тези 6 секунди преди края на търга са много, страхувам се да не ми измъкнат под носа подаръка за рождения ми ден.  Thinking
Ами явно няма такава опция точно- 3 сек. може, но само ако платиш и ползваш "огледало".Иначе са си 6 сек. - "Мога ли да променя времето на Gixen?

Да, но само ако се абонирате за Gixen Огледалото услуга, в който случай можете да изберете 6 (по подразбиране), 8, 10, 12 или 15 секунди "

А тук можете да ползвата напълно безплатно снайпера и на 3 сек
http://biddingscheduler.com/cgi-bin/ebay_homepage.pl
Ползвала съм го и си работи и пИчели  Mr. Green

# 85
  • София
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2604996 … ame=STRK:MEWNX:IT тези за мен, но са ми широкиии  Sad ще ги нося на обущар да видим дали ще измисли нещо

Кой номер са ?

# 86
  • На черешата
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2604996 … ame=STRK:MEWNX:IT тези за мен, но са ми широкиии  Sad ще ги нося на обущар да видим дали ще измисли нещо

Кой номер са ?

Пише си в обявата.  Peace

# 87
какво изкупуваме днес ?
аз малко се отървах от някой неща и сега имам свежи финансови сили да се включа

# 88
  • София
Момичета,дали UK10,отговаря на US8...нещо ми се разминават номерата в различните таблици?

# 89
  • Sofia
 ук 10-юс 12

Общи условия

Активация на акаунт