® E-bay - тема 41

• 32 005
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, първо си купувам няколко бройки от един продавач и после искам комбиниран инвоис, нали? Може ли да ми откаже? Няма нужда да го питам предварително? Питам дали ще ми достави и до БГ, но още не ми е писал.
Спасителю, здравей. Добре дошъл. Grinning

# 676
  • В света на мечтите
Някой беше поръчал такова болно куче на барби

http://cgi.ebay.co.uk/BARBIE-Care-and-Cure-Wildlife-Doctor-Inter … sh=item3ef9d3412c

Това на филмчето ли е всичко което прави или има и други възможност
Благодаря

# 677
Привет ,отново имам въпрос-попитах една продавачка дали би изпратила за България,след като в обявата е отбелязано ,че праща само за Англия-тя ми отговори че може да изпрати,но разходите ще са 10 лири.Мен това ме устройва,но при опита ми да наддавам ми изписва  You are registered in a country to which the seller doesn't post to..Помагайте -сега какво следва  Embarassed newsm78?!

Смени си регистрационния адрес в Ибей - с английски адрес и ще те допусне на търга. Аз моя вече съм го оставила постоянно да е на посредника и не го сменям, за да нямам грижи . Peace

# 678
  • София
Привет ,отново имам въпрос-попитах една продавачка дали би изпратила за България,след като в обявата е отбелязано ,че праща само за Англия-тя ми отговори че може да изпрати,но разходите ще са 10 лири.Мен това ме устройва,но при опита ми да наддавам ми изписва  You are registered in a country to which the seller doesn't post to..Помагайте -сега какво следва  Embarassed newsm78?!
Така си е направила настройките. Смени си регистрационнич адрес с англ. на някой от посредници-доставчиците, ако нямаш такъв.

# 679
Така си е направила настройките. Смени си регистрационнич адрес с англ. на някой от посредници-доставчиците, ако нямаш такъв.
Ами аз исках да си го получа без посредници  ooooh!

# 680
  • София
Знам че е объждано, но с търсачката не успях да открия къде  Peace.
Ще връщам едно телефонче до Китай, какво ще ме посъветвате за изпращането, кое е най-сигурно и изгодно, предлагат ли нашите пощи проследяване на пратка  newsm78. Въобще всякакви съвети приемам по този въпрос  Peace
Викс, аз се пробвах да връщам неработещ телефон до Китай, докато чаках да го получат, продавача се покри, и си останах и без телефон и без пари. Честно ти препоръчвам, поискай си частично да ти върне парите или каквото там е обещал в обявата и не се занимавай. Мое мнение, разбира се може да има и честни китайци, но не рискувай.  ooooh!
п.п. Нашата поща предлага проспедяване на пратката докато излезе от България. После не се знае.

# 681
  • София
Ами аз исках да си го получа без посредници  ooooh!
Ти смени регистрационния без да го правиш по подразбиране за доставката, така ще можеш да наддаваш и в последствие, а адреса за доставката вече ще променяш при нужда. Peace

# 682
  • В сърцето на ММ
Ето нещо интересно от форумите на Schuh,което май  отговаря на всички чуденки. Peace

# 683
  • Бургас/Пз
Получих си нещата от Хонг Конг, които чаках от 27.10. Peace Peace

# 684
  • морето
ani_d, дано и при мен проработи твоя късмет.  Rolling Eyes Аз все още си чакам като поп.   chef

# 685
Получих си нещата от Хонг Конг, които чаках от 27.10. Peace Peace

офф,и аз чакам от тази дата и от 28,29,30  ooooh! дано в понеделник да се хваля вече  Mr. Green

# 686
  • Бургас/Пз
ani_d, дано и при мен проработи твоя късмет.  Rolling Eyes Аз все още си чакам като поп.   chef

Да ти кажа, вече бях започнала да се готвя за диспут. Бях се притеснила , защото досега не ми се беше случавало, а точно този път нещата бяха за приятелка. Слава богу, че не се стигна до там.

# 687
Спасител, все пак май ще си конкурент на Дуранго, защото той уж все дразнел майки, поне така твърди в профила си Mr. Green , пък ти ще ги предразполагаш.  Mr. Green

Малко интрига да вкараме...   Rolling Eyes
ква интрига, аз вече 2 години рошав ходя, чакам си безплатното постригване, ти си несериозна

# 688
Привет и от мен Simple Smile

Аз да ви се оплача - не спечелих столчето за кола - надцакаха ме с 1 евро  ooooh! И сега съм в голяма чуденка - Макси кози Приори или Конкорд Тримакс - май ще го купувам от тук, че като знам колко коресопонденция беше с мацката от Германия  ooooh!, а от Англия никой не иска да ми доставя (с куриер не ми се занимава), някой ако има наблюдения - моля за съвет  Praynig

# 689
  • София
geri_kkoleva, няма нищо сложно в пазаруване чрез посредници, а имаш възможност за пазаруване на много неща, които иначе не се доставят до БГ.
Иначе нашето е Макси Кози Приори и ми харесва много. Peace

Спасител, все пак май ще си конкурент на Дуранго, защото той уж все дразнел майки, поне така твърди в профила си Mr. Green , пък ти ще ги предразполагаш.  Mr. Green

Малко интрига да вкараме...  Rolling Eyes
ква интрига, аз вече 2 години рошав ходя, чакам си безплатното постригване, ти си несериозна
Аз безплатно не подстригвам, само съвети давам.  Mr. Green

П.П. Редактирам, понеженикой не е писал още...
Някой може ли в момента да наддава? Пробвах да наддам за едно нещо, пиша си цената, а като трябва да потвърдя вече сумата и ми дава Page Not Responding . И така няколко пъти.  newsm78

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 20:04 от sVeshti4ka

Общи условия

Активация на акаунт