Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 871
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Честит празник на всички рожденици. Да растат здрави и щастливи. smile3525 newsm51

# 106
                                                              Здравейте мами и пораснали бебоци   bouquet
                          Честит рожден ден на Димана baloni Да расте здрава и щастлива
                                      ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ( АНДРЕЕВ ДЕН)
     Моето слънчице от почти седмица е пресипнал, със сополки и кисел. Доки предписа Инфлуцид табл. (хомеопатични), но ефект няма и се притеснявам да не слезе надолу настинката или недай Боже да засегне гласните струни. Някой борил ли се е с подобно нещо, и с какво newsm78
 Хубав и спокоен ден

# 107
Здравейте мами,
и аз ще се оправдая че не съм писала дълго време  Embarassed с изпити.Днес ми беше последния и равносметката е две 6 една 4 и един остава за януари.
Иначе вече брадясах.Давид е ужас просто  Shocked прави ме луда и щастлива.не се спира това дете,ама направо ме побърква.Щом вече редовно почна да отнася по някой шамар по дупето ,смятайте.Все едно има въгарец в дупето.направо понякога просто искам да заспи за да се успокоя и почина.Не знам при вас как е ноо мен ме побърква.ато му се скарам нещо се обръща и почва да ми крещи,да се нервира,да ме хапе  Shockedнаправо кошмар.
Иначе сме добре, нямам абсолютно никакво време, преди няколко дни се поглеждам в огледалото и си дадох сметка че не съм се поглеждала поне седмица- две защото веждите ми бяха станали говежди.Тея изпити и те ме изтормозиха,абе имам си нужда от малко почивка определено.
Давид беше хремав и с болно гърло ,но слава бог се размина с сиропче и капки, бях се ошашкала защото баща му мина свинския грип  Shocked.Но мойто момче явно е взело здравето на майка си  Laughing Скоро почват големите празници в нашето семейство.имаме 2 рождени дни, 3 именни и отделно коледните и новогодишните и това само ние тримата,не цялата фамилия Laughing
Пропуснах много рождени дни на  малчуганите тук,затова сега им пожелавам много здраве,да бъдат обичани и да пораснат добри и осъзнати хора.
Ще гледам тези дни да ви почета че да вляза в час с тенденциите в нашия малък майчински свят.
ПС Страхотно заглавие.

# 108
4естито на вси4ки порастнали де4ица,и аз не съм се разписвала скоро,но нямам много време,тъй като мъжа ми го няма и съм сама с мал4о и от време на време отка4ам и аз.таткото ни ще се прибере след 2 седмици за 2 дни,а до тогава....като е хубаво сега времето гледам през деня да съм пове4е на вън по разходки,4е Марти издивява в къщи,а зимата незнам какво ще правим двамцата.направо от сега ми е   Tired та се моля за още доста такива слън4еви дни,което едва ли ще ни огрее,но...надеждата крепяла 4овека  Joy Таткото ни е в София та се надяваме след Нова Година да отидем за малко там,4е сама не е работа...но и за това малко се двоумя,та ще видим какво ще става.

# 109
Здравейте и благодаря на всички за хубавите пожелания за моята малка рожденничка Simple Smile

Да са живи и здрави всичките ни сладурковци - и тези, които чукнаха годинката вече и не успях да ги поздравя, и тези които ще пропусна, защото не смогвам да се добера до компютъра напоследък.

С Диманка всичко е наред, има вече трето зъбче (при нас са по-бавнички), пълзи като торпила и за това много-много не ходи, но е доста стабилна изправена без опора. Казва най-сладко "ах ти-и-и!" и ме забавлява по цял ден Simple Smile

Ами това е - целувки от нас!

# 110
  • София
Честит първи рожден ден на
бебе Мартин на мама beborina
бебе Рая на мама Roritka
бебе Ивен Енислав на cveti & pety073
бебе Румен на мама k_jordanova
бебе Никола на мама nucaHa
бебе Ажда на мама mimeto-rz   
бебе Анастасия и бебе  Васил на мама assya q
да са много здрави, весели и игриви деца

# 111
Първо да поздравя рождениците от изминалите дни:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
на
Теодор на мама sacura
и
сладката Диманка - Бърборанка на мама Leny

А също и на празнуващите днес
бебе Рая на мама Roritka
бебе Ивен на cveti & pety073
бебе Анастасия и бебе Васил на мама assya q [/color]

Всички сладки дечица да са ни здрави, щастливи и добрички!
И разбира се да почерпя за нашата първа годинка. Ето заповядйте скромна почерпка от Никола и от мен:

# 112
  • Panagyurishte
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички празнуващи! Писана, честит ти рожденик, мерси за почерпката Hug Момичета, а сещат ли се ващите малчугани да духат свещичката, е ние се учим, учим и все не можем да се научим Grinning

# 113
Здравейте и от мен ,
Честити рождени дни на всички малки сладки бонбончета!!!

Ния е малко с температура , но май е от зъбче , иначе сме добре.
Направо нямам търпение  да посрещаме празниците , рождения ден Simple Smile  Ния все още не ходи , но се мъчи милата! Имаме печка на дърва тип камина и Ния ходи до печката и я духа да изгасне много е смешна! Предполагам , че ще духа свещичката. Simple Smile
Поздрави !!!

# 114
Благодаря ви момичета за пожеланията  bouquet
Да са ни живи и здрави дечицата - това е най-важното нещо за нас Peace
Утре ще качим снимки от празника.

# 115
  • около ВАРНА
ДНЕС СЕ ВКЛЮВАМ  ПО-КЪСНО НО ВСЕ ПАК :ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ РОЖДЕНИТЕ ДНИ НА НАШИТЕ  МАЛКИ ПРИНЦЕСИ   :АЖДА  и  АНАСТАСИЯ ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ СЪМ ЗАБРАВИЛА И МАЛКИТЕ  СЛАДУРИ МАРТИ   ЕНИСЛАВ  РУМЕН   НИКОЛА   ВАСИЛ     ОСТАНЕТЕ ЗА ВИНАГИ  ТАКИВА  НЕВИННИ  И ЩАСТЛИВИ   А  НА ВАШИТЕ  МАЙКИ  И  БАЩИ   ДА  БЪДАТ  ГОРДИ  РОДИТЕЛИ  

# 116
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честито на всички рожденници днес в последната минута
бебе Рая на мама Roritka
бебе Ивен на cveti & pety073
бебе Анастасия и бебе Васил на мама assya q

и на празнуващите утре и в следващите дни!

Да са живи и здрави!

Свещичка духаме, ама не я издухваме  Joy Joy Joy

Утре с Никола влизаме в белодробната болница за изследвания и дано се справим с пристъпите! Моля за малко помощ или по-скоро молитви всичко да е ОК и скоро да се приберем!

Целувам ви и ви желая приятни празници!

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 00:05 от ninanb

# 117
Нина, дано всичко да е наред. Стискам палци Никола да се справи с пристъпите и скоро да излезете оттам.
Честит рожден ден на всичките ни рожденици днес -
Кристиан на мама Invisible
Йоана на мама orlina
Валери на мама zakobako

# 118
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИАН, ЙОАНА И ВАЛЕРИ!

МНОГО ЦЕЛУВКИ!

party002  bigdance2  party002

# 119
Честит първи рожден ден на малките сладурковци - Крис, Йоана и Валери !!! Да са много здравички, весели и слънчеви дечица!!

Весел празник и безброй усмивки!!! Hug
Честита единадесета месечинка на малката Адела !

Нинка, стискам палци всичко да мине бързо и безпроблемно за малкия Никола  Hug

Общи условия

Активация на акаунт