Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 868
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
Честита първа годинка на Дея-Мария на мама ˙·٠Poli٠·˙ , Георги на мама bella99, Виктория на мама ILIANA30, Мануел на мама Adi_AS

Да растат здрави, много много щастлви и усмихнати!

# 91
  • около ВАРНА
 честит да бъде този ден  рожден на нашите малки принцеси ДЕЯ - МАРИЯ и ВИКТОРИЯ  и на нашите малки юначетаГЕОРГИ  и  МАНУЕЛ а  вашите майки - Poli   ILIANA30   bella99   Adi_AS - ги дарявайте с радост  и многооо  обич         

# 92
Честит рожден ден

на юначето Георги на мама joie_infinie,
което вчера навърши 1 годинка

и на деншните рожденици

Дея-Мария на мама Poli
Георги на мама bella
Виктория на мама ILIANA
и Мануел на мама Adi

Да са здрави, умни и добрички!

# 93
  • София
Честит рожден ден на бебе Дея-Мария  на мама ˙·٠Poli٠·, бебе Георги на мама bella99, бебе Виктория на мама ILIANA30 и бебе Мануел на мама Adi_AS. Да са много здрави и весели деца.

# 94
  • около ВАРНА
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН  НА ТЕОДОР НА МАМА  sacura . Носи само щастие и радост на мама и тати

# 95
  • София
Честит първи рожден ден на Теодор. Да е много здраво дете и да радва родителите си.

# 96
  • Panagyurishte
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕОДОР! Честит рожден ден и на всички дечица, на които съм пропуснала да честитя празника. Нека бъдат здрави и засмяни и да носят много радост на родителите! Ники от три дни лази много добре, обикаля във всички стаи. Едва ли скоро ще проходи, той си намери удобен начин за предвижване Laughing

# 97
 Здравейте,наи накрая и аз да понапиша нещичко.Моята Раличка е добре опитва се да ходи и вече се държим само за едната ръчичка,консултацията мина и резултата е 10,300кг и 77см имаме вече 4 зъбчета и не спираме да приказваме вече си искаме и УДА(вода).Е това е !
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛЧУГАНИ КОИТО ТАКА НЕУСЕТНО ПОРАСНАХА И СА РАДОСТА НА МАМА И ТАТИ ДА СА ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА КОИТО ВЕЧНО ДА СЕ УСМИХВАТ!

# 98
  • около ВАРНА
МОЕТО МАЛКО- ГОЛЯМО ЧОВЕЧЕ СИ ИМА ВЕЧЕ ЕДНО ЗЪБЧЕ . И НА ВОЛЯ  ДАВАХ ИГЛИ ЗА ДА  МУ СА ЗДРАВИ И ОСТРИ ЗЪБИТЕ КАКТО ИГЛИТЕ.  ИСКАМ ДА ВИ РАЗДАМ  НА ВАС  ПО ЕДНА ИГЛИЧКА  ЗА  ЗДРАВИ ЗЪБКИ НА МОЕТО СЪКРОВИЩЕ

# 99
Здравейте мамчета
Честити рожденни дни на порасналите бебчета да са живи  издрави и да ви радват много много много
Карачевийска честито първо зъбче.
Да се похваля днес направихме  Макси християнче.  Не можа да мине без плач но цялата галимация вече мина и сега реанимираме. Grinning

# 100
  bouquetЧестито на всички рожденици! bouquet 
Да се много здрави, щастливи и игриви палавници! И ние скоро ще почерпим за нашия рожден ден!

# 101
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile

Честито на всички пораснали дечица (няма да изброявам, за да не пропусна някого  Embarassed). Пожелавам им да растат здрави, щастливи и усмихнати  Simple Smile

Напоследък не успявам да чета и пиша, защото моето човече отнема цялото ми време, а и времето е толкова хубаво, че поцял ден сме на разходка. Марти беше болен, дори за съжаление пи антибиотици  Sad Има две зъбчета и вече проходи - преди 2 седмици правихме прощъпулник. Не знам колко тежи, защото пропуснахме консултацията миналия месец. Ще ходим след като навърши годинка. Едва сега въвеждаме жълтъка, че все ни плашеха с това, че имал алергия. И в тази връзка искам да ви попитам каква беше схемата на въвеждане. Започнах с 1/8 и давам през ден вече седмица, ами после?  newsm78 След колко време да давам по 1/4, 1/2?

И ние се вълуваме за предстоящия рожден ден. Вече резервирахме клубче. Относно тортата, най-вероятно ще поръчаме такава от Лагуна, тъй като са много вкусни. Лошото е, че от предложените в каталога им нищо ми хареса кой знае колко. Някак много тематични са. Аз си представях за толкова малко детенце просто фигурки с различни животинки, а те - колите, Мечо Пух ...

Спокойна нощ  Simple Smile

# 102
  • около ВАРНА
честит рожден ден малка принцесо ДИМАНА  бъди  винаги засмяна и щастлива. Само радостни мигове  доставяй на мама   Leny  

# 103
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит рожден ден на всички дечица, които пропуснах тия дни! Да са живи и здрави и да носят много радост на родителите си!

qni4ka05 честито ви първо зъбче. Нека са бели като снега и здрави като иглите!

maigto все пак намери време и за нас  Wink Аз лично обикновено си поръчвам торти на НИЛАНА и там има точно такива с фигурки на прилични цени.

При нас какво става-Никола отново е леко болен. Сополки и леко зачервено гърло, но в такива ситуации пристъпите му се усилват и нощно време изживявам леки кушмари, но днес ми се струва по-добре. Ние сме в процес на изграждане на камина с водна риза на село, защото там няма проблеми и се чувства добре. Ще си ставаме селяни и това е - всичко в името на децата.

# 104
  • София
Честит първи рожден ден на Димана. Нека е здраво и весело дете

qni4ka05, честито първо зъбче.   bouquet
maigto, аз жълтъка го давах  1 седмица по 1/4, 1 седмица по 1/3 и после по 1/2 през ден. Сега давам и по цял жълтък по някога. Педи ми беше казала да давам по 1/2 всеки ден, но не съм го правила. Peace

Общи условия

Активация на акаунт