Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 866
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • около ВАРНА
честит ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИСТИЯН  И МАКСИМ!!! да СЛУШАТЕ ВАШИТЕ МАМИ И ДА СТЕ ВИНАГИ ВЕСЕЛИ И ЗАСМЯНИ.

# 76
Здравейте мамчета!
Аз се поизгубвам,после пак се появявам,но като цяло се опитвам да ви чета!
Честит рожден ден на всички малки сладурковци,които вече станаха на 1 годинка!

как бързо минава времето само.......
Ние сме ок.Сега ни мъчат зъби,но няма как търпим!
Поне времето е супер и все още става за разходки,че ако се затворим в къщи ще подлудеем и аз и Стъни!
сега се опитваме да ходим,ама още го държа за двете ръце и той прави едни голееееми крачки Laughing!Много е смешен!!!
Желая ви весел и слънчев ден!!!

# 77
  • София
Честит първи рожден ден на Християн и Максим. Нека са здрави, весели и засмяни за радост на своите родители.

И по едно сутрешно кафе

# 78
  • София
Здравейте и от нас Simple Smile
И ние сме добре - чакаме да станем на годинка Simple Smile
Правихме прощъпулник - уж най-близките роднини - голяма лудница в нас.. Та се убедих че роднините  за годинката - на заведение да се почерипим:) Хвана визитник и фотоапарат а баща му не спря леко обвинително да ме пита "Е добре де, ти визитника сега за каква професия го сложи!" Викам  - за началник, а той взе че вярно него хвана Simple Smile
Я кажете сега - имам един въпрос към мамите от София - от къде поръчвате или ще поръчате тортите Simple Smile?
Мислех да правя аз, ама колкото по-наближава толкова по-се разубеждавам.. А и няма да я докарам така хубаво:)
Ето и малко снимки
http://latka.snimka.bg/baby/bobo-na-11-meseca.444870.16008820
http://latka.snimka.bg/baby/bobo-na-11-meseca.444870.16008850
http://latka.snimka.bg/baby/bobo-na-11-meseca.444870.16085457

# 79
Здравейте мами Simple Smile
Не съм влизала много отдавна, но сега искам да ви почерпя по случай първият рожден ден на моето малко момченце Simple Smile

Честито и на всички, които вече са празнували, а също и на тези, на които им предстои  newsm59
Ние в събота ще правим Ицето християнче, та покрай нас е пълна лудница Simple Smile
Хубав ден на всички  smile3525

# 80
Привет момичет,  Да честитя на патеричка Рождените дни на всички сладки гъбки, които вече направиха годинка!!

Важното е да са здрави и весели дечица, колкото слушат  - толкова, ние за какво сме, да слушаме я Laughing Laughing

Като ги гледам по снимчиците, все по хубави и по - хубави стават дребосъците, по - интересни и по - сладки. Гледах снимчиците от преди година и сега не мога да кажа, че чак толкова ми харесват Wink Wink...

Ние бяхме на консултация и си пуснахме и изследванията за годинка. 9500гр. и 76 см. , изследванията са ни в норма.... абе ОК сме си!  

Само дето няма по - жална гледка от смачканата муцунка и пълните със сълзи очички, когато я заболя пръстчето след убождането. Както си беше спокойна и весела, това беше върхът на възмущението, а отгоре на всичко ние с тате сме предателите, защото присъстваме и позволяваме такива работи да ни се случват.....  Аз хем я гушкам, хем се смея и след малко почна и тя да се смее през сълзи, сладката ми добродушка Laughing Laughing

Айде лек и спокоен слънчев ден от нас!!

# 81
Честит рожден ден на рождениците ни днес - Максим  и Християн! Да растат щастливи, здрави и с много късмет!

# 82
Здравейте искам да честитя рождените дни на всички малки сладури и да им пожелая да се много здрави и щастливи да са послушни и добри!
Ние сме малко хремави  и с червено гърло, но се надявам да се оправим бързо, че покрай малкия и аз се разболях. Весело изкарване на предстоящите празници!

# 83
Ехее, колко рожденици съм пропуснала тези дни  Embarassed

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА!                 
                              на

Марти на мама Milena Ivanova,
Марти на мама TanaiV,
Преси на мама Zuerich,
Алекс на мама Yvet,
Тео на мама desi jul,
Хрисчето на мама plam,
и Макси на мама shivacheva

Да растат здрави и щастливи, умни и благородни!

# 84
Благодаря на всички ви отсърце за поздравите Hug. Днес беше пълна лудница в къщи но всичко свърши добре. Да ви почерпя скромно  party023 newsm38 но отсърце.

# 85
  • около ВАРНА
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ГЕОРГИ НА МАМА  joie_infinie. . РАСТИ ВОЛЕН КАТО ПТИЧКА И НОСИ РАДОСТ КАКТО ТЕ НИ НОСЯТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА. ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН  И ОТ МОЕТО МАЛКО СЪКРОВИЩЕ СТОЯН.

# 86
  • София
Честит първи рожден ден на Георги на мама joie_infinie. Да е много здраво, умно и весело дете.

# 87
Честит рожден ден на Георги и от нас. Да расте весел и щастлив и да носи много радост на мама и тати. Hug

# 88
Привет, момичета! Искам да се похваля - имаме си вече зъбче! Малко преди годинката се сдобихме със зъбче!!! Hug Mr. Green

# 89
ЧЕСТИТ РОЖДЕН 1- ви ДЕН на всички пораснали малчугани, няма да изброявам по име защото сигурно ще изпусна някой бонбон, на всички желая да са много, много здрави да растат много щастливи и спокойни. Да имат прекрасно детство и да бъдат заобиколени от всички които ги обичат. Честито на всички семейства за всички ни това беше една неповторима година с малките същества които сгряват сърцата ни с всяка усмивка и правят живота ни пълноценен. Бъдете много щастливи! 

рядко пиша и да си призная рядко чета вече, просто нямам никакво време малчугана не оставя празно Simple Smile здрав е това е най важното и ние очакваме Големия ден Peace

хубав ден и много емоции  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт