Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 893
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Нина, специално за теб и за твоя малък сладък герой Никола ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Да ви е живо и здраво името и да ви носи много късмет!  Hug

# 166
  • около ВАРНА
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА  СИЯНА НА МАМА  Mila_N  И НА МАЛКИТЕ ЮНАЧЕТА   ДАМЯН НА МАМА marrinka85  И  НА ГАЛИН   НА МАМA   misscool 

# 167
Привет, мамчета! На патерици честит имен ден на всички, които вчера разнуваха. Честит рожден ден и на всички декемврийчета, които вчера и днес порасват и стават на годинка!!!  bouquet
При нас подготовката върви с пълна пара. Утре е нашият голям ден. А детското парти все пак ще го направим в събота, за да можем да съберем братовчедите на Митето.

# 168
  • София
Честит първи рожден ден на Дамян на мама marrinka85, Сияна на мама Mila_N и Галин на мама misscool. Да растат здрави и много усмихнати. 

# 169
Чистит рожден ден на малчуганите. Да са живи, здрави и много палави.

Момичета аз днес реших да направя питка за прощъпулник. Незнам каква ще стане, но да е здраве. Малко закъснях, но сега мъжа ми е в къщи и викам да използвам. Кога ли друг път така ще се падне. Иначе след 3 дни и ние сме рожденици. Но за съжаление няма да правя голям празник. Може да сме само двамата с малкия. Нали сме в чужда страна без роднини и приятели. Ще си купим една торта и ще се забавляваме двамата. Това е голяма болка за една майка. Вече месец не ме лови сън. Всички ме успокояват, че ще има много рождени дни още да празнуваме. Но аз все си мисля дали детето ще ми прости един ден. Никога не съм мислила , че най - щастливия ми ден ще бъде и най - тъжния . Затова все влизам тука да ви се радвам на вашите празненства.

От сърце желая на всички дечица да са здрави и много щастливи. На родителите да празнуват още много рожденни дни заедно с роднини и приятели. Защото това остава във времето - хубавите спомени.

# 170
  • Велико Търново
Благодаря ви момичета Hug Моят рожденник днес не се спира и аз летя насам натам да посрещам гости. Но пък сме много щастливи!!!  party023 newsm38 newsm67 beer3 Скромно ама сега едвам смогвам и да пиша Hug

# 171
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Никола на мама tsveta_pile, Димитър 3на мама Karacheviyska, Андрея на мама Малинка-Къпинка, Захари на мама ЗАХАРЧЕ*

Честит празник и на нашите студентки Есес и Анхелито. Разбирасе, ако има и други, а непомня Embarassed

# 172
 Честито порастване на малките едногодишни бонбони! Да са преди всичко здрави и такива празници да имат поне 100! Hug

бебе Летисия на мама verita76
бебе Максим на мама wondergirl ,
бебе Ивайла на мама mira_82 ,
 бебе Мариела на мама Pupinka ,
 бебе Калина на мама teodk76 , бебе Александра на мама vani_80 ,
бебе Неда на мама budape6ta3, , бебе Ева на мама valeri08, бебе Ники на мама mariela78 ,
 бебе Николай на мама alessia , бебе Дамян на мама marrinka85, бебе Сияна на мама Mila_N ,
бебе Галин на мама misscool

Честит празник, мили малки рожденици! Бъдете много здравички, весели бебоци, радвайте мама и татко, растете в безгрижно детство и заобиколени от любящи ви роднини и приятелчета!
бебе Никола на мама tsveta_pile
бебе Димитър на мама Karacheviyska
бебе Андрея на мама Малинка-Къпинка
бебе Захари на мама ЗАХАРЧЕ*

На всички вас, щастливи мами, пожелавам децата ви да са преди всичко живи и здрави, за останалото знам, че ще се погрижите всеотдайно и до край!  bouquet

# 173
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Добро утро.Днес Захари става на годинка и немога да ви опиша колко съм развълнувана....Честит рожден на всички бебоци,да растат здрави,засмяни и да носят само радост на близките си.

# 174
  • около ВАРНА
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАНА ПРИНЦЕСА АНДРЕЯ НА МАМА  МАЛИНКА-КЪПИНКА  А СЪЩО ТАКА И НА НАШИТЕ МАЛКИ ПРИНЦОВЕ  НИКОЛА НА МАМА  tsveta_pile    НА  ДИМИТЪР  НА МАМА  Karacheviyska   И НА ЗАХАРИ   НА МАМА  ЗАХАРЧЕ* .                                                                               честит студентски празник на всички мами-студенти  а също така и на всички бивши  студенти  - такива като мен  нека да устане студентският дух за винаги във вашата душа

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 10:52 от qni4ka05

# 175
Момичета, добро утро!
Да ви почерпя за здравето на нашето юначе, което днес става на годинка! Като си помисля само преди една година в този момент какво вълнение изпитвах от започващите родилни вълнения и емоции...
Да са живи и здрави и другите рожденици.
Честито и на мамите студентки и на всички бивши студенти.

# 176
  • Пловдив
Честит рожден ден на всички декевмрийчета!Да са здрави и послушни!

Честит празник и на всички студенти!Успешно завършване и дипломиране!

# 177
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА:

НИКОЛА на мама tsveta_pile
ДИМИТЪР на мама Karacheviyska
АНДРЕЯ на мама Малинка-Къпинка
ЗАХАРИ  на мама ЗАХАРЧЕ*
newsm59

До сега се рових в счетоводното и моля да ми помогнете: кога подадохте/ ще подавате молба - декларация за майчинството? И изобщо трябва ли да се подава?

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 13:03 от :)sun81

# 178
Сън, аз подадох едната молба пролетта, за дните от 45 до 135 или нещо такова, та после от 135 до края, още една приложих, за да си имат. Не съм звъняла в счетоводството да питам има ли някакви проблеми, ама знае ли човек, трябва да звъня изглежда newsm78 Или ако са от 135 до 400 и следваща, помня, че бяха номер 1 и номер 2, дадох ги заедно, за да си ги имат.

# 179
  • Пловдив
На мен ми звъннаха да отида след Нова година с акта за раждане на малката  , за да попълня декларация,че вече съм в майчинство (досега  било отпуск за отглеждане на дете)

Общи условия

Активация на акаунт